Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
CARI Infonet Portal Semasa Lihat artikel

Padah Tuduh Nora Anne Dirogol Orang Asli

15-8-2019 12:45 PM Komen: 44
Polis akan menyiasat ciapan dimuat naik seorang pengguna Twitter yang mendakwa Nora Anne Quoirin dirogol orang asli.

Harian Metro melaporkan, polis menegaskan bahawa dakwaan 'Zikri Armstrong' itu adalah satu fitnah.


Foto: Internet

Bagaimanapun, Ketua Polis Negeri Sembilan, Datuk Mohamad Mat Yusop berkata, pihaknya masih belum menerima sebarang laporan polis berhubung ciapan itu yang tular sejak semalam.

Itu adalah fitnah. Setakat ini polis belum menerima sebarang laporan (mengenai ciapan), bagaimanapun akan melakukan siasatan, katanya.


Foto: FB/Twitter

Pengguna Twitter dengan nama akaun Zikri Armstrong itu sebelum ini mendakwa remaja Ireland yang ditemui selepas 10 hari hilang telah dirogol orang asli.

Perogol Nora Anne adalah orang asli. Police will never find the killer cuz most orang asli still dont have IC or any sort of citizen data. Bet me," tulisnya. - CARI



Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
3
Terkejut
0
Sedih
1
Lawak
0
Bosan
0
Komen: 44
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote meteorspeed 18-8-2019 09:38 AM
Sila tangkap dan hukum. Yg jenist budak wechattt mcm dia plop polis harus diajar.

Lain-lain Komen

Quote Rob07 15-8-2019 12:55 PM
Tak baik lah  bila kau  suka2 buat tuduhan yang tak berasas macam ni. Biar polis buat kerja mereka..Apa yg kau dapat bila kau buat  spekulasi dan  main tuduh2 orang tanpa bukti?  Kalau kau golongan orang asli yg di tuduh tu apa perasaan kau? Tak kan kau  nak nyanyi If youre happy and you know it.. you clap your hand , kan?  {:run{:run
Quote Mfzg89 15-8-2019 12:58 PM
x pasal mendapat..nak membawang tapi x pro ginila jadinya..  noob..
Quote ekinzzz 15-8-2019 12:58 PM
padan muka..cash
Quote namieamuro 15-8-2019 12:59 PM
sesuke hati buat tuduhan..elok la polis carik manusia ni supaye jd pgajaran buat acik bawang lain utk jage jari jemari sblm nk buat ulasan tersendiri
Quote awanysss 15-8-2019 01:00 PM
Mfzg89 replied at 15-8-2019 12:58 PM
x pasal mendapat..nak membawang tapi x pro ginila jadinya..  noob..

siap "bet me" bagai.. nak femes cepat la tu..
Quote matryoshka 15-8-2019 01:11 PM
Blm ada apa2 update ke psl kes ni slps bbrapa kali ditangguhkan
Quote kualibesi 15-8-2019 01:14 PM
Xmemasal viral dan femes. nsb la kau dikkk
Quote Carcosa 15-8-2019 01:48 PM
Hah padan muka kau. Muka dahla mcm peminum ketum, lagi mau "bet me" bagai. {:nose
Quote azman124 15-8-2019 01:54 PM
Harap masuk dlm lah kau. Pandai2 buat spekulasi. Benci aku netizen Twitter ni. Acah2 advanced sgt
Quote fliphair8 15-8-2019 01:59 PM
bodo piang!
Quote mejaputih 15-8-2019 02:01 PM
nanti bila dah kena tangkap..tup2 bagi alasan - akaun saya kena hacked...choi!
Quote matchstick 15-8-2019 02:03 PM
padan muka..komen mcm org xde otak
Quote gaara_X 15-8-2019 02:27 PM
sikap cam ni yg merosakkan bangsa sendiri...buat sesuatu biar guna kepala otak bukan guna lutut....kan mendapat....moga jadi pengajaran...
Quote SWORKS27 15-8-2019 02:31 PM
haha..padan muka kau si netizen bodoh..aku harap lebih ramai netizen bodoh mcm ni buat statement supaya polis boleh tgkp...baru aku boleh baca segala komen dengan rasa aman dan tanpa prejudis
Quote leylapple 15-8-2019 02:33 PM
rakyat msia suka jadi hakim...

tak tau lah sebab nak jadi attention seeker atau cita2 tak tercapai
Quote dramaking007 15-8-2019 03:09 PM
leylapple replied at 15-8-2019 02:33 PM
rakyat msia suka jadi hakim...

tak tau lah sebab nak jadi attention seeker atau cita2 tak tercapa ...

plus rakyat malaysia suka guna socmed utk tnjuk kebodohan sendiri pd masa yg sama depa perasan depa cerdik.....zaman skg yg bodoh cpt viral.....tu yg makin menjadi2.....fitnah ke sebar tak betul x elok salah ke btul dorg xpeduli asal dorg pubya ramai org pandang tu yg suka tu.maybe x cukup kasih sayang kot.nk cari perhatian dr sumber luar.
Quote jijilaaa 15-8-2019 03:29 PM
esok2 mintak la bantuan mana yb, mintak backup. nak2 kalu org melayu. buat press conference,c akap sy xberniat, ye sy berslaah, sy tak berfikir bla bla bla..then terlepas la tu nti
Quote akumak 15-8-2019 03:40 PM
Penjarakan je 3 bulan. Baru beringat sikit sblm komen. Tak jaga perasaan keluarga si mati
Quote akumak 15-8-2019 03:40 PM
Penjarakan je 3 bulan. Baru beringat sikit sblm komen. Tak jaga perasaan keluarga si mati

Lihat semua komen(44)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
3.070323s Gzip On
To Top