Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

"Kak Zaza Paling Menyerlah!"- Ramai Tonton Kau Yang Pertama Kerana Elly Mazlein?

21-8-2019 04:41 PM|Oleh: Myeonir| Komen: 52

Drama Kau Yang Pertama kini mendapat tempat dalam hati para penonton. Ramai yang melekat di hadapan siaran TV3 jam 7 petang setiap Isnin hingga Jumaat supaya tidak terlepas tayangan drama ini.

Walaupun ramai yang menonton drama ini kerana gandingan Farah Nabilah dan Fikry Ibrahim, tapi tidak sangka ada watak lain yang telah memikat hati penonton!

Watak selamba dan kelakar dibawa Elly Mazlein sebagai Kak Zaza ternyata berjaya mencuit hati penonton drama ini.





Rata-rata peminat yang menonton drama ini memang tersangkut habis dengan watak Kak Zaza sampai ada yang mengaku mereka menonton drama ini pun hanya kerana Elly Mazlein.


Kredit foto: Instagram

Memang menjadi betul watak Kak Zaza ini. - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
1
Terkejut
1
Sedih
1
Lawak
2
Bosan
1
Komen: 52
Komen

Previous : Guru Kimia Guna Kepakaran Sendiri Cipta Dadah Baru Demi Sara Kehidupan. Mengejutkan!

Next       : 15 Filem Yang Akan Ditayangkan Di Penghujung 2019, Adakah Aksi 'Hero Tua' Yang Dinantikan?

Komen Terbaru

Quote Ritacomels 3-9-2019 03:06 PM
Romba replied at 24-8-2019 03:17 PM
Tak tengok cerita ni. Tak minat hero & heroin.

Hahaaa sama la,aku x tgk sgt sebab dh tau,kalau skrip ejalorena yg buat konpem2 drama boring..mula2 je rasa best dh masuk 4,5 episod dh start bosan,sama la drama seribu rindu dulu pon skrip dia jgk,cerita bosan nk mampus walau yg berlakon tu bamjul

Lain-lain Komen

Quote diggerr 21-8-2019 05:15 PM
Penyeri drama
Quote mawarika 21-8-2019 05:55 PM
Tak tgk pun sbb heroin buruk benor
Quote Miss.Rara 21-8-2019 06:08 PM
fffffaakkkkeeeee #anehaneh
Quote Lengkong 21-8-2019 06:11 PM
Bestlah tengok kak Zaza


Quote giyomi 21-8-2019 06:43 PM
hmmm...okey. next
Quote AwanCikDania 21-8-2019 07:22 PM
Tak minat drama ni. Heroin ckp meleweh leweh sgt. {:teatime
Quote gummiebear 21-8-2019 08:44 PM
Iols suka kak zazaaaa tapi masih tak mampu nak menarik iols tengok cite tu sebab heroin hmm
Quote helicornia 21-8-2019 08:49 PM
apa yg bestnya.aku tengok over acting jr
Quote gideoncross 21-8-2019 10:46 PM
Iols xminat drama2 Mlayu, Netflix boleh.
Quote sfrnna 22-8-2019 01:50 AM
Macam over acting. Tp x leh lawan over acting fauziah ahmad daud. Okay la penyeri drama non hadooo
Quote miemiecha 22-8-2019 11:31 AM
xtgkkkk....
xtau ngape, eben minat sgt ke dak pikrie ni, tp tetap mek  xtgk drama melayu dah
last yg mek ikut sgt yg untasah ngan kamal deli jah...
Quote mesmerize 22-8-2019 11:39 AM
tak best sebab dia jadi baik.. elly mazlein best berlakon watak jahat je.. kelakar habis.. mcm cite nora danish jadi bunian dulu tu
Quote acikhan 22-8-2019 11:39 AM
Heroin die tu Ngan tone suara die mmg x best sekali Ngan mimik muka manjang berkerut.... Tp tuk kak Zaza mmg best sgt2!
Quote espritvin 22-8-2019 11:40 AM
gigih layan drama ni sbb ada kak zaza je...
Quote sukacactus 22-8-2019 12:21 PM
Xtengok pun drama ni
Tp dr clipping2 kat artikel ni, kelakar la skrip kak zaza tu...iolss terhibur
Quote Mizlyn 22-8-2019 12:27 PM
kalau elly ni berlakon mmg best tambah wakta gedik2... i suke... cam nak vote her utk pelakon drama..tercalon ke?
Quote tintin22 22-8-2019 12:50 PM
go go kak lina pom
Quote fahdramli 22-8-2019 03:50 PM
Aku pun tak folo drama ni,,, tgk 1st episod ja, turn off terus.. tak tau pasai pa, rasa mcm heroin dan hero tu tak menjadi pulak chemistry kali ni. Herojn nampak mcm kaku..
Quote kisahkeaku 22-8-2019 03:52 PM
yg ayat aneh aneh tu bkn ke ada nyah singaporean yg suka ckp..tp EM kena laa watak mcmni.walaupun over tp kena dgn dia.blh jd pelapis kak ogy tang overacting tu

Lihat semua komen(52)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.077840s Gzip On
To Top