Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

"Girls Yang Nak Try, Tanya Kakak Saya Dulu"- Ben Amir Dan Lisa Surihani Adik Beradik?

16-8-2019 10:30 AM|Oleh: HakirRahman| Komen: 131

Pelakon cantik Lisa Surihani dan hero Malaya sedang meningkat naik Ben Amir tampil berseloroh menjawab persoalan peminat yang merasakan mereka seiras seperti adik beradik. 

Seiras ke? Foto: Instagram

Menerusi Twitternya, Lisa menulis "Hey gais, Ben Amir tu memang my brother la, u didnt know eh." 

Lisa bergurau. Foto: Twitter

Manakala Ben pula di Twitternya juga menulis "so yeah the secret is out. Any girls nak try kena go through my sister LisaSurihani dulu ya. Good luck ambil hati kakak kawasan." 

Ben pun menyambut. Foto: Twitter

Walaupun jelas sekali mereka hanyalah berseloroh, ada juga peminat yang "lurus" percaya kedua-dua pelakon itu adik beradik. 

Gurau jerlah. Foto: Twitter

Ada juga peminat yang mengharapkan Lisa akan digandingkan dengan Ben di masa depan. Tetapi, menurut Lisa kalau hendak digandingkan pun biarlah watak adik beradik, memandangkan muka dah sama. Pelik pula kalau jadi pasangan kekasih kan. 

Harapnya Lisa dan Ben dapat bergandingan. Foto: Twitter

Di Instagram Mira Filzah, pasangan Ben dalam drama "Sweet Dreams", Lisa sempat "memberi amaran" kalau Ben nakal dan tidak jaga perangai, beritahu dia, biar "kak long" sekolahkan pelakon baharu itu. 


Ben, jaga perangai! Foto: Instagram

"Disebabkan semua orang cakap dia dan saya serupa, jadi terimalah hakikat bahawa dia adalah adik saya. Okay jadi, macam mana dia? Saya harap dia berkelakuan baik, kalau tidak bagi tahu saya ya!

"Tahulah Kak Long sekolahkan dia nanti," tulisnya kepada Mira Filzah.

Aihh, ada juga peminat percaya ye. Jangan serius sangat! - CARI 


Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
5
Terkejut
1
Sedih
1
Lawak
5
Bosan
3
Komen: 131
Komen

Previous : "Pergh Mantapnya Biceps, Kalah Dah Hairul Azreen" - Peminat Teruja Badan Sado Saharul Ridzwan

Next       : "Jual Tempoyak RM6 Pun, Orang Kata Artis Jual Mahal, Apo!" - Sharifah Shahira

Komen Terbaru

Quote mata.kail 10-9-2019 07:36 PM
Kalau ku bayangkan memang sama...kalau ku x bayangkan memang x sama

Lain-lain Komen

Quote awanysss 16-8-2019 10:39 AM
thank god.. ingatkan mata aku sorang je nmpk muka dorang sama..
Quote mieymiey 16-8-2019 10:52 AM
Part mana yang sama? Ker mata iols yang kero?
Quote VirusDetected 16-8-2019 10:57 AM
sama ek???
maybe ada la iras sket kottt
Quote irsa 16-8-2019 10:59 AM
Iras iras tu ade la kot
Quote bambimbom 16-8-2019 11:13 AM
mentang2 la ben good looking.. terus ngaku... tu si fendy kepam tu.. takde sape nak ngaku adik ke?
Quote MadameOnion 16-8-2019 11:21 AM
kurex belum mencemar duli lagi..i tengah tunggu komen semoga.....
Quote CikDaNdeLi0n 16-8-2019 11:28 AM
Tang mana sama ek?
Quote rospinki 16-8-2019 11:29 AM
ni jalan2 utk ke arah yg lebih extravaganza
tips utk berterusan
harini panggil adik kakak
esok lusa makin mesra
jalan semakin luas utk selalu bersama
lisa makin cantik kan...yushri makan hati
Quote kualibesi 16-8-2019 11:30 AM
bambimbom replied at 16-8-2019 11:13 AM
mentang2 la ben good looking.. terus ngaku... tu si fendy kepam tu.. takde sape nak ngaku adik ke?:l ...

HAHAH iolls setuju. teringat dulu die berlakon gigi mcm ada karats2 skit, skrg perasan gigi da putih melepakkkk. ahahhaha
Quote Cpkay 16-8-2019 11:43 AM
mamat ni hot since rambut dah panjang.. waktu memula berlakon rambut pendek..takde sapa pun minat..
Quote chula 16-8-2019 11:46 AM
mata iols xrasa ben tu hensem..mcm sakit jah rupa beliau tu..tp lisa yes cantik..tetibe
Quote beta_carotene 16-8-2019 11:49 AM
bambimbom replied at 16-8-2019 10:13 AM
mentang2 la ben good looking.. terus ngaku... tu si fendy kepam tu.. takde sape nak ngaku adik ke?:l ...

Fendy kepam tu ada la iras2 cheryl samad
Quote dineo 16-8-2019 11:55 AM
Cpkay replied at 16-8-2019 11:43 AM
mamat ni hot since rambut dah panjang.. waktu memula berlakon rambut pendek..takde sapa pun minat..

berbanding syafik kyle and hero2 lain , aku dah lama follow semua drama and telemovie ben...

tak best la dia dah glamer skrg semua org pin berebut nak tgk dia

dulu2 aku boleh minat dia sorng2 sbb org ckp dia pelakon suam2 kuku

tapi x suam mana pon , sbb dia still hot
Quote hasniey 16-8-2019 11:57 AM
Bentuk muka kot sama.muka jenis petak
Quote amal12bh 16-8-2019 12:00 PM
xleh lawan kembar lisa yg acah2 pelawak tu..
Quote Cik_jantung 16-8-2019 12:02 PM
bambimbom replied at 16-8-2019 11:13 AM
mentang2 la ben good looking.. terus ngaku... tu si fendy kepam tu.. takde sape nak ngaku adik ke?:l ...

Hahahaha... ai is ketawa.

tapi fendi kepam itu begandingan dengan heroin yang letop semuanya drama dia.. nora danish.. amyra rosli.. mira filzah.. bukan senduan

berjodohan sangat heols dlm industri yerr
Quote noorhairiahma 16-8-2019 12:06 PM
sama, tak.

iras pun tak.

Quote minahmanja 16-8-2019 12:09 PM
sama pelat R ke..? hehhee
Quote MadameOnion 16-8-2019 12:17 PM
kualibesi replied at 16-8-2019 11:30 AM
HAHAH iolls setuju. teringat dulu die berlakon gigi mcm ada karats2 skit, skrg perasan gigi da put ...

fendy ni kena sulam bedak baru putih2 pink..nak contact number kena tnya anju

Lihat semua komen(131)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.094211s Gzip On
To Top