Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
CARI Infonet Portal Semasa Lihat artikel

Lelaki Biar Wanita Dirogol Rakan, Rakam Video Lucah Akhirnya Dihukum

14-8-2019 04:19 PM Komen: 16
Akibat membiarkan seorang gadis dirogol dua rakan sendiri dan merakam perbuatan itu menggunakan telefon bimbit, seorang lelaki warga Malaysia dihukum penjara setahun tiga bulan dan denda S$20,800 (RM62,912) di Singapura. 

Laporan Projek MM itu memetik Today sebagai berkata, tertuduh, Gan Soon Chai, 34 merakam aksi selama tiga minit sebelum disedari salah seorang rakan perogol yang menyuruhnya berhenti merakam. 

Gan ditahan seminggu selepas itu selepas mangsa berusia 24 tahun melaporkan kejadian tengah malam pada 17 September hingga 18 September tahun lalu. 

Difahamkan pihak polis mendapati telefon bimbit tertuduh mengandungi video rogol itu bersama 65 lagi video lucah yang tidak mendapat sijil pengesahan Lembaga Penapisan Filem negara itu. 

Kredit foto: Mstar

Gan mengaku bersalah atas pertuduhan membuat filem lucah dan dua pertuduhan lain di bawah Akta Filem. 

Tertuduh turut berjanji tidak akan melakukan 'perbuatan bodoh lagi' menerusi penterjemah bahasa Cina dan meminta hukuman diringankan. 

Dia boleh dipenjara sehingga dua tahun atau denda sehingga S$40,000 (RM120,924) atau kedua-duanya jika disabit kesalahan. - CARI 

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
Komen: 16
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote salamon 15-8-2019 01:49 AM
patut kena lama lg hukuman penjara tu

Lain-lain Komen

Quote luluaurora 14-8-2019 04:26 PM
Jatan keparatttt



Quote gideoncross 14-8-2019 04:54 PM
Padan mukaaaa!
Quote namieamuro 14-8-2019 04:57 PM
tidak akan melakukan perbuatan bodoh lg? eh hello, kwn kau merogol kau bkn nk halang..seronok rekod..bodoh
Quote shernazz 14-8-2019 05:04 PM
Wow
Hanat punya zantan
Xlayak dibuat kawan...
Elok anu dia dimakan ulat je
Quote awanysss 14-8-2019 05:15 PM
padan muka.
Quote Foxey 14-8-2019 06:18 PM
Patut penjara lagi lama. Boleh pulak dia tak tolong, malah biarkan je orang tu diperkosa. Bangang betul
Quote Lalalili66778 14-8-2019 06:29 PM
Rendahnya maruah wanita di mata mereka... kalu lah orang2 cam ni memerintah dunia habislah semua maruah wanita
Quote Madel 14-8-2019 06:30 PM
3 minit je
Quote HannahMontana 14-8-2019 08:48 PM
cina pendatang kan ??

mmg suka benda lucah

dulu , moyang mrk gundik ....hari2 jadi santapan seks.
Quote diggerr 14-8-2019 10:20 PM
Ta gune ta gune
Quote mistified 14-8-2019 10:21 PM
padan muka.
Quote stania83 14-8-2019 10:47 PM
Kenapa perlu merogol. Sgpore liberal sng kan dapat perempuan bukannya ada Jais
Quote gularempah 14-8-2019 11:23 PM
Jijiknya kau ni
Patut biar dok dalam je
Quote shamsadis 14-8-2019 11:42 PM


kalau dekat Malaysia, gagal dikenalpasti
Quote Iris. 14-8-2019 11:47 PM
Jantan2 yang suka sebar pic aib orang ni small dick energy
Report je.. Maklumkan kat company tempat dia bekerja tu betapa babinya jantan sebegini
Ada id dia, gambar id staff dia, dept mana dia kerja..
Tengok dia boleh gebang ke tak...
Quote salamon 15-8-2019 01:49 AM
patut kena lama lg hukuman penjara tu

Lihat semua komen(16)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.090285s Gzip On
To Top