Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

"Suami Dah Ceraikan Ke?" - Nina Iskandar Tempelak Acik Bawang Mulut Longkang

14-8-2019 11:24 AM|Oleh: LilRose| Komen: 20

Kredit foto: IG


Sakitnya hati bila orang main tuduh mengenai hubungan rumah tangga, kan?

Lebih sakit hati apabila tuduhani tu disertai kata-kata sindiran.

Itulah yang dialami pelakon Nina Iskandar apabila seorang individu menggunakan nama akaun Azrul Pejuang Allah menghantar kiriman menjengkelkan mengenai statusnya.


Kredit foto: IG


Kredit foto: IG

Kredit foto: IG

"Kalau orang tak kongsi gambar pasangan, tidak bermakna mereka sudah bercerai.

"Mereka cuma menjaga privasi daripada penyakit Ain, fitnah dan mulut macam korang ni," tulisnya.


Kredit foto: IG

Katanya, kalau pernikahannya pun dirahsiakan daripada pengetahun umum, apatah lagi perihal rumah tangganya.

Nina atau Nur Akmalina Iskandar, 28, dan mendirikan rumah tangga dengan Azlan Adzanan atau Lan Lebah pada April lalu.



Sebelum ini, kecoh juga mengenai bekas isteri Lan yang kembali mengganggu dengan menyebar fitnah kononnya Nina menjadi punca penceraiannya.

Lan sebelum ini pernah berkahwin dengan seorang pramugari, namun bercerai pada Februari lalu.

Tak kongsi dikatanya rumah tangga berantakan, kalau dikongsi nanti dikatanya riak pula. Abaikan sajalah mulut netizen Nina. - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
1
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
1
Bosan
3
Komen: 20
Komen

Previous : Zizi Kirana Mahu Kahwin Lelaki Kelakar, Tidak Kira Tua Muda

Next       : Ippo Hafiz Berguru Dan Jumpa Ustaz Sebelum Kahwin, Nak Buat 3 Majlis Resepsi

Komen Terbaru

Quote NazRysha 15-8-2019 04:48 PM
tadi dengar kool fm
ada gosip artis baru kawin
tp org speku edisi calculator
siapa eh artis yang br sgt kawin baru2 ni?

Lain-lain Komen

Quote hanuma 14-8-2019 11:53 AM
sabar je la, netizen mmg tak sayang mulut
Quote mieymiey 14-8-2019 12:08 PM
Azlan Adzanan atau Lan Rebah


Lan Lebah ker Lan Rebah??
Quote CrowneGlory 14-8-2019 12:10 PM
sesuai la sama2 hauk...mcm kapel yisrael jua
Quote awaynepian 14-8-2019 12:26 PM
Teringat minah ni..teringat coklat langkawi yg dia kutuk2 dulu..
Quote rose_weedy 14-8-2019 12:50 PM
mcmni punya news pun boleh eh.
Quote Xim 14-8-2019 12:55 PM
Perampas takut drampas . Heheh

Btw tlg jgn jd pnunggang agam pakai name islamik x leh ke . Gampang prangai
Quote AnggurHitam 14-8-2019 01:07 PM
yg pakcik tu pun aduh, tak gheti malu dm org ayat gitu eh
Quote gujiwa 14-8-2019 01:24 PM
rajin dia menelek dm2x ye..
Quote shernazz 14-8-2019 02:43 PM
Tapi kan...kebanyakan gitu lah..
Ada satu pic ni..saja iols tgk komen kot kot ada yang pervert..
Ada aje yang pakcik pakcik letak pic anak.bini
Quote cicicumel 14-8-2019 02:49 PM
dia ni muka mmg lawa tapi body.. oppss...
Quote diggerr 14-8-2019 03:50 PM
Bila nak habis ni
Quote namieamuro 14-8-2019 03:52 PM
azrul pejuang Allah? ade Allah suruh berjuang mcm tu sekali ke?

Quote Themilo 14-8-2019 04:50 PM
jumpa sheols kat singapore last month, cantik jugak orangnya.
Quote beatgirlX 14-8-2019 05:58 PM
X la nak sokong nina tp pengomen tu pun...buat fake profile pun jgn la pakai nick cenggitu
Quote HannahMontana 14-8-2019 08:52 PM
seronok lah baru kahwin agaknya suami dia santap dia sampai terkentu-kentut

bodohnya ko nina iskanderrr kahwin bekas orang

cisssssssssssssss jijik terencat.
Quote salamon 14-8-2019 09:13 PM
org tu juz tnya je pon..nak gelabah buat ape...juz ignore je la dm tu or block je terus
Quote Snb57 14-8-2019 09:24 PM
Awat kening gitu sekali..
Quote aleesyasofia 15-8-2019 01:18 AM
ksian sheolss.. kalo kwin dgn org bujang confirm xkena kecam pnye..
Quote kaklong32 15-8-2019 10:11 AM
kemain tebai kening

Lihat semua komen(20)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.100286s Gzip On
To Top