Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

Semakin Tembam, Anggota BTS Suga Dikecam Media Korea Gagal Jadi Idol KPop

19-8-2019 12:51 PM|Sang_Pencinta| Komen: 59

Industri hiburan KPop sememangnya terkenal dengan standard kecantikan melampau untuk penyanyi wanita dan lelakinya.



Kredit foto: Metro.co.uk


Terbaru, salah seorang anggota kumpulan KPop terkenal BTS, Suga, 26, dikecam oleh netized negara itu di media social kerana kelihatan semakin gemuk. Dalam portal berita hiburan Nate.com, beberapa komen dimuatnaik mengkritik Suga atau nama sebenarnya Min Yoongi. 'Suga kini gagal menjadi idol Kpop' kata beberapa komen tersebut.



Kredit foto: Malaymail


Bagaimanapun, peminat kumpulan BTS seluruh dunia yang dikenali sebagai Army mempertahankan penyanyi itu. 'Yoongi, sentiasa gembira dan kekalkan kesihatan' kata salah seorang daripada mereka.

Kredit foto: Twitter


Susulan itu juga, tanda pagar #YoongiWeLoveYou mula trending seluruh dunia. 'Sesiapa yang menggelar Yoongi gemuk perlu hentikan kerana beliau sentiasa gembira dan sihat, kamu patut menjaga tepi kain kamu sendiri' kata seorang lagi.

Kredit foto: Twitter


Peminat juga memuji pipi tembam bintang itu dan mengatakan ini tandanya mereka sentiasa mempunyai selera makan yang bagus.

Kredit foto: Twitter


Kumpulan itu kini sedang bercuti panjang bat kali pertama selepas bekerja tidak bernehti-henti sejak kemunculan single pertama No More Dream pada tahun 2013. Mereka dijangka akan kembali pada bulan Oktober dengan mengadakan siri konsert bermula di Arab Saudi.



Kredit foto: Twitter


Kumpulan itu juga belum mengeluarkan sebarang kenyataan mengenai kontroversi berat badan Suga. Inikah harga yang perlu dibayar oleh seorang bintang KPop? - CARI 


Apa Reaksi Anda...

Bagus
13
Marah
30
Terkejut
4
Sedih
7
Lawak
8
Bosan
9
Komen: 59
Komen

Previous : Kumpulan Youtube Terkenal The Try Guy Bakal Adakan Persembahan Di Singapura

Next       : Kareena Kapoor Dikritik Muat Naik Foto Tanpa Mekap

Komen Terbaru

Quote JDT 27-9-2019 08:53 PM
shuerin replied at 24-8-2019 09:07 AM
jimin muka dia mcm mysterious. muka ada sembunyikan sesuatu...iols kalu tgk lama2 kdg2 bleh cair.  ...

[attach]470072[/attach]nahh..

Lain-lain Komen

Quote Mfzg89 19-8-2019 12:56 PM
umur 26 muka jambu..hmm jeles plak...
Quote Kurex 19-8-2019 01:04 PM
Plastic surgery
Quote Kurex 19-8-2019 01:04 PM
Plastic surgery
Quote SweetRehan 19-8-2019 01:05 PM
Comey apa pipi ada tembam gitu....netizen korea ni pun....
Quote -Suri- 19-8-2019 01:14 PM
Halah, pipi tembam sikit pun dah kena panggil gemuk. Gila ke apa org korea (some) ni
Quote ainashiqa 19-8-2019 01:45 PM
Muka depa ni sepesen je kan
Quote Mfzg89 19-8-2019 02:02 PM
-Suri- replied at 19-8-2019 01:14 PM
Halah, pipi tembam sikit pun dah kena panggil gemuk. Gila ke apa org korea (some) ni

abis aku yg tembam banyak ni camne?? rasa terhina plak nk g korea..
Quote RatuDunia94 19-8-2019 02:03 PM
Inhatkan Janna Nick
Quote Mooverine 19-8-2019 02:06 PM
Chubby is cute
Quote fliphair8 19-8-2019 02:09 PM
jantan ke camni? aduhhhh, tak naik napsu hakak tengok kulit putih gomak cenggini. tengok bam wemy walo bangla pun lagi baik
Quote chicozinn 19-8-2019 02:12 PM
ni jantan ke tino ni?kalu jantan cmni meollss xpham so called kpoop leh taste sgt..huhuhuhuhu
Quote cicicumel 19-8-2019 02:36 PM
depress lalu bunuh diri
Quote koondoor 19-8-2019 03:02 PM
Berani buat tour di Saudi. Harap tak kena gangguan seksual oleh pak arab. Bahaya muka-muka licin ni.
Quote gerbera.memopad 19-8-2019 03:04 PM
Group2 depa ni baik lelaki ke perempuan, kalau lebih dari 4 members, confirm aku dah tak boleh bezakan setiap seorang. Introduce satu2 pun, lima minit je confirm aku lupa balik
Quote Artemesiaa 19-8-2019 03:47 PM
Mereka ni kuat guna teknik makeup bukan semuanya plastic surgery cer tengok muka memasing tampa make up jelas nampak perbezaannya disitu sebelum dan selepas
Quote ikanmasin 19-8-2019 04:06 PM
jangan nnt kemurungan sbb dgr ckp peminat2
ko gumuk g bunuh diri pl..slmt bercuti2 hepi kan
diri baru kurus balik
Quote shark_eow7 19-8-2019 04:38 PM
cmtu pon dah tembam. yg panggei mcm tu kurus sangat ke. diaorg ni mcm kena anggap peminat tu boss diaorg ke. hidup as retis korea ni. makan pon bercatu je. sebab nak kaki mcm tiang. kalu gemuk nnti xlawa.
Quote makkenits 19-8-2019 04:49 PM
tembam dia pun, stamina dia menari n menyanyi lg tinggi drpd org yg mengomen tp naik tangga pi tingkat 2 pun dah semput..
Quote chinta89 19-8-2019 05:13 PM
iols mmg x leh beza muka deols sb nmpk sama

Lihat semua komen(59)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.092872s Gzip On
To Top