Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

"Sedarlah, Dia Pilih Saya Bukan Awak!" - Nadya Syahera Sindir Betina Perampas

15-8-2019 01:11 PM|Oleh: Saiful| Komen: 138

Kecoh sungguhlah masa Nadya Syahera tuduh suaminya berlaku curang dengan adik kepada pengasas produk. Ingat lagi tak?

Tapi, dia antara yang bertuah kerana berjaya mengatasi masalah rumah tangga dan memulihkan hubungan dengan suami semula.



Buktinya, siap muat naik gambar berdua dengan suami, Fizul Nawi dengan kapsyen yang berbaur sindiran lagi.

Tulisnya, "Masih bersama" disertakan dengan tanda pagar #doaygbaik2 #diapilihsayabukanawak #jgnganggujodohorang.



Mengulas mengenainya, pelakon ini menjelaskan kepada Harian Metro, "Status itu dimuat naik bagi menjawab spekulasi kononnya saya dan suami sudah berpisah serta tidak lagi tinggal sebumbung.

"Buat pengetahuan semua, selepas kes curang tempoh hari, saya dan suami ambil pendekatan untuk mempertahankan rumah tangga kami. Suami pun sudah minta maaf dan saya nampak usaha dia untuk berubah.

"Justeru, saya harap wanita itu hadam sendiri apabila lihat gambar saya dan suami. Sedarlah, awak tidak diperlukan pun," katanya.


Foto: IG

Nadya juga sempat berterima kasih kepada semua yang mendoakan kebahagiaannya selama ini.

Yang penting, dah beristeri jangan cuba nak menggatal. Perempuan di luar sana pula jangan cuba-cuba nak kacau suami orang lain. Amaran ya! - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
1
Komen: 138
Komen

Previous : Zizi Kirana Mahu Kahwin Lelaki Kelakar, Tidak Kira Tua Muda

Next       : Izreen Azminda Mula Tayang Anak, Ikut Muka Mama Ke Baba Ni?

Komen Terbaru

Quote dewi_rina 6-9-2019 05:13 PM
Kesian kak bed
Dia je sengih2 tangkap gmbar ngn laki dia
Laki dia agaknya teringat pmpuan tu
Sbb nya jantan tu mula berubah dan minta maaf
Kita tgok la berapa lama
Jgn ada berita tak elok lg
Kang kuar pulak pmpuan tu hashtag #diapilihakubukankau

Lain-lain Komen

Quote azimodin 15-8-2019 01:25 PM
ulit la laki ko tu sampai tua. harap2  berubah  la ye. sambil2 tu boleh layan lagu brandy & monica - that boy is mine.
Quote kualibesi 15-8-2019 01:27 PM
mcm xmatang aje. mcm tu pun kne update ke? xmalu ke semua thu mslh rmh tga ko? mcm mne ngadap keluarga, org2 hari ek?
Quote fushimi 15-8-2019 01:29 PM
eleh esok esok pempuan tu ambik laki ko baru tau

ko ingat laki ko tu pilih ko tak bermakna dia tak pandang pempuan lain
Quote prettyuglybabe 15-8-2019 01:32 PM
dia pun pencaras juga kan..
bukan main bangga lagi berkata hari ni..
esok dah kena, orang gelakkan je..
Quote aemon 15-8-2019 01:33 PM
Muka laki mcm chipmunk pun nak tulis ayat bongkak mcm tu
Quote maitang 15-8-2019 01:46 PM
muka matang, perangai macam tak berapa lagi... gud luck la kak bed
Quote mistified 15-8-2019 01:47 PM
Artis ni mmg suka canang masalah rumahtangga di socmed ke? Settle senyap2 tak boleh ke.
Quote momopoko 15-8-2019 01:50 PM
siapa dia ni? kemain lagi #jgnganggujodohorang.. tapi dia lupa mungkin suami dia jodoh orang lain jugak.
Quote fadz84 15-8-2019 01:50 PM
Baiklah kak bed edisi kalkulator..
Quote Carcosa 15-8-2019 01:51 PM
PPRT nya perangai kau. Se PPRT muka kau.
Kang laki kau buat hal lagi (which he definitely will), mana nak sorok muka kau yg PPRT tu.
Melatah2 mcm org biol. Geli aku tgk kau ni. Choi.
Quote shania88 15-8-2019 01:51 PM
Nadia syareha mother of baby ajaib!!!!

anak 6 bulan lahir kelihatan seperti 9 bulan dgn berat atas 3 kg!!!


sangat sangat ajaib


anak sedara aku lahir 6 bulan tak cukup bulan besar botol kicap berwayar bagai
Quote fadz84 15-8-2019 01:52 PM
Dia ni dh lma x berlakon rasanya.. layak lg ke dipanggil retis?
Quote mieymiey 15-8-2019 02:01 PM
Bab cenggini seeloknya ko dendiam jer bincang dengan laki, dengan family. Tak malu ker pegi canang kat wartawan. Tapi berapa umur dia ni? Baju kuning tu nampak tua sungguh banding tok laki dia.
Quote kucingitam 15-8-2019 02:09 PM
dok diam2 jaga laki kau je lah..silap2 jodoh laki ko tu dgn org lain sbnrnya...haa..jangan nak berhashtag gitu sangat..
Quote awanysss 15-8-2019 02:16 PM
fadz84 replied at 15-8-2019 01:50 PM
Baiklah kak bed edisi kalkulator..

sheols pun calculator ke
Quote ketambangkang 15-8-2019 02:17 PM
fadz84 replied at 15-8-2019 01:52 PM
Dia ni dh lma x berlakon rasanya.. layak lg ke dipanggil retis?

jd peserta rncangan melatah ac mizal & nana mahazan tu kira layak jgk lah kot..walaupun!!
Quote duradanis 15-8-2019 02:18 PM
harap2 btul la si suami tu dh berubah.. jangan tunjuk bahagia sangat..
Quote da_vinci 15-8-2019 02:22 PM
jgn cepat sgt yakin kak oiiiiiii.....
Quote Nurul8001 15-8-2019 02:26 PM
Dalam rumahtangga ni jgn terlalu yakin.
Kalo ujian datang, sekelip mata je.

Lainlah kalo suami dah meninggal dunia, dan confirm ko sorang je wife dia, masa tu memang boleh yakin.

Selagi belum tiba saat itu, dok diam2 sudah.
Doa baik2 tu buat secara private je.

Lihat semua komen(138)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.138653s Gzip On
To Top