Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
CARI Infonet Portal Semasa Lihat artikel

Remaja Lunyai Dibelasah 7 Lelaki Rebut Teman Wanita

13-8-2019 11:36 AM Komen: 31
Remaja lelaki berusia 19 tahun cedera teruk dibelasah tujuh lelaki kerana berebutkan teman wanita.

Berita Harian melaporkan, kejadian berlaku di lorong belakang sebuah kedai serbaneka di Sri Perdana, Lahad Datu, petang kelmarin.

Kejadian 2.45 petang itu menyebabkan mangsa cedera di kepala, mulut dan pinggang.



Menurut Ketua Polis Daerah Lahad Datu, Asisten Komisioner Nasri Mansor, ketika kejadian mangsa sedang turun dari tangga rumah sewanya dan mahu masuk ke dalam kereta sebelum didatangi tujuh lelaki tidak dikenali

"Mangsa dipukul di bahagian kepala, mulut dan belakang badan. Ketika kejadian, sepupu mangsa turut melihat ada suspek yang memegang pisau, katanya.

Kata Nasri, lima lelaki berusia antara 18 hingga 25 tahun dipercayai terbabit dengan kejadian ditahan polis di hadapan sebuah rumah di Taman Aman kira-kira jam 1 pagi semalam.

Tambahnya, siasatan awal mendapati punca kejadian adalah disebabkan berebut teman wanita, yang mana mangsa dan salah seorang suspek mengaku wanita berkenaan merupakan kekasih mereka.

Kes masih dalam siasatan polis mengikut Seksyen 148 Kanun Keseksaan. - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
3
Terkejut
1
Sedih
1
Lawak
2
Bosan
1
Komen: 31
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote rhea85 14-8-2019 12:42 PM
teringin aku tgok rupa cikki tu, lawa menawan sgt gamaknya sampai dorg2 ni sanggup bergaduh

Lain-lain Komen

Quote awanysss 13-8-2019 11:48 AM
tolong tepek gmbr wanita yg direbutkan tu.. kalau ikut kes ni mesti indah sgt wanita tersebut..
Quote Kurex 13-8-2019 11:49 AM
See.. Yg tak semoga lagi kuat membirah sampai ada 2 bf serentak.. Bf dia lagi bodoh macam @jazaa100 , dah tau gf tu main kayu 3, yg pergi nak berebut tu kenapa?
Quote kualibesi 13-8-2019 11:50 AM
gilerr. xmemasal cantik sgt ke teman wanita tu?
Quote prettyuglybabe 13-8-2019 11:50 AM
lawa sangat ke pompuan tu sampai berbaloi nak direbut?
Quote jofizo 13-8-2019 11:52 AM
mna pic ppuan tuh
Quote awanysss 13-8-2019 11:54 AM
Kurex replied at 13-8-2019 11:49 AM
See.. Yg tak semoga lagi kuat membirah sampai ada 2 bf serentak.. Bf dia lagi bodoh macam @jazaa100  ...

korang ni ade personal issues ape ni weh.. memanjang tag kawan tu dah kenapa haha
Quote OmJualGas 13-8-2019 11:57 AM
Ish..ish..ish...orang lahad datu ka ni...
Quote Asdan 13-8-2019 12:01 PM

benda boleh kongsi, kenapa tak kongsi, bukan luak pun, betul tak?
Quote lesprincesse 13-8-2019 12:04 PM
Lol aku pun baru nak tanya. Cer tunjuk sikit gf yg direbut2 ty
Quote Skuau 13-8-2019 12:10 PM
Kurex replied at 13-8-2019 11:49 AM
See.. Yg tak semoga lagi kuat membirah sampai ada 2 bf serentak.. Bf dia lagi bodoh macam @jazaa100  ...

adakah...benar bagai dikata...'perempuan itu 9 nafsu...1 akalnya'???
Quote Kurex 13-8-2019 12:13 PM
awanysss replied at 13-8-2019 11:54 AM
korang ni ade personal issues ape ni weh.. memanjang tag kawan tu dah kenapa haha

Aku tertagged.. Sebab aku suka dia..
Quote Lengkong 13-8-2019 12:16 PM
Kena pukul sebab gfren.. rugi je buat sakit badan. Tinggalkan..cari yang lain.




Quote aica187 13-8-2019 02:45 PM
sbb cipap je bergaduh,msti si cipap tu jnis pmpuan kuat merenyam
Quote gummiebear 13-8-2019 03:28 PM
Haa tepek la gamba gf tu nak tengok secantik mana tuannya sampai jadi rebutan
Quote zuuu 13-8-2019 03:33 PM
Apa kes ni???suspek x bf yg xleh move on ke?mangsa dh tau pompuan tu ada bf tp nakkan jugak pompuan tu ke? or pompuan tu sebnarnya ada 2 bf at the same time???cantik bagaikan bidadari ke pompuan tu sampaikan sekumpulan lelaki terlibat kes pukul memukul ni???
Quote jazaa100 13-8-2019 04:09 PM
awanysss replied at 13-8-2019 11:54 AM
korang ni ade personal issues ape ni weh.. memanjang tag kawan tu dah kenapa haha

Sbb aku kata...klu dia jantan, bangga sangat nk tunjuk dia tu gay....
Klu betina...nmpak sangat sangap batang....kulu kilir buat posting mcm jantan/btina sangap batang.....

Tu yg dia x blh terima kenyataan....merata seru nama aku....
Kesian pondan lorong tak de life.....
Quote jazaa100 13-8-2019 04:10 PM
aica187 replied at 13-8-2019 02:45 PM
sbb cipap je bergaduh,msti si cipap tu jnis pmpuan kuat merenyam

Pompuan tu pulak kau salahkannn....
Quote fushimi 13-8-2019 04:40 PM
kemut power ke sampai jadi rebutan
Quote diggerr 13-8-2019 07:31 PM
No woman no cry

Lihat semua komen(31)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.293206s Gzip On
To Top