Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
CARI Infonet Portal Semasa Lihat artikel

Remaja Perempuan Buat IG Live, Masukkan Anjing Dalam Mesin Pengering

14-8-2019 01:33 PM Komen: 13
Polis menyiasat seorang remaja perempuan yang didakwa memasukkan anjing peliharaannya ke dalam mesin pengering pakaian sebelum menghidupkan mesin itu.

Menurut Forbes, insiden berkenaan dirakam menerusi video live Instagram gadis dari Texas itu.


Kredit foto: Forbes/IG

Video tular itu mencetuskan kemarahan warganet seluruh dunia yang menggesa pihak polis supaya menyiasat kekejaman terhadap haiwan dilakukan remaja terbabit.

Menerusi video berkenaan, kelihatan remaja terbabit menjerit sambil bertepuk tangan kerana teruja dengan gurauannya itu.

Walaupun hanya seketika, anjing berkenaan jelas kelihatan ketakutan ketika dikeluarkan dari mesin itu.



Bagaimanapun, Dallas Morning News melaporkan akaun Instagram remaja berkenaan sudah dipadam. - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
Komen: 13
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote ratna 15-8-2019 10:48 AM
adess..sakitnye hati tgk budak ni ketawa tepuk tgn bagai...

Lain-lain Komen

Quote missinpiece 14-8-2019 02:07 PM
Kalau jumpa masukkan dia pulak dalam tu
Quote MoonRise 14-8-2019 02:10 PM
jangan lerr ada orang malaysia yg follow challenge mcm nie.

Quote awanysss 14-8-2019 02:24 PM
bodoh tu simpan sikit.
Quote LadyCarefree 14-8-2019 02:58 PM
Mesing?!   
Quote sapeka 14-8-2019 03:02 PM
Ramai org mental sekarang ni
Quote hanie_z 14-8-2019 03:34 PM
xpaham la ade org mcm ni, psycho gile...
Quote diggerr 14-8-2019 03:56 PM
Kesiannya dog
Quote Kurex 14-8-2019 03:57 PM
Makin gila manusia ni.. Kalau anjing tu nak balas, dia bilas kau dalam mesin basuh campur clorox
Quote luluaurora 14-8-2019 04:16 PM
Anak negro mana niiii..kurang kaseh sayang barangkali {:dot
Quote Foxey 14-8-2019 05:41 PM
Memang tak cerdik dia ni. Ingat kelakar ke buat anjing macam ni?
Quote lily_downey 14-8-2019 08:01 PM
babi betul perangai.Meh sini aku campak ko dalam mesin dryer tu pulak.
Quote CatMiow 14-8-2019 10:55 PM
Cuba ko yang masuk dalam tu,  agak2 peningbke tak?
Quote ratna 15-8-2019 10:48 AM
adess..sakitnye hati tgk budak ni ketawa tepuk tgn bagai...

Lihat semua komen(13)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.167862s Gzip On
To Top