Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
CARI Infonet Portal Fokus@CARI Lihat artikel

Belanja Tarian Mengghairahkan Di Tepi Pantai Teluk Kemang, Tak Takut Tsunami Ke?

Oleh: LilRose|13-8-2019 01:08 PM Komen: 46
Kalau sebelum ini kecoh tarian lucah di majlis resepsi perkahwinan Ahya Rosli, terbaru muncul pula video sepasang lelaki dan wanita membuat persembahan tarian mengghairahkan.


Kredit foto: FB Viral.my-ORIGINAL

Berdasarkan video dikongsikan Facebook Viral.my-ORIGINAL, kejadian dikatakan berlaku di Pantai Teluk Kemang, Port Dickson.

Kasihan pada keluarga yang datang bersama anak kecil di situ. Datang nak beriadah bersama keluarga, disajikan pula aktiviti merosakkan pemandangan.


Video: FB Viral.my-ORIGINAL

Ramai warganet tidak berpuas hati dengan pasangan itu kerana berkelakuan tidak senonoh di tempat awam.

Malah, ada yang menyifatkan tindakan mereka sengaja mengundang bala.


Kredit foto: FB Viral.my-ORIGINAL

Apa nak jadi dengan orang kita sekarang, semakin pudar rasa malu dalam diri. - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
5
Terkejut
0
Sedih
2
Lawak
1
Bosan
1
Komen: 46
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote knnk 19-8-2019 11:06 AM
Sekarang ni baru I faham kenapa my parents kawal tak kasi I keluar atau gaul sesuka hati.
Sebab kalau tak, nauzubillah min zalik jadi macam lah macam orang sekarang. Melampau2.
Dan bersyukur juga dapat parents yang educated, malu weyh bila orang kenal your parents cakap anak kau itu ini.

Lain-lain Komen

Quote Kurex 13-8-2019 01:58 PM
Acik2 mesti teringin buat macam ni
Quote mohdcrow 13-8-2019 02:08 PM
Orang mabuk je buat perangai tak malu camni?
Quote CardiGans85 13-8-2019 02:59 PM
Hahahahahahaha..
Quote Mfzg89 13-8-2019 03:03 PM
rasanya kalau malaysia ni xde undang2 dah lama tolol2 ni kena humban dlm laut utk santapan penunggu laut...
Quote Cpkay 13-8-2019 03:13 PM
mat saleh minah saleh elok je "tertib" berjemur .. yang maleis pulak sibuk terkinja kinja
Quote ChildrenOfBodom 13-8-2019 03:15 PM
melayu lahanat ni kalau berhibur lebih pada orang pagan lagi, yang pasti depani mesti jenis yang ketuanan melayu kehulu kehiliar, tak suka anjing dan babi,  dan marah bila cina and keling tak setuju tulisan jawi
Quote chicozinn 13-8-2019 03:16 PM
babik btul komen acik nelayan 50 tahun pengalaman tu..nak kluarkan obor2 sangkut celah bedah kne menari gaya monyet..
Quote Beribear 13-8-2019 03:34 PM
Malu iolsss tengok perempuan tu.. Yg lelaki, aduhaiii,
Quote amlisa 13-8-2019 03:41 PM
Ni la monyet2 yg akan bawak bala..sakan sungguh monyet betina tu terkinja2
Quote amlisa 13-8-2019 03:41 PM
Ni la monyet2 yg akan bawak bala..sakan sungguh monyet betina tu terkinja2
Quote kaklong32 13-8-2019 03:45 PM
mabok todi ke apa ni
Quote Khadeeja07 13-8-2019 04:16 PM
pebendalah dorang, tak takut bala ke buat gitu...
Quote nia_salina 13-8-2019 05:04 PM
ni mimi one nation mc tu ke.muka mcm dia
Quote ainashiqa 13-8-2019 05:20 PM
Mana la pergi perasaan malu depa.. Kalau Allah nk turun bala org yg x bersalah pn kena sama
Quote matryoshka 13-8-2019 05:53 PM
Kalau nari setarap beyonce ke jlo ke kurang la sket kemaluan tu... Ni mngalahkan itik patah pinggang je gayannye.. Mcm mentadak pn ada gak dgn kaki panjang trjangkau2 tu... Punahhh
Quote diggerr 13-8-2019 06:57 PM
Malu oiii malu
Quote giyomi 13-8-2019 08:17 PM
rempit beraksi di pantai...busuk tgk jantan tu menari, yg perempuan tu siap ajak poreiner yg sdp ckit mata mmandang dari sotong jntan tu.
Quote Foxey 13-8-2019 08:55 PM
Agaknya depa ni suka tengok ramai menonton. Acah2 cool gitu but really,  mana hilangnya malu?
Quote dua_chzy 14-8-2019 01:46 AM
Lansung tidak mengghairahkan bagi akak tapi sangat tidak appropriate huntok culture tempatan.

Benda gini, buat secara tertutup ja anak2 oi. Lagi2 if ngkau Melayu.

Lihat semua komen(46)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.096012s Gzip On
To Top