Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

Janna Nick Belanja Lagi, Kali Ini Sakan Berposing Seksi Dekat Kereta

21-8-2019 09:59 AM|Oleh: intan| Komen: 84

Macam selalu pula kita dengar Janna Nick dikritik kerana berpakaian ketat dan seksi.

Nampaknya kali ini pun Janna Nick kena lagi sebab pakai pakaian mencolok mata. Yalah, bentuk badan tengah cantik, untung-untung ada yang lantik jadi duta produk kecantikan!

Peminat setia yang mengikuti perkembangan terkini Janna Nick rata-rata memuji kecantikan asli pelakon dan penyanyi ini. Namun, ada juga yang mengecamsebab seksi sangat!





Bukan menghina, tapi tegur sebab sayang...
Makin menjadi-jadi pula

Diakui Janna merupakan salah seorang artis yang cantik dan berbakat. Berlakon, menyanyi malah mengacara semua dah kena tapau oleh Janna Nick. Apa-apapun harap Janna Nick menyinar di persada seni kerana bakat bukan kerana gosip murahan ya! - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
2
Marah
3
Terkejut
2
Sedih
3
Lawak
2
Bosan
3
Komen: 84
Komen

Previous : Samseng Pernah Diupah Cacatkan Muka Allahyarham Tan Sri P.Ramlee

Next       : "Jarak Umur 16 Tahun Bukan Penghalang" - Intan Najuwa

Komen Terbaru

Quote NoraAnne 24-8-2019 02:36 AM
Skrg memang tgh musim janna mendonia....lantak ler dia

Lain-lain Komen

Quote kaseh80 21-8-2019 09:55 AM
Biasalah tu cantik kan
Quote kookiechip 21-8-2019 10:11 AM
Lawa janna ni. Mula2 dulu elok je, tak sendat sangat pemakaian. Sekarang ni dah berubah sikit.. but I still like her..{:love
Quote kiyudi 21-8-2019 10:11 AM
benda boleh tunjuk...buat apa simpan......

we want more
Quote bambimo 21-8-2019 10:12 AM
Time berlakon kapten zana dia dh kurus kan...
Cuma xperlu la nk tunjuk2...diri dia yg dulu pun org dh suka
Quote Kurex 21-8-2019 10:13 AM
Kereta tu terus nampak murah
Quote potai 21-8-2019 10:16 AM
tang mana lawanya dia ni..filter je lebih
Quote BoongaKertas 21-8-2019 10:16 AM
sheols rajin buat squat kot. ttiba meols rasa dia mcm kurus plak compared to citer melodi last weekend. ke sbb gmbr kat kereta tu side tepi?
Quote lifeline 21-8-2019 10:18 AM
ada yg speku dia ni nippon kan?
tp tgk menyeksi asyik nak melentikkkk je x nmpak cam nippon ponggg
Quote manehnya 21-8-2019 10:20 AM
suka hati dia la nk tunjuk apa pun, tetap nampak gabai
Quote mizruncing 21-8-2019 10:25 AM
baru lps mintak maaf kan
Quote anony-mous 21-8-2019 10:26 AM
Suka janna yg awal2 dlu. Janna u cantik & berbakat xpyh seksi2. X classy la. Then buang la hashtag sampah mcm rempit #sygketatsendatpadat tu. Geli
Quote Mfzg89 21-8-2019 10:28 AM
cikaro be like..
Quote ketambangkang 21-8-2019 10:34 AM
dia ni klu pakai sempoi2 tak seksi lg cun la, sbb sesuai dgn style gile2 dia
Quote Foxey 21-8-2019 10:39 AM
Biasa je, takde pun seksi mana
Quote fliphair8 21-8-2019 10:45 AM
apele yg netizen harapkan dari retis, suh pakai jilbab ke hape ni? penyudahnya korang gak yg ngadap tv suwit muwit katenya.
Quote yayasbs 21-8-2019 10:47 AM
potai replied at 21-8-2019 10:16 AM
tang mana lawanya dia ni..filter je lebih

tau xpe..puas aku telek dia ni kategori biasa2 je cuma puteh je lebih..tapi tak secantik dan selembut wajah ayu mas anizan..hehe
Quote grouper 21-8-2019 10:50 AM
Janna nick kot..bukan pengacara tv alhijrah
Quote rosasen 21-8-2019 10:50 AM
posing ala Blackpink
Quote Loloq89 21-8-2019 11:47 AM
org blanje kita tgk la

Lihat semua komen(84)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
4.657096s Gzip On
To Top