Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

"Berbaloi Komen Kat IG Dan Twitter Dia"- Isteri Hafizul Kamal Ngorat Menerusi Media Sosial

27-8-2019 07:14 PM|Myeonir| Komen: 54

Zaman sekarang mana logik lagi konsep 'takkan perigi cari timba'. Wanita yang confess cintanya kadang-kadang nampak lebih cool di mata lelaki. Kalau dah suka, apa salahnya mengaku. Takut melepas kalau asyik mendiamkan diri sahaja.

Seperti kisah yang dikongsi oleh Nurul Fariza ataupun Mieja iaitu isteri kepada pelakon dan pengacara terkenal iaitu Hafizul Kamal. Gigih dia tinggalkan komen di Instagram dan Twitter suatu ketika dahulu untuk mendapatkan perhatian suaminya itu.


Pada ketika itu (2012), nama Hafizul baru sahaja meningkat naik dalam industri setelah memenangi rancangan realiti On Air di Astro Ria. Mieja yang merupakan seorang gadis biasa berjaya 'mengorat' suaminya itu sehinggalah mereka bersua muka secara rasmi pada tahun 2013.

Para netizen yang membaca kisah ini mula mendapat semangat untuk 'tackle' selebriti kesukaan mereka di media sosial. Siap ada yang nak try Ben Amir dan Neelofa lagi!

Kredit foto: Twitter
Pun begitu ada netizen yang cakap kalau lawa dan kacak barulah 'crush' layan, kalau tak memang kena block!

Kredit foto: Twitter



Semua dah boleh cuba la ngorat selebriti kegemaran masing-masing. -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
3
Marah
2
Terkejut
2
Sedih
2
Lawak
2
Bosan
2
Komen: 54
Komen

Previous : "Pergh Mantapnya Biceps, Kalah Dah Hairul Azreen" - Peminat Teruja Badan Sado Saharul Ridzwan

Next       : "Tu Kaki Ke Tiang Lampu?"- Mimi Lana Belanja OOTD, Lawa Je Tengok!

Komen Terbaru

Quote CatMiow 3-9-2019 01:26 PM
Layan la sebab cantik

Lain-lain Komen

Quote RatuDunia94 27-8-2019 07:16 PM
So? Iols nk kena ketuk pintu rumah jiran ke bgtau berita ni?
Quote Buritan 27-8-2019 07:28 PM
RatuDunia94 replied at 27-8-2019 07:16 PM
So? Iols nk kena ketuk pintu rumah jiran ke bgtau berita ni?

Yee.. jgn lupee pi balik kg bgtau kat tok wan
Quote jerukkedondong 27-8-2019 07:30 PM
RatuDunia94 replied at 27-8-2019 07:16 PM
So? Iols nk kena ketuk pintu rumah jiran ke bgtau berita ni?

Hahaha...maghrib dulu sis...
Quote ikanmasin 27-8-2019 07:33 PM
RatuDunia94 replied at 27-8-2019 07:16 PM
So? Iols nk kena ketuk pintu rumah jiran ke bgtau berita ni?

pg lah try tgk mcm mana
gurau2 ya
Quote riyadhK 27-8-2019 07:41 PM
Masalahnya heshe ni terkenal ke? Reporter pon Agak2 la nk kiss his ass pon.
Quote EvieWanKenobi 27-8-2019 08:09 PM
hebat ka dapat kawen retis?
Quote RatuDunia94 27-8-2019 08:13 PM
ikanmasin replied at 27-8-2019 07:33 PM
pg lah try tgk mcm mana
gurau2 ya

Dahhh bgtau td. sesambil nk bgtau tu iols hantar la bubur kacang lebih petang td sekali.. jiran iols terkejut dgn berita ni.. dia WHOAREYOUSSSS???
Quote SherryZass 27-8-2019 08:14 PM
Jap nak inform kat parents iolls kat kg, deolls takdak medsos
Quote beatgirlX 27-8-2019 08:33 PM
Mamat ni yg lawak2 skit loghat utara dalam PASKAL tu kannn
Quote AbukRokok 27-8-2019 08:36 PM
ok jap lg nk berkuntum di instagram Hannah Delicious
Quote qqOfficial 27-8-2019 08:41 PM
sapa nak ngorat meols.... meols jandaaa skrg ni...

tp kena minta kebenaran dulu dr bff meols tok ziela dgn tok shah reza....
Quote Perawankota 27-8-2019 08:58 PM
Femes ker? OK ok jer kan
Quote salamon 27-8-2019 09:01 PM
untung sheols..kalau aku yg buat cmtu, trus kena block kot dgn retis
Quote petai011212 27-8-2019 09:15 PM
Dia nie ker yg ader kes berterbangan tu jugak?
Quote misuke 27-8-2019 09:18 PM
ntah retis tu punya ig pn PA dia yg tolong jawab
Quote Mary_jane 27-8-2019 09:41 PM
Mamat ni ore kelate ke?
Quote Carcosa 27-8-2019 09:56 PM
Manisssss wife nya {:childlike
Quote nia_salina 27-8-2019 10:13 PM
RatuDunia94: Dahhh bgtau td. sesambil nk bgtau tu iols hantar la bubur kacang lebih petang td sekali.. jiran iols terkejut dgn berita ni.. dia WHOAREYOUSSSS???


WHOAREYUSSSS sambil melantak bubur kacang
Quote beta_carotene 27-8-2019 10:15 PM
RatuDunia94 replied at 27-8-2019 06:16 PM
So? Iols nk kena ketuk pintu rumah jiran ke bgtau berita ni?

period ke sis?

Lihat semua komen(54)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.122034s Gzip On
To Top