Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

"Aku Nak Tengok Siapa Kecam!" - Fiza Halim Buka Tudung?

16-8-2019 11:51 AM|Oleh: Saiful| Komen: 220

Terkejut bila tiba-tiba nampak Fiza Abdul Halim muat naik gambar tidak bertudung di Instagramnya.

Dah memang buka tudung ke? Bukan main panjang lebar kapsyennya. Menurut apa yang ditulis, memang sengaja minta kecaman daripada netizen!


Foto: IG

Pelakon ini bengang dengan sikap sesetengah netizen yang sentiasa mencari kesalahan tentang penampilan artis.

"Pakai jubah kena kecam, rambut sehelai pun hampa boleh zoom," tulisnya.

Katanya, dia tidak kisah kalau nak nasihat tapi berpada-padalah! Jangan hanya bercakap fasal soal aurat tapi mulut dan lidah kena jaga juga.



Difahamkan, gambar yang dimuat naik itu adalah gambar lama sebelum dia memakai tudung.

Dalam masa yang sama Fiza kata dia bukanlah seorang yang baik tapi sedang belajar ke arah itu.

"Aku bukan orang baik, tapi perlahan-lahan aku nak belajar baik. Aku tak suka hipokrit!" ujarnya.



Dia langsung tidak kisah kalau tindakan dia menunjukkan gambar tidak bertudung itu membuatkan dia kehilangan peminat.

"Rezeki bukan bergantung kepada netizen!" katanya.



Di ruangan komen, ramai yang meminta Fiza agar memadamkan gambar tersebut dan ternyata ianya sudah dipadamkan.

Siapa agaknya yang dah buat Fiza marah benar sampai sanggup tunjuk aurat tu ya? - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
3
Marah
1
Terkejut
1
Sedih
2
Lawak
1
Bosan
1
Komen: 220
Komen

Previous : Zizi Kirana Mahu Kahwin Lelaki Kelakar, Tidak Kira Tua Muda

Next       : Minta RM160,000 Untuk Satu Teater, Artis Mana Demand Tinggi Sangat Tu?

Komen Terbaru

Quote Cable 9-9-2019 01:52 PM
upload la gmbar bebikini nk kne kecam sngt..x brani le tu

Lain-lain Komen

Quote Andyscenes 16-8-2019 12:01 PM
Kau x lawa
Quote fadz84 16-8-2019 12:01 PM
Lembut je muka dia ni..
Quote chocobozhere 16-8-2019 12:04 PM
Cantik..i like......tapi kurangkan meroyan. Ignore haters ok
Quote mieymiey 16-8-2019 12:05 PM
Rezeki bukan bergantung kepada netizen


Siapa pula yang kata?
Tapi sheols memang lawa, dan anak sheols comel.
Quote awanysss 16-8-2019 12:12 PM
cantik betul
Quote akuMNdia 16-8-2019 12:12 PM
ni gambar lama kan?
Quote fa1982 16-8-2019 12:13 PM
Cutenya anak dia
Quote cikkittydiva 16-8-2019 12:15 PM
Dia dgn suami 1st sepadan.. yang latest pun sepadan ... Sheols cantik.
Quote bbbebeh 16-8-2019 12:15 PM
motif letak gamba nmpk aurat??
Quote laksmanabentan 16-8-2019 12:19 PM
hahahaha... itu pun nak sentap....
Quote kiyudi 16-8-2019 12:22 PM
cntik rmbut dia....

free hair pn cantik

berhijab lgi cantik

tutup la aurat tu...dh Allah suruh kan...xyah nk cabar2 sapa nk kecam x kecam dekkk

Allah sure kecam dek....
Quote damian_lee 16-8-2019 12:22 PM
Pelik2 la retis malaysia ni ....
Quote BoLapciOus 16-8-2019 12:26 PM
Udahnye kata rezeki bkn dtg dri netizen yg ko sebok nk melayan kecaman netizen tu ngape..lantokkn jele neti2 tu..diam je..stay classy jah
Quote barfi 16-8-2019 12:27 PM
Test Market nak bukak tudung ke tu??

Btw sapa follow natasha Hudson?
Iols follow IG dia.
Lately tengok story dia macam dia dalam masalah rumahtangga. Nampak hint dia bagitau dia keguguran.

And dia dah delete semua gambar2 husbnd dia di IG. And latest photos dia post shawl dia tu dah ala2 nak terbang dah..
Quote fliphair8 16-8-2019 12:28 PM
bukan masalah aku ko tak bertudung dek, tapi ko diakui cantik.
Quote Asdan 16-8-2019 12:30 PM

tahniah, tudung budaya arab, identiti arab, bukan identiti kita, kita kena pakai identiti sebenar
Quote rainbowrainz 16-8-2019 12:32 PM
Ikut hanglah labuuuuu
Quote Asdan 16-8-2019 12:36 PM

buka tudung lebih banyak ujian dari pakai tudung

tapi ujian menjadikan kuat hadap cabaran, sebab itu wanita berjaya biasanya tak pakai tudung
Quote lucky_peace 16-8-2019 12:38 PM
EH, dia dah kawen lain eh? lepas adam?

Lihat semua komen(220)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.163132s Gzip On
To Top