Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

Yusof Iskandar Menari Rempit Ikut Hairul Azreen, Hanis Tak Kisah Ke?

14-8-2019 11:03 AM|Oleh: Shimmer Shine| Komen: 60




Mengenali aktor Hairul Azreen yang bersikap agak 'rempit' sebenarnya tidak lah begitu menghairankan. Biarpun berbeza dengan isterinya, Hanis Zalikha yang lebih kelihatan elegan, pasangan ini tetap antara yang serasi di media sosial.

Namun, apabila Hairul memuat naik video anaknya, Yusof menari ala-ala 'raver' dengan penuh gembira sementara dia pula terkejut menyaksikannya, diibaratkan 'menepuk air di dulang, terpercik ke muka sendiri'.

Dalam video yang sama turut dimuatkan aksi Hairul menari dengan tarian yang sama di hadapan Yusof membuatkan kanak-kanak itu mampu menirunya.

Rata-rata komen di Instagram terhibur dengan aksi Yusof yang meniru ayahnya. Bapa borek, anak rintik adalah perumpamaan yang tepat bahawa anak-anak akan mengikut contoh perbuatan dari ibu bapanya. Bagaimanapun Hairul kemudiannya memadam video tersebut.

Kredit foto: IG

Bagaimanapun, ada juga yang merasakan ianya tidak wajar dipertontonkan kepada anak-anak kerana ia akan menjadi ikutan.

Kredit foto: IG

Tidak menghiraukan kata-kata warganet, Hanis sentiasa bersyukur kerana dikurniakan dengan suami yang penyayang serta begitu menghargainya.
Kredit foto: IG

Mungkin kita melihat didikan yang berbeza dari kebiasaan lalu mendakwa ianya salah. Tetapi kita sendiri tidak tahu apa penghujungnya nanti. Jadi, sama-sama berdoa untuk yang lebih baik ya. - CARI 

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
1
Terkejut
1
Sedih
1
Lawak
2
Bosan
1
Komen: 60
Komen

Previous : "Jangan Sexy Sangat"- Peminat Tegur Penampilan Mimi Lana

Next       : Zarina Anjoulie Buat Hal Lagi, Promosi Rawatan Kecantikan Berbahaya Di IG

Komen Terbaru

Quote ayammpelik 19-8-2019 10:26 PM
Comel je yusuf joget tapi Bila hairul
kids memang tiru bebetul ye parents buat ape

Lain-lain Komen

Quote pngky 14-8-2019 11:08 AM
another attention seeker couple
Quote diggerr 14-8-2019 11:11 AM
No dna test needed
Quote kucingitam 14-8-2019 11:11 AM
sbnrnya dia nak tunjuk dia ajar anak dia solar system tu..ngerti? korang ajar apa? tak abih2 kek besar, kek kecil warna warni, didi nak satu kek aunty meri...ehh...
Quote seller6183 14-8-2019 11:26 AM
hahaha, rempit2 pun dia boleh kerja sampai pakai Land rover, GTR skyline semua. hang adoo
Quote naz.wani 14-8-2019 11:26 AM
Acah acah terkejut je tu...
Quote mizruncing 14-8-2019 11:33 AM
ape dehal rempit ke raver ke janji viral hokehhhhh. semua tgk n puji anak aku ehh comelnya, eh bijaknya, ehh smpai dh hbs ayat laa nk puji2 ni
Quote Kurex 14-8-2019 11:35 AM
Comelnya kek rulllllll!!! Arghhhhhh nak baring please
Quote friedfishsoup 14-8-2019 11:40 AM
Kurex replied at 14-8-2019 11:35 AM
Comelnya kek rulllllll!!! Arghhhhhh nak baring please

Yg ni kurex tak nak ke?

Screenshot_2019-08-14-11-39-43-102_com.instagram.android.png
Quote kakmerah 14-8-2019 11:50 AM
kucingitam replied at 14-8-2019 11:11 AM
sbnrnya dia nak tunjuk dia ajar anak dia solar system tu..ngerti? korang ajar apa? tak abih2 kek bes ...

apahal rasa nak nyanyi skali. hahahahaahahhhh
Quote kaki_jalan88 14-8-2019 11:53 AM
kucingitam replied at 14-8-2019 11:11 AM
sbnrnya dia nak tunjuk dia ajar anak dia solar system tu..ngerti? korang ajar apa? tak abih2 kek bes ...

ahahah,tekekek2 iols bace lirik didi tu
Quote Kurex 14-8-2019 11:54 AM
friedfishsoup replied at 14-8-2019 11:40 AM
Yg ni kurex tak nak ke?

Ss ni kan penah jadi porumer kejap lepas tu kutuk pian sohaimi
Quote EvieWanKenobi 14-8-2019 11:54 AM
melangit sekali memuji suami..
Quote prettyuglybabe 14-8-2019 11:55 AM

astagaaaaaaaaaa...
Quote theflash 14-8-2019 12:01 PM
bosan lah deme ni
Quote adeqbun 14-8-2019 12:02 PM
kucingitam replied at 14-8-2019 11:11 AM
sbnrnya dia nak tunjuk dia ajar anak dia solar system tu..ngerti? korang ajar apa? tak abih2 kek bes ...

hahahahahahahaha weh aku baca dlm hati komen ko tu smbil  nyanyi gaya didi and frens ok...
Quote mieymiey 14-8-2019 12:06 PM

Ya Allah terkejut beruk iols
Quote Mfzg89 14-8-2019 12:07 PM
Pape la labu..jgn ko ajar anak ko jadi faiz ruslan & sajat dahla..
Quote kucingitam 14-8-2019 12:08 PM
adeqbun replied at 14-8-2019 12:02 PM
hahahahahahahaha weh aku baca dlm hati komen ko tu smbil  nyanyi gaya didi and frens ok...

ahahah...nampak sangat korang2 ni pun dok melayan didi n frens kan..hahha

Quote adeqbun 14-8-2019 12:09 PM
kucingitam replied at 14-8-2019 12:08 PM
ahahah...nampak sangat korang2 ni pun dok melayan didi n frens kan..hahha

ye..takyah pning pk mslh negara..horaaaaaaa horeyyy

Lihat semua komen(60)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.088617s Gzip On
To Top