Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

"Tak Berbaloi Kena Ugut Bunuh!"- Mia Khalifa Dapat Gaji Rendah Berlakon Filem Porno

19-8-2019 02:09 PM|HakirRahman| Komen: 51

Bagi sesiapa yang "teringin" hendak menceburkan diri ke dalam industri filem dewasa aka pornografi, ia bukanlah sesuatu yang mudah.

Selain dipandang hina, mungkin boleh pertimbangkan beberapa faktor lain seperti yang didedahkan oleh bekas pelakon filem dewasa terkenal dunia ini, Mia Khalifa. 

Ada yang ingat meme ni? Foto: Google

Buat sesiapa yang tidak tahu, Mia Khalifa berketurunan Libya-Amerika beragama Kristian ini adalah salah seorang pelakon wanita filem dewasa yang sangat terkenal. Dia adalah yang terawal membintangi filem dewasa berhijab. Google kalau mahu tahu lebih lanjut (amaran: kandungan tidak sesuai untuk dilayari di pejabat atau ruang awam ya). 

Filem porno hijab pertama dunia. Foto: Google

Bagaimanapun, penglibatannya dalam industri filem dewasa sebenarnya tidak lama. Dia mula berlakon pada Oktober 2014 dan pada Disember tahun yang sama menjadi pelakon filem porno yang paling "trending" dunia. Tetapi, tiga bulan kemudiannya dia bersara. 

Baru-baru ini, dia memberikan temubual eksklusif di saluran YouTube Megan Abbott, bercerita tentang kisahnya selepas bersara. 


Menurutnya, walaupun video pornonya masih lagi menduduki carta video paling banyak ditonton di seluruh dunia dan namanya dalam carian PornoHub adalah di tempat kedua. Dia sebenarnya langsung tidak mendapat royalti selain bayaran asal membintangi 12 adegan porno sebanyak AS$12,000 atau lebih kurang RM50,000 sahaja. 

Punyalah terkenal, tapi dapat RM5,000 je berlakon. Foto: Instagram

Selain itu, dia juga menceritakan bagaimana dia mendapat ugutan bunuh oleh pengganas Daesh kerana berlakon dalam filem porno dengan memakai hijab. Malah, gambar kepalanya dipenggal yang "diphotoshop" tersebar luas. 

Dapat ugutan bunuh. Foto: Google

Malah, privasinya juga dilanggar apabila gambar apartmentnya muncul dalam internet sehingga menyebabkan dia terpaksa duduk di hotel selama 2 minggu. 

Dia juga mendedahkan bagaimana sebenarnya seminggu sebelum filem porno pertamanya dikeluarkan, dia sudah mahu bersara kerana pandangan orang sekeliling terhadapnya berubah. 

"Orang tengok saya lain macam. Ia membimbangkan saya. Saya rasa filem pertama saya akan jadi filem terakhir." 

Walaupun  sudah bersara, Mia masih lagi terkenal. Foto: Instagram

Popularitinya juga meningkat mendadak, pengikutnya di Instagram naik daripada hanya 400 kepada lebih 200,000 dalam tempoh tiga hari sahaja selepas filem porno berhijab pertama dunia itu dikeluarkan. 

Selepas bersara, dia mahu melupakan segala-galanya, tetapi rupa-rupanya ia tidak semudah itu.  Dia susah mendapat kerja kerana dipandang hina dan menurutnya, pengalaman silamnya sebagai pelakon pornografi memalukannya. 

"Saya malu dengan kisah silam saya." 

Sekarang jadi model, pengulas sukan dan personaliti YouTube

Sekarang, dia menjadi pengacara TV, pengulas sukan dan juga personaliti You Tube. 

Jadi, sesiapa yang teringin nak jadi pelakon porno tu secara profesional atau suka-suka, fikirlah dalam-dalam ya. Tak perlu kot rekod-rekod ni... - CARI 

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
1
Komen: 51
Komen

Previous : Wanita Takut Dalam Flight Pegang Tangan Lelaki Tak Dikenali, Kini Jadi Pasangan Bercinta

Next       : Ladies! Apa Reaksi Anda Jika Ditegur Bos 'Pengotor' Kerana Tak Cukur Bulu Kaki?

Komen Terbaru

Quote Simunggu 29-8-2019 11:10 AM
kristian??? kenapa pakai hijab??? penghinaan pula ni

Lain-lain Komen

Quote Mfzg89 19-8-2019 02:13 PM
sape ni? sorry x kenal..
Quote nono86 19-8-2019 02:32 PM
Hmm dah kristian, pakai tudung knp. Pakai la pakaian yg mcm sister gereja tu
Quote kamil8891 19-8-2019 02:40 PM
nono86: Hmm dah kristian, pakai tudung knp. Pakai la pakaian yg mcm sister gereja tu
dia dh Kristian ke? Dia org lubnan kan
Quote KIM.K 19-8-2019 02:41 PM
Asyik ngeseks je pangkal forum ni
Quote Kurex 19-8-2019 02:48 PM
Iols suka topher dimaggio
Quote Foxey 19-8-2019 03:00 PM
To me, dia ni jahat. Sebab dia beragama Kristian tapi berlakon filem begini pakai hijab, a sign of disrespect towards other religion
Quote fliphair8 19-8-2019 03:01 PM
mesti ramai lobai2 mesia menonton hakak mia
Quote stormcloud 19-8-2019 03:03 PM
Foxey: To me, dia ni jahat. Sebab dia beragama Kristian tapi berlakon filem begini pakai hijab, a sign of disrespect towards other religion

Sesetengah orang ada fetish tengok orang berhijab buat projek
Quote Asdan 19-8-2019 03:09 PM

aku kan dah kata, tudung itu budaya, tengok, jika masih tak percaya lagi, kenapa ?
Quote chinta89 19-8-2019 03:32 PM
eh jap nak tanya forumer otai.

Korang ingat tak ada sorang staff gomen x silap kije as kerani kat putrajaya. asal besut. penah ada dlm thread ni tp x sure kes ape. tp mcm kes buat kije x herlok mcm jual diri (sori kalau x silap). then dia ada jgk keluarkan produk.

soalan meols ni related tak ngn thread? hrp2 ade sipi2. (read:jual body)
Quote insulin 19-8-2019 03:35 PM
chinta89 replied at 19-8-2019 03:32 PM
eh jap nak tanya forumer otai.

Korang ingat tak ada sorang staff gomen x silap kije as kerani kat ...

Apakah staf gomen ni dah kena buang kerja?

Quote SWORKS27 19-8-2019 03:37 PM
pernah jugak tengok bideo mia ni..biasa2 ja..x da apa pun luar biasa...sembang2, romen2, pancut..tu je la...
x yah la layan porno...buang masa dan mental je..
Quote chinta89 19-8-2019 03:49 PM
insulin replied at 19-8-2019 03:35 PM
Apakah staf gomen ni dah kena buang kerja?

x silap meols, dia brenti kerja. lps tu baru dia ligat semacam jerrr... menyeksi x ingat dunia. uols ingat tak kes ni? xtau knpe tiber2 iols terlintas di fikiran psl dia lps bc this thread. maybe sb jual diri kan tu tiber je otak meols bsambung2 teringat thread lama
Quote dua_chzy 19-8-2019 03:52 PM
chinta89 replied at 19-8-2019 03:32 PM
eh jap nak tanya forumer otai.

Korang ingat tak ada sorang staff gomen x silap kije as kerani kat ...

Sheol helok ja hidop kan? Pelacur gundu putih gebu tu yang uols maksudkan, kan?
Quote billionman78 19-8-2019 03:53 PM
mmg feveret actress ni.
Quote dua_chzy 19-8-2019 03:54 PM
Foxey replied at 19-8-2019 03:00 PM
To me, dia ni jahat. Sebab dia beragama Kristian tapi berlakon filem begini pakai hijab, a sign of d ...

Dia memenuhi permintaan direktur dan jantan sangap fetish tengok awek tudung kongkek haram dengan kokesen sis.
Quote Fleur81 19-8-2019 03:58 PM
Ingatkan berlakon gini payment lebat
Quote chinta89 19-8-2019 03:59 PM
dua_chzy replied at 19-8-2019 03:52 PM
Sheol helok ja hidop kan? Pelacur gundu putih gebu tu yang uols maksudkan, kan?

iols lupa tp mcm ye je ape u ckp tu.

ape cter dia skg? Masih jual diri? ape ek nama dia? meols tiba2 berminat nk tau life dia skg.
Quote Megikari 19-8-2019 04:02 PM
chinta89 replied at 19-8-2019 03:32 PM
eh jap nak tanya forumer otai.

Korang ingat tak ada sorang staff gomen x silap kije as kerani kat ...

Hmm.. Mcm pernah terbaca gak. Nama dia lebih kurang macam zara ke gitu la

Lihat semua komen(51)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

10 Terpanas
     CARI App
    Get it FREE Google play
     Twitter
     Instagram
    cari_infonet
    FOLLOW
    Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
    0.087136s Gzip On
    To Top