Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
CARI Infonet Portal Semasa Lihat artikel

Wanita Sibuk Layan Nafsu Sendiri Sambil Memandu Di Highway Di Melaka!

Oleh: Myeonir|16-8-2019 09:47 AM Komen: 149
Biasanya kalau bosan dalam kereta kerana perjalanan yang jauh, kita akan cuba berseronok dengan mendengar lagu sambil karaoke kan?

Tapi lain pula bagi kes seorang wanita ini apabila dia sibuk isi masa lapang semasa memandu dengan melayan nafsu sendiri!

Kredit foto: Blog
Sebuah video telah tular di Facebook apabila seorang wanita telah memandu secara berbahaya kerana berada di tengah-tengah garisan jalan raya.

Rupanya wanita ini sedang sibuk terkangkang luas di atas tempat duduk penumpang sebelah tempat duduk driver untuk melempiaskan nafsunya.

Kredit foto: Blog
Aksi tersebut telah dirakam oleh seseorang daripada kenderaan yang lebih tinggi sama ada bas ataupun lori. Kejadian ini juga dikatakan berlaku di sebuah jalan raya di Melaka!

Dahlah memandu secara berbahaya, malahan tak pakai tali pinggang keledar lagi. Memang cari nahas betul.

Kalau pun sampai 'seru', boleh tunggu sampai ke destinasi dulu ya -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
4
Marah
9
Terkejut
4
Sedih
4
Lawak
5
Bosan
4
Komen: 149
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote diss69 22-8-2019 07:36 PM
lily_downey replied at 16-8-2019 07:50 PM
Position dia mcm passenger je.iols tak rase dia ni tgh driving

Yupppp.. Akk pon fikir yg sama..

Lain-lain Komen

Quote Ed_Lyn 16-8-2019 09:51 AM
Ish..    tak menyempat2.. Bahaya betullah.. Kang excident...
Quote SWORKS27 16-8-2019 09:53 AM
susunan roadtax mcm kat hiway malaysia je???
Quote prizadane 16-8-2019 09:56 AM
Wow! Kagum gak..camne dia drive? Ke autopilot? Berani gila..dengan kereta tak tinted gelap..psycho pun ada
Quote grouper 16-8-2019 09:56 AM
Die bwk kete ke cmne...klau die penumpang layan sorg2 ape yg bahayanya...bukan die pegang stereng pun
Quote Suchi 16-8-2019 09:57 AM
Peliknya,atas jln raya lak tu
Quote tikusmontok 16-8-2019 09:59 AM
Kenot brain.camana dia drive?
Quote awanysss 16-8-2019 10:06 AM
dia drive ke dia penumpang.. takkan tekan minyak guna tangan kot.. cannot brain..
Quote cikatilia 16-8-2019 10:07 AM
wei
driving??
elok mampos aje sambil terkangkang tuh
Quote asyriqa 16-8-2019 10:08 AM
Hebakk minah ni
Quote fa1982 16-8-2019 10:09 AM
Whaddeheck???!
Quote nisako 16-8-2019 10:11 AM
wth.................x menyempat
Quote prettyuglybabe 16-8-2019 10:12 AM
sapa yang step on gas kalau dah kaki dia kat atas?
Quote pheonix84 16-8-2019 10:13 AM
SWORKS27 replied at 16-8-2019 09:53 AM
susunan roadtax mcm kat hiway malaysia je???

Laaaaa..kan dh ckp kt melaka tue
.
Ke ada nama melaka jugak kt negara lain
Quote bintangct 16-8-2019 10:13 AM
awanysss replied at 16-8-2019 10:06 AM
dia drive ke dia penumpang.. takkan tekan minyak guna tangan kot.. cannot brain..

Dia letak sometgh kot kat pedal minyak tu
Quote jofizo 16-8-2019 10:15 AM
dia penumpang kot....tgk dia dok sblh kiri
Quote hotmak 16-8-2019 10:15 AM
biar benar, camana nak drive tu, ke dia passenger
Quote awanysss 16-8-2019 10:17 AM
bintangct replied at 16-8-2019 10:13 AM
Dia letak sometgh kot kat pedal minyak tu

peh kalau tetiba nak brek.. arwah la dia.. tp rasanya dia penumpang la.. sebelah ade laki dia kot.. cuma tak memyempat je
Quote cHimo 16-8-2019 10:20 AM
bintangct replied at 16-8-2019 10:13 AM
Dia letak sometgh kot kat pedal minyak tu

Cruise control kot hahaha gila ah...
Quote tri-max 16-8-2019 10:20 AM
wow... dia nak keringkan *tut* dia, tu pasai kangkang luas kasi aircond lalu
atau dia sejenis fantasi seks yg extreme , tgk gear knob pon leh teruja nak mencelop
hihihihi
giler ahh

Lihat semua komen(149)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.238522s Gzip On
To Top