Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

Punyalah Sorok, Akhirnya 'Kantoi' Muka Sebenar Kekasih Ruhainies

22-8-2019 12:33 PM|Oleh: Saiful| Komen: 211

Punyalah sorok habis-habisan. Kalau muat naik gambar atau video, mesti muka kekasihnya akan dikaburkan.

Memang tak nak tunjuk muka langsung, mungkin Ruhainies ada sebab tersendiri kan?




Tapi, baru-baru ini ada pula yang membocorkan wajah kekasih Ruhainies yang dikenali sebagai Mr E itu.

Menurut Miss K dari Astro Gempak, gambar itu diambil di sebuah majlis.


Foto: IG

Mungkin ramai yang akan meluat, tapi ramai juga yang ternanti-nanti wajah misteri kekasihnya kan.

Nah, tataplah sepuas-puasnya ya.


Foto: Gempak

Buat pengetahuan, Mr E belajar dan bekerja di London sejak tujuh tahun lepas.

Ruhainies dengan Mr E sebaya. Katanya, dulu Mr E dah lama menunggu Ruhainies, dari hati tak terbuka sampailah hubungan serius sekarang.

Pandai Ruhainies pilih, kan? Ahli perniagaan, siap ada tiga cawangan butik lagi.

Bilalah nak berlangsungnya majlis perkahwinan mereka agaknya kan? Mesti megah! - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
1
Terkejut
1
Sedih
1
Lawak
1
Bosan
4
Komen: 211
Komen

Previous : Aaron Aziz, Rosyam Nor, Umie Aida Antara 20 Artis Buat Aksi Komedi - Mampu Ke?

Next       : Zul Ariffin Bakal Nikahi Kekasih Bukan Islam Tahun Depan, Tanya Glembotska Ke?

Komen Terbaru

Quote stargazer20 15-9-2019 05:55 PM
tup tup nanti tak jadi kahwin..mertua tak restu....kan lebih baik dia diam saje..be discreet..lepas kawhin nanti nak tunjuk pda,tunjuk lah..ni cinta betul ke,cinta material??

Lain-lain Komen

Quote edoraixora 22-8-2019 12:43 PM
jadi, kita kena buat apa ni?
Quote Mfzg89 22-8-2019 12:46 PM
edoraixora replied at 22-8-2019 12:43 PM
jadi, kita kena buat apa ni?

puji la pe lagi.. kang dia batak..
Quote umbut 22-8-2019 12:46 PM
Si kemut dan kekasih..
Quote Mfzg89 22-8-2019 12:47 PM
Piraloi v2.0
Quote CatMiow 22-8-2019 12:48 PM
edoraixora: jadi, kita kena buat apa ni?


Tatap muka nye puas2 kata TT{:smile
Quote damian_lee 22-8-2019 12:49 PM
Ya ampunnnnnnnnn
Muka suci penuh nur si pembaca “yasin”

Done puji ... clone nowa danish ...
Quote aleesyasofia 22-8-2019 12:52 PM
tak abis2 dgn kisah bfnya.. meluat.. kawinnya tak jgk.. jgn xjd kawin sudah ler..
Quote coco 22-8-2019 12:53 PM
muka laki dia sama kategori ngan laki elfira loy,  menantu zila jalil,  laki nina iskandar, laki pzarith dan abam patah
Quote lasagna 22-8-2019 12:58 PM
edoraixora replied at 22-8-2019 12:43 PM
jadi, kita kena buat apa ni?

urmm.. wat bodo jer laa..
Quote fushimi 22-8-2019 12:59 PM
harap muchol seseorang yang bakalan mencaras boyfriend sheols
Quote gadis_tulip 22-8-2019 01:06 PM
Adoi. Itu pon nak jadi isu. Rasa minah nie malu nak tunggu muka pakwe sebab takut tak jadi kawen.

Quote nanasno 22-8-2019 01:09 PM
fushimi replied at 22-8-2019 12:59 PM
harap muchol seseorang yang bakalan mencaras boyfriend sheols

penat dia sorok chuols doa macam ni
Quote prettyuglybabe 22-8-2019 01:10 PM
muka kat ig sendiri dengan muka kat pic orang
Quote claudya 22-8-2019 01:12 PM
coco replied at 22-8-2019 12:53 PM
muka laki dia sama kategori ngan laki elfira loy,  menantu zila jalil,  laki nina iskandar, laki pza ...

seriously laki nina iskandar? penolong pengarah tu? ke you maksudkan laki nina nadira pengacara hlive tu?
Quote fifie_olin 22-8-2019 01:13 PM
biasa jeh pon ...beriya2 dok sorok...choiii
Quote Sachacha 22-8-2019 01:16 PM
Mengada ngadanya nak sorok2..
Quote ainashiqa 22-8-2019 01:20 PM
Butik ape laki dia ni
Quote t_hahahaha 22-8-2019 01:24 PM
macam muka bakalan fafau yang tak jadi pun ade
Quote buapakperut 22-8-2019 01:27 PM
asek2 cerita boifren keja buka kejap tutup. takde gossip hot ke ini macam cencaru bening

Lihat semua komen(211)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.292602s Gzip On
To Top