Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

Nampak Macam Baby Bump, Fasha Sandha Hamil Lagi?

22-8-2019 05:48 PM|Oleh: Saiful| Komen: 39

Foto: IG

Sejak berkahwin dengan Aidil Aziz ni, makin berseri-seri Fasha Sandha.

Memang betul bahagia. Tengok di Instagram, rajin sungguh Fasha memasak untuk suami tercinta.




Sebelum ini, Fasha pernah keguguran ketika usia kandungannya mencecah tiga bulan, tapi baru-baru ini ramai yang 'speku' dia hamil lagi.

Gambar yang dimuat naik memakai baju merah jambu itu memang kelihatan seolah-olah ada 'baby bump'.



Tengok di ruangan komen, ramai pula mengucapkan tahniah, tapi setakat ini tak ada pula pelakon jelita ni membalasnya.

Kalau betul dah hamil, tahniahlah.



Mungkin kali ini Fasha sengaja tak nak umumkan sebab takut terjadi perkara tidak diingini macam sebelum ini.

Apapun, doa yang baik-baik sahaja. - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
Komen: 39
Komen

Previous : Samseng Pernah Diupah Cacatkan Muka Allahyarham Tan Sri P.Ramlee

Next       : "Lepas Bercerai Saya 'Live My Life'!"- Vanida Imran Jadi Pesilat Negara

Komen Terbaru

Quote Belanga_Tefal 26-8-2019 08:02 AM
misslinkpk85 replied at 22-8-2019 10:58 PM
Ekau ni odah the vass ka

Jgn samakan odah dengan belanga.. level belanga tinggi sikit pada odah... hahahahha...

Lain-lain Komen

Quote suduseno 22-8-2019 05:56 PM
Bakpe lah tudung jemaima lagu tuh. Kalau kalut pun tarik lah kebelakang sikit tudung tuh
Quote epuepy 22-8-2019 05:57 PM
Mcm buncit je tu. Anyway, kalo btl2 ada tahniah la fasha
Quote RooneyMara 22-8-2019 06:16 PM
Usually I tak komen sgt on org yg nmpk baby bump ni sbb could be just that time of the month n nampak bloated kan. Atau buncit sbb makan lebih sikit ke, kan fasha now nmpk bahagia sgt. Tp this time mmg nmpk mcm preggy belly lah. Congrats if betul :-)
Quote lee_sakura 22-8-2019 06:18 PM
mungkin dia dok pakai barut lagi kot
Quote mizZue 22-8-2019 06:56 PM
Ish ishhh bdk2 tu punyalah comot.cer mak nya kemaskan sket
Quote Belanga_Tefal 22-8-2019 07:11 PM
Ish laaaa... kot dia baru lepaih makan ka tu pequt jd gutu.. perut gutu pon hampa dah kata mcm baby bump.. mokalokata perut belanga ka.. saheh hampa kata ngandung 5bulan pa.. mulut2 nitizen ni dah laa mcm celaka... bahhaha
Quote rayray28 22-8-2019 07:14 PM
lee_sakura replied at 22-8-2019 06:18 PM
mungkin dia dok pakai barut lagi kot

Nmpak mcm pakai bengkung je
Quote RatuDunia94 22-8-2019 07:35 PM
Bontot heshe dlm semua salahku kemain besor yer.. mcm nk jatuh kelantai pun yer gak..
Quote unguaurora 22-8-2019 08:36 PM
Suara alif nyanyi sodap
Quote lola 22-8-2019 08:40 PM
Rasa mcm ya..sbb hrtue rasa nya adik dia ada bg gift..flower kot..tulis tahniah
Quote mimie2luv 22-8-2019 09:55 PM
Alhamdulillah kalau ye,cepatnya sangkut!!!
Quote kiah_mai_pulak 22-8-2019 10:13 PM
suduseno replied at 22-8-2019 05:56 PM
Bakpe lah tudung jemaima lagu tuh. Kalau kalut pun tarik lah kebelakang sikit tudung tuh

Dh la muka mcm Toh Puan Seri Noora.. hahahahhaaa
Quote virgo19 22-8-2019 10:16 PM
Netizen ni pantang nampak pompuan buncit sikit je terus speku baby bump. Aku dah tobat taknak tegur org perut buncit sebab pernah terkena sekali. Akak tu badan tak la gemuk tapi perut buncit mcm dah lima bulan, aku tanya dah berapa bulan, pastu dia tersipu2 sambil jawab, eh mana ada mengandung.. malunya aku masa tuh.
Quote misslinkpk85 22-8-2019 10:58 PM
Belanga_Tefal replied at 22-8-2019 07:11 PM
Ish laaaa... kot dia baru lepaih makan ka tu pequt jd gutu.. perut gutu pon hampa dah kata mcm baby  ...

Ekau ni odah the vass ka
Quote nia_salina 22-8-2019 11:43 PM
lola replied at 22-8-2019 08:40 PM
Rasa mcm ya..sbb hrtue rasa nya adik dia ada bg gift..flower kot..tulis tahniah

ha kan. i pun duk pikir benda yg sama masa tu. tahniah kalau btl. suka tgk dia hapy.
Quote lola 22-8-2019 11:55 PM
nia_salina replied at 22-8-2019 11:43 PM
ha kan. i pun duk pikir benda yg sama masa tu. tahniah kalau btl. suka tgk dia hapy.

Rasanya klo betul alhamdulillah..maybe dia xnk kecoh2 mcm hrtue kot..kira nak ada tempoh bertenang jap..
Quote diggerr 23-8-2019 12:29 AM
Kalau ya, tahniah
Quote batrishia 23-8-2019 12:47 AM
Kalau betul .. alhamdulillah.. tahniah..
Quote Yeehaw 23-8-2019 01:41 AM
Congrats kalau betul

Lihat semua komen(39)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.136542s Gzip On
To Top