Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

Baru Janji Tak Bersentuhan Dengan Pelakon Wanita, Fikry Ibrahim Dah Mungkirinya?

13-8-2019 10:33 AM|Oleh: Myeonir| Komen: 100

Rata-rata peminat memang gembira melihat gabungan teraju utama drama "Kau Yang Pertama" iaitu Fikry Ibrahim dan Farah Nabilah yang pernah bergandingan sebelum ini dalam drama "Cik Reen Dan Mr Ngok Ngek".


Kredit foto: Instagram

Walau bagaimanapun, baru sahaja ditayangkan, ada beberapa peminat yang telah melahirkan rasa tidak senang dengan tindakan Fikry Ibrahim dalam drama itu.



Kredit foto: Youtube

Menerusi beberapa babak di dalam drama itu, dapat dilihat Fikry bersentuhan dengan Tasha Shilla yang memegang watak sebagai tunangnya tanpa segan silu.

Biasalah drama kalau pegang-pegang tangan, kan? Tapi, yang timbulkan persoalan peminat adalah apabila Fikry yang sebelum ini pernah berjanji tidak akan bersentuhan dengan mana-mana pelakon wanita sekiranya tidak berlapik.

Memetik sumber dari Harian Metro, Fikry bertegas dan mengatakan bahawa, "Saya masih pegang prinsip tidak melakukan babak bersentuhan tanpa berlapik dan tak memuat naik gambar wanita tidak bertudung di laman sosial hingga sekarang."

Peminat yang melihat episod pertama drama "Kau Yang Pertama" berasa keliru kerana nampaknya Fikry seperti telah memungkiri janjinya?


Kredit foto: Youtube

Dah lupa janji ke Fikri? - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
Komen: 100
Komen

Previous : Zizi Kirana Mahu Kahwin Lelaki Kelakar, Tidak Kira Tua Muda

Next       : Elyana Ambil Anak Angkat, Peminat Bimbang Tahap Kesihatannya

Komen Terbaru

Quote MadameOnion 19-8-2019 09:26 AM
what do you expect? nama pun pelakon..

out topic sat..my mom kata fikri dah makin putih..makan qu puteh ke buat drip putih? lain benor cerahnya sekarang ni

Lain-lain Komen

Quote prettyuglybabe 13-8-2019 10:39 AM
itu hanya camera trick..
korang apa tau?

#donehusnozon
#whorrrryuussss
Quote noraidil_06 13-8-2019 10:41 AM
Hi hensem{:childlike
Quote Kurex 13-8-2019 10:41 AM
Mesti acik2 tengah kemam bibir tengok fikri kan? Tapi acik kena la pura2 suci padahal bertepuk tampar usap2 staff laki dekat opis.. Takpe, semoga acik & @jazaa100 boleh usap fikri..
Quote awanysss 13-8-2019 10:46 AM
ada ke artis yg tak bersentuhan.. mcm tak je..
Quote fushimi 13-8-2019 10:54 AM
iols tertengok cite ni semalam

ya ampun iols rasa hero laki tu cam cover cover bila ngan si tasya tak tahu nak cakap kayu ke apa





Quote buragazz 13-8-2019 10:58 AM
Kene tgk gak statement dia bila dan bila shoot drama ni.. wah aku pulak husnuzon sangat dik
Quote noraidil_06 13-8-2019 10:58 AM
Dia pelakon. Bukan Pak lebai. Alahai korang ni pun
Quote mieymiey 13-8-2019 11:01 AM
Koserrrr la netizen pun, dah nama pun pelakon.
Quote chula 13-8-2019 11:04 AM
yang percaya sgt dia ckp taknak bersentuhan tu nape..nmpk sgt propa nya
Quote imanda 13-8-2019 11:06 AM
sentuh sikit je ponnn
Quote kualibesi 13-8-2019 11:07 AM
bukan die ke dulu klo post pic wanita dlm insta, covered up aurat pelakon tersebut?
Quote RumiMenari 13-8-2019 11:09 AM
awanysss replied at 13-8-2019 10:46 AM
ada ke artis yg tak bersentuhan.. mcm tak je..

PU Azman dlm lelaki kiriman tuhan & sweet dream
Quote messymimi 13-8-2019 11:11 AM
sat sat..ni cerita apa chuols? channel apa?

iols minat kalau fikri berlakon dia second hero ke?
Quote awanysss 13-8-2019 11:12 AM
RumiMenari replied at 13-8-2019 11:09 AM
PU Azman dlm lelaki kiriman tuhan & sweet dream

selain PU/IM/Daie

kalau geng2 ni yg bersentuhan, mmg 3 4 thread la kat forum ni nak merempan
Quote ainashiqa 13-8-2019 11:14 AM
Suka kau la fikri..
Quote aminsaniah 13-8-2019 11:15 AM
jadi org biasa pn xleh elak bersentuhan, inikan pulak pelakon...
Quote rose_weedy 13-8-2019 11:18 AM
oh Fikri ckp eh dia xnak bersentuhan?? ingat kan pasal upload gmbr je... kat cik reen tu kemain berpeluk sakan... kau yang pertama ni pun kemain galak dengan tasha silla tu mcm xda barrier dah ep smlm. huhu

iols pernah tgk Aeril Zafril tunjuk xnak bersentuhan tu.  masa cite ngan azar azmi tu. manjang dia guna camera trick and ada satu scene Azar jatuh...tp dia peluk kerusi bukan si azar yang jatuh atas kerusi. haha. sorang lagi pelakon yg gigih ckp xnak sentuh... saharul ... tp ada je scene dia sentuh. susah juga xnak sentuh ni.
Quote MentariSenja 13-8-2019 11:18 AM
chula replied at 13-8-2019 11:04 AM
yang percaya sgt dia ckp taknak bersentuhan tu nape..nmpk sgt propa nya

Tulah over betul netizens nih...dah nama pun pelakon...cam migha..dulu polisi tak nak bersentuhan, bila ngan wemy dah downgrade sikit, boleh bersentuhan tapi berlapik....yg fikri ni pun satu, tak mengagak bila berjanji..kan dah kena pulang paku buah keras...tapi bagi meols, sentuh sikit2 dlm drama is acceptable......yg komen acah2  alim tu, entah2 kat luar lagi over dari pelakon2 nih.....
Quote tomaz 13-8-2019 11:19 AM
noraidil_06 replied at 13-8-2019 10:41 AM
Hi hensem{:childlike

Kaka suka yg bulu bulu eh. Haha

Lihat semua komen(100)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.076611s Gzip On
To Top