Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

Dapat Kek 'Tet*k', Kejutan Parti Bujang 2.0 Rizman Nordin Jadi Perhatian

19-8-2019 11:57 AM|intan| Komen: 145

Belum habis lagi nampaknya parti bujang pereka fesyen terkenal di Malaysia, Rizman Nordin. Jika sebelum ini, beliau telah meraikan hari-hari terakhir sebagai seorang bujang teruna di atas kapal mewah ala-ala Ocean 7 bersama-sama rakan-rakan baik beliau. Kelas weh!


Tak cukup dengan itu, katanya Rizman telah menerima kejutan majlis parti bujang daripada teman-temannya yang lain. Kali ini lebih bermakna kerana dirai bersama selebriti tanah air yang merupakan pelanggan setia seleksi jenama baju yang dihasilkan pereka fesyen tersebut.

Namun, yang menarik perhatian adalah salah satu foto tersebut memaparkan reka bentuk kek yang agak 'lain dari yang lain' oleh netizen. Kek tersebut berbentuk payu dara wanita. 


Namun, Rizman telah dilihat memadam posting berkenaan mungkin kerana terlalu banyak kecaman.
Gambar tersebut ternyata mencetuskan pelbagai reaksi daripada netizen. Peminat kebanyakan memuji pasangan sama cantik sama padan itu dan berharap perkahwinan mereka berdua berjalan dengan lancar.


Parti bujang di kalangan artis memang lain dari yang lain. Memang mengundang kecaman juga kadang-kadang tu! - CARI 

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
2
Terkejut
3
Sedih
1
Lawak
5
Bosan
1
Komen: 145
Komen

Previous : "Pergh Mantapnya Biceps, Kalah Dah Hairul Azreen" - Peminat Teruja Badan Sado Saharul Ridzwan

Next       : Cepatnya Move On! Baru Putus Dengan Tyra, Aazief Khalid Dilihat Keluar Dating Dengan Sharifah Rose

Komen Terbaru

Quote minahb0san 27-9-2019 09:56 PM
whyas replied at 13-9-2019 07:37 PM
Ingat dah kawen dah dulu yg bersanding bini pakai puteri perak tu sapa?  Musykil pulak

Itu bini ruzaini...

Lain-lain Komen

Quote aemon 19-8-2019 12:01 PM
bila fonen buat bachelor party.
Quote ekinzzz 19-8-2019 12:02 PM
geli tgk die ni..
Quote friedfishsoup 19-8-2019 12:03 PM
Yg gambar Rizman pakai sash depan kek tu, mesti gorjes kalau pakai tiara.
Quote duradanis 19-8-2019 12:03 PM
belum move on nk jadi popuan balik
Quote nazzse 19-8-2019 12:04 PM
Bila nak kawennya dia ni..boring tengok tak habis party..sian bakal bininya n
Quote riyadhK 19-8-2019 12:07 PM
Tahniah dik jadi streeetttttttt. Hahahahahaha
Quote helicornia 19-8-2019 12:08 PM
si vass tu dh mcm dugong terdampar atas bot
Quote imanda 19-8-2019 12:10 PM
kat ig nampak happy fonen2 nih dgn hidup mewah kwn2 ramai sume tp betul ke drg happy?
Quote ikanmasin 19-8-2019 12:11 PM
bole jer kot nak celebrate ke suprise benda2
mcm tu utk memeriahkan kawan tu tp lg ok
kalau tak dishare ke public..bila netizen2 yg
tgk mmg akan disensasikan lah..kalau sendiri2
jer mmg takdelah kecoh mana kan..
Quote Kurex 19-8-2019 12:16 PM
Apa perasaan siti nurharizman bila tengok kerang bini nanti???
Quote ashk4nn 19-8-2019 12:49 PM
aku rasa sesuai je diorang berdua ni.. sebab tunang rizman ni tak nampak so girlish sangat. ada macam boyish2 sikit sesuai la ngn rizman yg soft ittew
Quote sha21 19-8-2019 12:52 PM
Hellooo nurida uols selera ke malam pertama dgn rizman ni nanti? jgn uols tetiba berflash back zaman fonen tika berada di atas katil bersama heshe ya
Quote allysumc 19-8-2019 12:58 PM
Bila kawen nye ni? Tunang dia pun manjang sambut bridal shower x habeh2
Quote Jackjack08 19-8-2019 01:06 PM
Boring nye lah sambutan beria sgt. Kalah retis dhni
Quote kualibesi 19-8-2019 01:08 PM
hermm xhbis2 die nieee. tp napee kek tetek? ahahah
Quote boojaat 19-8-2019 01:11 PM
Salah bod ni.. rizman bkn artis pun... Anyway, i ok jer dgn kek mcm tu... Hahahhaa..  
Quote slavehunter 19-8-2019 01:13 PM
Nak kawin jugak ker? Atas yacht tu penuh dengan sotong kering jer.
Quote luluaurora 19-8-2019 01:16 PM
allysumc replied at 19-8-2019 12:58 PM
Bila kawen nye ni? Tunang dia pun manjang sambut bridal shower x habeh2

sape tunang dia??
bila majlis akdnikah n sanding neh?

Quote EvieWanKenobi 19-8-2019 01:16 PM
peliknya deco cupcake..

Lihat semua komen(145)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.104758s Gzip On
To Top