Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
CARI Infonet Portal Semasa Lihat artikel

Budak Darjah 5 Sudah Empat Kali Rogol Kakak Sepupu

15-8-2019 05:20 PM Komen: 47
Baru darjah lima tapi sudah pandai bertindak merogol kakak sepupunya sendiri!

Harian Metro melaporkan seorang budak lelaki darjah lima ditahan selepas didapati merogol sepupunya yang berusia 12 tahun di rumah mereka di Penampang.

Difahamkan kedua-dua murid itu sedang melakukan hubungan seks dalam bilik tidur sebelum disedari abang mangsa. 

Hasil siasatan yang dijalankan, kanak-kanak lelaki itu mengaku sudah empat kali melakukan hubungan seks bersama mangsa.

Kanak-kanak ini juga mengaku terpengaruh dengan video lucah yang ditonton menerusi telefon pintar, kata Ketua Polis Daerah Penampang Deputi Superintendan Mohd Haris Ibrahim.

Foto: Carian internet
Dikatakan ibu mangsa membuat laporan sejurus selepas kejadian itu disedari ahli keluarganya.

Manakala, budak lelaki itu ditahan kira-kira jam 12 tengah hari pada keesokan harinya. 

Siasatan masih dijalankan untuk mengenalpasti sejak bila kejadian itu berlaku. - CARI 

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
0
Terkejut
3
Sedih
0
Lawak
2
Bosan
0
Komen: 47
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote sarah82 16-8-2019 12:12 PM
Aku rasa mak bapa yg bg phone kat anak2 patut install extra protection app utk block anak dari access porn.
[attach]462594[/attach]

Lain-lain Komen

Quote awanysss 15-8-2019 01:01 PM
uishhh ni kes suka sama suka la ni.. dah 4 kali.. bahaya nye zaman skrg...
Quote fushimi 15-8-2019 01:12 PM
darjah 5 konek baru sebesar cili padi ko dah pandai mengesek

Quote insulin 15-8-2019 01:14 PM
awanysss replied at 15-8-2019 01:01 PM
uishhh ni kes suka sama suka la ni.. dah 4 kali.. bahaya nye zaman skrg...

Apabila budak2 kecik dapat smartphone tanpa kawalan dari mak bapa...
Quote Modngengade 15-8-2019 01:17 PM
darjah lima konek besar mana lah sgt....gigih kau nk rogol org kan...tunggulah konek tu mencapai spesifikasi  minimum dulu ...
Quote merrissa 15-8-2019 01:29 PM
giler tul bebudak sekarang ni
Quote AmandaRollins 15-8-2019 01:30 PM
Miang keladi..kes suka sama suka la ni..mana ada kes rogol..
Quote namieamuro 15-8-2019 01:35 PM
oh my...ape nk jd la.
Quote sehirkedi 15-8-2019 01:41 PM
Gelaplah masa depan dik.. Anak-anak kecil jangan diberi telefon pintar.. Banyak keburukan dan kebaikkannya. Ajarlah anak-anak bertukang, tanam pokok, memasak..
Quote R2D2 15-8-2019 02:12 PM
Mana mana pun tak selamat
Quote eLiaD 15-8-2019 02:15 PM
kantoi budx cik main X ttop pintu kahkahkah
Quote VioletsAre_Blue 15-8-2019 02:30 PM
Akak 10 tahun main batu seremban dik, gilanya budak2 sekarang
Quote jue10 15-8-2019 02:55 PM
allahuakbar sebaya ank lelaki aku budak laki ni. ish seram nye masyarakat... jgn la diberi hak milik fon tu pd ank2 yg kecik2 ni. byk buruk dari baik. cek history fon habis2an.
Quote BoongaKertas 15-8-2019 02:56 PM
Edited by BoongaKertas at 15-8-2019 06:58 AM
fushimi replied at 15-8-2019 05:12 AM
darjah 5 konek baru sebesar cili padi ko dah pandai mengesek

kaka fushimi! siotnya komen niiiiii. hahahahaha!


serious note: WTH budak 11 tahun dh pandai ngeseks??? dah sunat ke tak tu?? eh mrhnye iols!
Quote iznanaziz 15-8-2019 03:01 PM
fushimi replied at 15-8-2019 01:12 PM
darjah 5 konek baru sebesar cili padi ko dah pandai mengesek


walaupun darjah 5, tapi mungkin badan lebih besar dari kakak sepupu berumur 12 tahun.

Quote takayama 15-8-2019 03:05 PM
ni kes suka sama suka ke
klu abg si mangsa ni x dpt menghidu perbuatan dua kanak2 riang ribena sure byk kali exsperimen dak lelaki ni buat. Ni dah sunat blm dan si bdk perempuan dah bejot blm
Quote fa1982 15-8-2019 03:09 PM
Takutnyaaaa
Quote dramaking007 15-8-2019 03:11 PM
ape benda ni???????? aku darjah 5 dlu main congkak je wehhhhh.darjah duk fikir mcm mana nak study nak dpt 5A.....vudush nyer dak2 zaman skg.mak pak ko ade lagi ke x ni
Quote Pink_Purple 15-8-2019 03:36 PM
kemajian teknologi..

dah lihat ..dah tengok..cuba try la pula..
Quote diggerr 15-8-2019 03:41 PM
Mana pantauan dari yang besar

Lihat semua komen(47)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.304445s Gzip On
To Top