Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

Untunglah Syafiq Farhain "Ditaja" Peminat Misteri

17-8-2019 08:57 AM|HakirRahman| Komen: 81

Bagi penyanyi baharu, soal duit memang jadi masalah. Iyerlah, selaku selebriti kena bergaya tetapi disebabkan masih belum dikenali, show pun tak berapa banyak dan royalti album dan lagu pun kadang-kadang lambat dapat. 

Tetapi, berbeza dengan penyanyi Syafiq Farhain yang dikatakan ditaja seorang peminat misteri. Syafiq adalah seorang anggota bomba dan juga anak penyanyi kumpulan Iklim, Allahyarham Saleem. 

Anggota bomba jadi penyanyi. Foto: Instagram

Menurut laporan mStar, Syafiq dikatakan ditaja seorang peminat yang tidak pernah ditemuinya itu. Jumlah tajaan bukan sedikit, banyak, kata Syafiq. 

Peminat itu meminta nombor akaunnya dan memasukkan sejumlah wang untuk kehidupannya. Amboi mudah betul! 

"Ada seorang peminat yang sanggup berhabisan wang ringgit demi menyokong kerjaya saya, tapi sampai sekarang saya tak tahu siapa dia." 

Untunglah ditaja. Foto: Instagram

"Saya pernah mempelawanya untuk berjumpa namun katanya masih belum bersedia. Apa pun saya terharu mempunyai peminat sebegini yang tidak pernah jemu menyokong karier nyanyian saya," kata Syafiq kepada mStar.

Untunglah, jangan tergadai benda lain pula sudah la ya! - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
1
Terkejut
2
Sedih
1
Lawak
1
Bosan
1
Komen: 81
Komen

Previous : Samseng Pernah Diupah Cacatkan Muka Allahyarham Tan Sri P.Ramlee

Next       : Mira Filzah Dan Siti Nordiana Bersaing Sengit Untuk ABPBH, Ayda Jebat Langsung Tidak Tercalon

Komen Terbaru

Quote Mawar91 28-8-2019 12:06 PM
Jgn kaget tetibe Syafik menang bpp MCM wany booster thun lepas..haha

Lain-lain Komen

Quote doubleA 17-8-2019 09:17 AM
Uish, masuk akaun bank gitu je macam derma
Quote obses_budak 17-8-2019 09:29 AM
Selalunya org sngup buat mcm ni huduh...
Quote wunan88 17-8-2019 09:31 AM
wahhhhhhhhhhhhh..untung badan
Quote Pink_Purple 17-8-2019 09:32 AM
untung la.. jangan ada udang disebalik mee sudah
Quote zehra2 17-8-2019 09:44 AM
Waa.. bersangka baik.. mungkin arwah saleem ada berbuat baik dulu.. org tu balas budi pd syafiq.. sbb bapak dia pun legend
Quote badai 17-8-2019 09:47 AM
jangan tergadai body sudah
Quote buapakperut 17-8-2019 09:58 AM
wow mak ikan kekek
Quote Buritan 17-8-2019 10:16 AM
wunan88 replied at 17-8-2019 09:31 AM
wahhhhhhhhhhhhh..untung badan

Masa jumpe nantii nangisss..
Quote b_n_c 17-8-2019 10:24 AM
klu org tu transfer online blh tgk dr akaun siapa, tp klu dia bank in je x dapek nk nolong lah
Quote kiyudi 17-8-2019 10:52 AM
huntung lahh

aku jgk xde org nk spedo......
Quote Gomea 17-8-2019 10:53 AM
Mak tiri kot
Quote kaseh80 17-8-2019 11:16 AM
Ada ubi ada batas

Ada budi kena balas
Quote gummiebear 17-8-2019 11:44 AM
Woahh rejekii
Quote prettyuglybabe 17-8-2019 11:46 AM
wah.. untung la ada mak/bapak ikan..
padahal kalau bank transfer boleh je tau nama apa yang transfer..
melainkan pakai cdm
Quote noraidil_06 17-8-2019 11:46 AM
obses_budak replied at 17-8-2019 09:29 AM
Selalunya org sngup buat mcm ni huduh...

Teringat kisah kt bod LE
Quote Lengkong 17-8-2019 12:34 PM
Untungnya. Senang dapat duit



Quote harkktuih 17-8-2019 12:43 PM
Skali yg spedo atok tua nk wat anak ikan..
Quote caprut 17-8-2019 12:47 PM
Cmne org tu bole tau no acct syafiq ni??
Quote caprut 17-8-2019 12:50 PM
Syafiq ni masih jdi bomba lg or x? Klo masih jd bomba byk btol msa free? Sbb tu aku gelak2 je acik forum isu semasa acah2 classy sruh naikan gaji bonba sdgkan kjer bomba pling relax sbnye. Kang bile kjer bomba tggii tp xde kjer acik forum ngn internet gak bsing2 pnjawat awam xde kjer

Lihat semua komen(81)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.131657s Gzip On
To Top