Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

"Saya Nak Menang!"- Kak Limah Lawan Mira Filzah, Uqasha Senrose Di ABPBH

21-8-2019 10:13 AM|Oleh: HakirRahman| Komen: 226

Dalam banyak-banyak pencalonan Anugerah Bintang Popular Berita Harian tahun ini, nama yang mengejutkan tercalon ialah Delimawati Ismail dalam kategori Pelakon Filem Wanita Popular. 

Dilaporkan Harian Metro, Kak Limah juga mahu menang kerana bukan mudah terselit dalam pencalonan setanding dengan pelakon-pelakon baru lain seperti Mira Filzah, Erra Fazira dan Uqasha Senrose. 

"Pastinya saya mengharap untuk menang, apatah lagi pertama kali nama tercalon dalam Top 5. Ia bukan sesuatu yang mudah untuk saya berada ke tahap ini.

"Saya sangat menghargai sokongan peminat yang mengundi saya kerana itulah saya meletakkan harapan untuk menang walaupun sedar saingan begitu sengit daripada pelakon lain yang tercalon," katanya.


Bagilah Kak Limah menang!
Foto: Google

Kak Limah juga meluahkan rasa terkejutnya kerana tercalon, memandangkan dia sudah berusia nenek dan bukan lagi pelakon wanita muda. 

"Saya memang terkejut dan tidak sangka apabila nama tercalon dalam senarai Top 5. Maklumlah, pada usia begini dan sudah lama dalam bidang lakonan ia sesuatu yang mustahil.

"Namun, saya yakin berkat sokongan peminat yang tidak putus-putus terhadap saya apatah lagi selepas saya membintangi filem Hantu Kak Limah," katanya.


Uqasha Senrose dan Mira Filzah lawan Kak Limah. Foto: Instagram

Kesian kan, sudah lama berlakon baru bakatnya dipandang orang. Tetapi, Kak Limah memang sempoi!


Dah lama jadi pelakon baru tercalon anugerah
Foto: Google

Jadi, apa kata kita undi Kak Limah untuk menang? Barulah dominasi Mira Filzah tak keterlaluan sangat kan! - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
1
Terkejut
1
Sedih
1
Lawak
1
Bosan
1
Komen: 226
Komen

Previous : Samseng Pernah Diupah Cacatkan Muka Allahyarham Tan Sri P.Ramlee

Next       : Drama Tuan Danial Pula Ciplak Drama Korea?

Komen Terbaru

Quote toshiro90 27-8-2019 12:54 PM
anony-mous replied at 21-8-2019 10:27 AM
Mcm mana nk vote kak limah?

ok..check dm jap sis

Lain-lain Komen

Quote bambimo 21-8-2019 10:14 AM
Go go kak limah...
Aku vote dia..nk sgt dia menang..
Aminn...
Quote Kancilkering 21-8-2019 10:18 AM
Harap kemenangan pada Akak
Tunggu Saya vote
Quote anony-mous 21-8-2019 10:27 AM
Mcm mana nk vote kak limah?
Quote kaseh80 21-8-2019 10:32 AM
Undi kak limah bagi peluang pada artis lama
Quote Mfzg89 21-8-2019 10:33 AM
walaupn kak limah dah tua aku tetap nak kak limah menang..ank jebat x best, mira piljah makin lama makin ketat..
Quote Catpaw 21-8-2019 10:33 AM
kak limah kak limah
Quote danieladam 21-8-2019 10:34 AM
Ok..iols akan vote kak limah. Go kak limah!
Quote azimodin 21-8-2019 10:38 AM
iouls dah lama mengabaikan ABPBH ni. doluu2 vote kat surat khabar. sekarang still vote macam dulu ke? tolong bagi pencerahan sikit supaya meouls boleh berkempen untuk kaklimah jijitsemut
Quote kaklong32 21-8-2019 10:38 AM
steady kak limah !!
Quote matchstick 21-8-2019 10:40 AM
Semoga kak Limah menang.. Mira piljah belakon filem apa.. Drama aku tahu lah dia byk berlakon
Quote Kurex 21-8-2019 10:44 AM
Aku tak kenal dia sebagai kak limah, tapi cik kiah! Sebab aku membesar masa cerita Rombongan Cik Kiah ke Sukan Komanwel
Quote grouper 21-8-2019 10:45 AM
Sy setia ngan uqasha..undi sy utk awak
Quote pngky 21-8-2019 10:54 AM
harap kak Limah boleh menang anugerah tahun ni
Quote Lailawati 21-8-2019 10:57 AM
azimodin replied at 21-8-2019 10:38 AM
iouls dah lama mengabaikan ABPBH ni. doluu2 vote kat surat khabar. sekarang still vote macam dulu ke ...

Boleh undi online, kaka
https://www.abpbh.com.my/undian/am/pelakon-filem-wanita-popular

Undian ada 15 je...selps sejam boleh undi lagi
Quote rosasen 21-8-2019 10:57 AM
jom undi utk kak limah
Quote jijilaaa 21-8-2019 10:58 AM
iols pun dah vote kak limah!!
Quote ketambangkang 21-8-2019 11:10 AM
ko ingat senang ke nk bwk watak hantu plus kelakar...moh le kite beramai2 vote k.limoh
Quote laksmanabentan 21-8-2019 11:10 AM
Mfzg89 replied at 21-8-2019 10:33 AM
walaupn kak limah dah tua aku tetap nak kak limah menang..ank jebat x best, mira piljah makin lama m ...

da fesyen makin lama makin pelik...
pakai tight dengan skrit labuh la...
pakai tudung ninja dengan tudung ekor belakang ler...
hauk.....
Quote jatiarjuna 21-8-2019 11:21 AM
weiiii jom vote kak limah weii

Lihat semua komen(226)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
3.668565s Gzip On
To Top