Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
CARI Infonet Portal Semasa Lihat artikel

Polis Jumpa Mayat Perempuan Kulit Putih, Keluarga Sah Ia Milik Nora Anne

14-8-2019 09:57 AM Komen: 31
Dikemaskini:

Ketua Polis Negeri Sembilan, Datuk Mohamad Mat Yusop mengesahkan mayat wanita berkulit putih yang ditemui kira-kira 2.5 kilometer dari resort didiami keluarga gadis Ireland yang hilang pada 4 Ogos lalu, adalah milik Nora Anne Quoirin.

Beliau bercakap di sidang media di Hospital Tuanku Jaafar, Seremban  pengesahan dibuat selepas keluarga mangsa membuat pengecaman terhadap mayat berkenaan di hospital itu malam tadi, petik laporan Astro Awani. 

...................

Foto: Sinar Harian

Susulan kehilangan remaja warga Ireland, Nora Anne Quoirin di Seremban, satu mayat ditemui dalam hutan ketika operasi mencari dan menyelamat (SAR) dijalankan. 

Memetik laporan Sinar Harian, Ketua Polis Negeri Sembilan, Datuk Mohamad Mat Yusop mengesahkan penemuan mayat itu. 

Saya boleh sahkan penemuan satu mayat berdekatan Gunung Berembum. Lokasi itu sukar untuk dimasuki, 
katanya. 

Terbaharu, pihak polis mengesahkan mayat yang ditemui merupakan perempuan berkulit putih dalam keadaan sempurna, hanya dua kilometer dari lokasi keluarga gadis tersebut menginap. 

Kredit foto: carian internet

"Ketika ini pasukan Forensik dan Jabatan Patologi sedang membuat pengesahan mayat itu milik Nora Anne Quoirin ataupun sebaliknya," katanya lagi. - CARI 


Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
1
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
1
Komen: 31
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote Cekla 15-8-2019 10:05 AM
ada baca ss dr fb kawan...ada bbrp kemusykilan..pertama, dah hampir 2 minggu hilang, tup2 jumpa mayat masih sempurna. 2) org syak ada penglibatan ahli keluarga sendiri atas kehilangan budak ni 3) dikaitkan dgn molest

Lain-lain Komen

Quote amyza 13-8-2019 05:35 PM
Kesian parents dia
Quote munchkin 13-8-2019 05:42 PM
Salam takziah. Kepada keluarga. Sedih dengar.
Quote munchkin 13-8-2019 05:43 PM
Salam takziah. Kepada keluarga. Sedih dengar.
Quote ainashiqa 13-8-2019 05:50 PM
Kalau betul la mayat tu nora anne, takziah aku ucapkan
Quote mata_kucing 13-8-2019 06:04 PM
Setelah 12hari pencarian.. Anak syurga.. A heartfelt gratitute to our great SAR Team and their canine detectives.
Quote auntyonion 13-8-2019 06:18 PM
Takziahh{:childlike
Quote KIM.K 13-8-2019 07:22 PM
Takziah buat beliau sekeluarga
Quote KIM.K 13-8-2019 07:22 PM
Takziah buat beliau sekeluarga
Quote LadyCarefree 13-8-2019 07:36 PM
mata_kucing: Setelah 12hari pencarian.. Anak syurga.. A heartfelt gratitute to our great SAR Team and their canine detectives.
Sibuk je sejenis manusia yg tahu siapa masok syorga.
Quote LadyCarefree 13-8-2019 07:37 PM
Mak bapak dia patot kene charge child negligence sbab biar anak dia alone. Kn anak tu xnormal.
Quote RooneyMara 13-8-2019 07:50 PM
Jumpa 2km from hotel tu? Dalam 12 hari ni mmg tak cari ke area tu? Takziah kepada keluarga dia. Patut happy hapoy holiday end up dengan tragedy. Kesian sgt
Quote armin 13-8-2019 08:40 PM
Macam mana boleh sampai situ mayat dia? Susah nak masuk kawasan tu
Quote armin 13-8-2019 08:41 PM
Macam mana boleh sampai situ mayat dia? Susah nak masuk kawasan tu
Quote DeNespha 13-8-2019 08:47 PM
Aku rase budak ni mangsa rogol dan bunuh.. Tapi tu lah.. Kene tgu post moterm..
Quote safriehalim 13-8-2019 09:19 PM
#AWANInews #AWANI745 [TERKINI] Ketua Polis N.S. sahkan mayat wanita berkulit putih ditemui adalah Nora Anne Quiorin, hasil pengecaman keluarga di Hospital Tuanku Jaafar, Seremban https://t.co/ThQrLTZ31b
Quote potpetpotpet 13-8-2019 09:42 PM
Resort mana family ni stay actually?
Quote KakPahJ 13-8-2019 09:48 PM
Aku pun syak besar kemungkinan dia ni kena rogol dan bunuh. Then lepas beberapa hari baru kena campak dekat situ. Sebab kawan jumpa tu kawasan pencarian jugak sebelum penemuan
Quote Reyes187 13-8-2019 09:50 PM
Polis kata mayat ditemui tidak berpakaian dan kawasan ditemui tu dah dicover oleh pasukan sar sebelum ni.
Quote msdummy.2018 13-8-2019 10:12 PM
Hrp2 pelaku cepat ditangkap...memalukan jer{:dot
Quote msdummy.2018 13-8-2019 10:25 PM
Hrp2 pelaku cepat ditangkap...memalukan jer{:dot

Lihat semua komen(31)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.140879s Gzip On
To Top