Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
CARI Infonet Portal Semasa Lihat artikel

Kes Nora Anne: Sidang Akhbar Ditangguh, Bedah Siasat Belum Siap

14-8-2019 05:43 PM Komen: 24
Dikemaskini 5.40 petang:

Sidang akhbar berkenaan bedah siasat mayat remaja Ireland, Nora Anne yang dijangka dijalankan petang ini, ditangguhkan kepada jam 8 malam. 

Kosmo melaporkan, ini kerana proses bedah siasat di Hospital Tuanku Ja'afar (HTJ), Seremban masih belum selesai.

"Bedah siasat masih berjalan. Anggaran masa dalam tempoh dua jam lagi. Sidang akhbar akan diadakan pada pukul 8 malam," kata Timbalan Ketua Polis Negeri Sembilan, Senior Asisten Komisioner Che Zakaria Othman. - CARI 

------------

Dikemaskini 5.00 petang

Kes kematian remaja Ireland, Nora Anne Quoirin, 15 yang kini dalam proses bedah siasat dijangka diumumkan pada jam 5 petang. 

Kosmo! melaporkan, pengumuman itu akan diadakan di perkarangan Jabatan Perubatan Forensik Hospital Tuanku Jaafar (HTJ), Seremban. 

Proses bedah siasat itu dikatakan mengambil masa yang lama dan sudah melebihi tempoh empat jam. 

Kredit foto: Carian internet

Sebelum ini, Timbalan Ketua Polis Negeri Sembilan, Senior Asisten Komisioner Che Zakaria Othman berkata bedah siasat mayat Nora Anne akan mengambil masa lebih 3 jam. 

Kes tersebut turut mendapat liputan meluas dari menda tempatan dan juga antarabangsa. - CARI 

Apa Reaksi Anda...

Bagus
2
Marah
1
Terkejut
2
Sedih
1
Lawak
1
Bosan
1
Komen: 24
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote Carcosa 15-8-2019 02:04 PM
Dah update u'ols : No foul play. Hymen dia still intact, means dia masih dara dan tidak dirogol.

Dia meninggal sebab usus dia bocor - because of tak cukup makanan for a long period, dan stress berpanjangan.

Dia dah meninggal selama 1-3 hari sebelum dijumpai. Not more than 4 days. Sekian melaporkan

Lain-lain Komen

Quote kualibesi 14-8-2019 05:19 PM
update please the result of post morten
Quote Kurex 14-8-2019 05:20 PM
Ot.. Anak mat sabu punya keputusan kenapa lambat keluar?
Quote ainashiqa 14-8-2019 05:44 PM
Apa resultnya? Nk sangat tau punca kematian
Quote armin 14-8-2019 06:02 PM
Mesti kontroversi ni sbb tu tangguh. Tengah susun ayat agaknya apa nak umum
Quote Mfzg89 14-8-2019 06:20 PM
Bedah siasat dah settle kot, cuma amik masa nak karang ayat terbaik..jeng jeng2....
Quote Mfzg89 14-8-2019 06:20 PM
Bedah siasat dah settle kot, cuma amik masa nak karang ayat terbaik..jeng jeng2....
Quote Mfzg89 14-8-2019 06:20 PM
Bedah siasat dah settle kot, cuma amik masa nak karang ayat terbaik..jeng jeng2....
Quote Mfzg89 14-8-2019 06:20 PM
Bedah siasat dah settle kot, cuma amik masa nak karang ayat terbaik..jeng jeng2....
Quote Ms.Mangga 14-8-2019 06:35 PM
Deep inside me, aku sgt berharap ini bukanlah kes rogol or worst bunuh. Apa pun RIP sweetie.
Quote kualibesi 14-8-2019 08:21 PM
Keputusan bedah siasat ditangguh sampai pg esok
Quote helicornia 14-8-2019 08:40 PM
yup.ditangguh esok tp masa belum dibagitau
Quote diggerr 14-8-2019 10:22 PM
Semoga mendapat kebenaran
Quote diggerr 14-8-2019 10:23 PM
Semoga ade kebenaran
Quote Rob07 14-8-2019 10:24 PM
Adoiiii.. aku sorang ajer ke yg tak sabar nak tau kesudahan  kes nih?
Quote Rob07 14-8-2019 10:24 PM
Adoiiii.. aku sorang ajer ke yg tak sabar nak tau kesudahan  kes nih?
Quote Rob07 14-8-2019 10:25 PM
Adoiiii.. aku sorang ajer ke yg tak sabar nak tau kesudahan  kes nih? {:question
Quote gularempah 14-8-2019 11:19 PM
Harap2 bukan kes jenayah
Quote Carcosa 14-8-2019 11:24 PM
Eishhhh penat aku refresh2 sebab aku really nak tau apa jadi kat dik Nora ni {:freak
Apa ke hey nya lembap pakar forensic kita sampai 10 jam weiiiii???? {:dot
Quote cclina2 15-8-2019 01:49 AM
Ada yg kata mmg plan mak bapa dia..harap2 tak la..
Quote Cpkay 15-8-2019 09:05 AM
setakat malam tadi pun masih belum ada keputusan. kita tunggu tengahari nanti

Lihat semua komen(24)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.097695s Gzip On
To Top