Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

Heboh! Ditangkap Cium Perempuan Lain, Miley Cyrus Bakal Diceraikan Liam Hemsworth

12-8-2019 10:34 AM|Oleh: Sang_Pencinta| Komen: 100

Kurang setahun usia perkahwinan, penyanyi Miley Cyrus dan pelakon sasa Liam Hemsworth bakal bercerai, lapor majalah People dan beberapa media barat. 

'Liam dan Miley bersetuju untuk berpisah.

'Kerana masing-masing sudah berubah hati, mereka berdua memutuskan untuk bercerai dan memberi tumpuan kepada diri dan kerjaya masing-masing. 

Walau bagaimanapun, mereka komited untuk menjadi sahabat dan penjaga kepada haiwan-haiwan kesayangan mereka,' kata jurucakap Miley mengesahkan khabar itu kepada wartawan People. 



Kredit foto: Getty Images

Sabtu lalu, Miley mula memuat naik gambar-gambar dirinya tidak memakai cincin perkahwinan di Instagram.


Kredit foto:  Carian Google

Perpisahan itu dikatakan tercetus apabila Miley memutuskan untuk bercuti di Italy dengan pelakon muda Kaitlynn Carter, di mana gambar-gambar Miley dan Kaitlyn berpelukan dan berciuman ghairah kemudian mula bertebaran. 

Sebelumnya, Kaitlynn adalah bekas tunang Brody Jenner, abang kepada Kylie dan Kendall Jenner.


Kredit foto: ETAOnline

Naluri biseksual Miley sememangnya sudah diketahui umum. Dalam satu temu bual dengan majalah, Miley pernah berkata 'Saya berkahwin dengan seorang lelaki, tetapi sering tertarik dengan wanita secara seksual'. 

Tetapi naluri Miley itu nampakya tidak dapat diterima oleh Liam dan memutuskan untuk menceraikannya.


Kredit foto: Instagram

Mereka berdua bertemu pada 2009 di set penggambaran 'The Last Song' sebelum bertunang pada tahun 2012 dan berpisah sementara sebelum kembali bersama pada tahun 2015. Perkahwinan mereka berlangsung pada Disember 2018.

Anehnya berita barat, suami kacak pun boleh ditinggalkan! - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
1
Terkejut
2
Sedih
0
Lawak
4
Bosan
1
Komen: 100
Komen

Previous : Kumpulan Youtube Terkenal The Try Guy Bakal Adakan Persembahan Di Singapura

Next       : Trailer Filem Baru Henry Golding 'Last Christmas' Bikin Peminat Teruja

Komen Terbaru

Quote uori 29-10-2019 12:07 PM
etilfas111 replied at 27-10-2019 04:44 PM
aku rasa justin bieber yang tak move on. dah kawen pun masih google performance  selena gomez masa ...

aku rasa dedua takleh move on


last2, jadi macam ni lah.
tapi aku lagi suka tengok bini JB dok obses dengan selena.
makan popcorn tengok makcik bawang hollywood bergosipan
aku rasa dia tahu dua2 ni tak move on lagi,
sebab tu dia insecure lebih


Lain-lain Komen

Quote LadyCarefree 12-8-2019 11:28 AM
Klau bisexual ni elok cari suami yng bole amalkn open marriage. Bila nk melesbian ajak la suami 3some. Gittew www.
Quote manjalara_01 12-8-2019 11:39 AM
masalahnye Kaitlyn lg hot dari Liam...
Quote Sang_Pencinta 12-8-2019 11:41 AM
Dia dah boring kot dengan orang yg sama

Nak cuba kelainan
Quote Itzy 12-8-2019 12:31 PM
Haa akuningat suamindia yang ditangkap bercium{:question
Quote aurorayasmeen 12-8-2019 12:39 PM
What Miley? Suami abes hot dah tu..
Quote superficialmiss 12-8-2019 12:49 PM
Kesiannya sehensem-hensem Liam pun diduakan... . Eloklah move on jelah dgn perempuan lain. Sia sia fight utk Miley selama ni.
Quote shernazz 12-8-2019 01:01 PM
Iols.igt liam.curang
Harey btol
Quote sheqim 12-8-2019 01:09 PM
Aku igt dlu rebel sbb clash dgn liam.. mv asyik bogel je pastu buat konsert mesti buat aksi pepelik... sekali bukan sheols rebel, sheols mmg gtuhh{:yameteh
Quote diggerr 12-8-2019 01:19 PM
Pompuan yang curang gaiss
Quote sheqim 12-8-2019 01:51 PM
Btw, iols xpernah rasa suara si miley ni best.. sengau benar.. tapi lagu sheols best
Quote sarah82 12-8-2019 02:14 PM
Liam tu ensem walaupun tak sehensem & sehot Chris.. Miley yg mencurang... Kesian kat Liam
Quote Paiya 12-8-2019 02:15 PM
memang aneh si Miley ni

tak pe Liam, lepas ni ramai pompuan akan beratur nak ganti Miley
Quote Paiya 12-8-2019 02:16 PM
diggerr replied at 12-8-2019 01:19 PM
Pompuan yang curang gaiss

ahaha

pompuan curang ngan pompuan


Quote gummiebear 12-8-2019 02:56 PM
Kesian Liam. Dah la diduakan dengan pompuan pulak tuh
Quote sue_liah 12-8-2019 02:57 PM
tu yg pelik nape liam ni nk sgt miley tu

Quote put3reen 12-8-2019 02:59 PM
sheqim replied at 12-8-2019 01:09 PM
Aku igt dlu rebel sbb clash dgn liam.. mv asyik bogel je pastu buat konsert mesti buat aksi pepelik. ...

Kan.... Mmg dia pilih nk gitu
Quote Catpaw 12-8-2019 02:59 PM
comey miley ni
Quote kualibesi 12-8-2019 03:11 PM
Macam2. Malaysia pun ada. Tp xde la heboh2. Haha
Quote armin 12-8-2019 03:37 PM
superficialmiss: Kesiannya sehensem-hensem Liam pun diduakan... . Eloklah move on jelah dgn perempuan lain. Sia sia fight utk Miley selama ni.
heols pun pernah curang dgn miley sebelum ni sbb tu breakup

Lihat semua komen(100)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.087938s Gzip On
To Top