Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

"Nakal Sangat Sebab Tu Kena Ikat"- Elvina Bergurau Dengan Karl Mateen, Netizen Pula Yang Lebih

11-8-2019 09:02 AM|Oleh: Myeonir| Komen: 91

Walaupun sebelum ini rumah tangga Elvina Mohammad dan suaminya Datuk Haniff Borhan pernah goyah seketika bakibat orang ketiga, namun nampaknya hubungan itu kini kelihatan meniti sinar bahagia.

Dengan kehadiran anak sulung pasangan itu iaitu Karl Mateen, bertambah gembira mereka sekeluarga menjalani hari yang mendatang.

Terbaru, Elvina berkongsi foto Karl yang dilihat diikat kedua kaki dan tangannya sebagai hukuman kerana nakal.



Kredit foto: Instagram

Elvina menjelaskan bahawa mereka hanya bergurau dengan Karl dan berharap agar 'acik bawang' tidak buat kecoh tentang gurauan itu.

Walaupun ruangan komen untuk gambar itu telah ditutup, netizen meninggalkan komen mereka dia ruangan lain. Ada beberapa netizen yang jelas tidak setuju dengan gurauan Elvina dan suaminya itu.


Kredit foto: Facebook
Kredit foto: Instagram

Tapi ada juga yang menganggap gurauan ini sebagai comel!


Kredit foto: Facebook

Apa pula pendapat anda? - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
3
Marah
2
Terkejut
2
Sedih
2
Lawak
2
Bosan
2
Komen: 91
Komen

Previous : "Waktu Hamil Rajin Pakai Maskara Ke?" - Netizen Cair Tengok Bulu Mata Lentik Alisa

Next       : "Produk Dah Tak Laku Ke Tu" - Safiey Illias Dikecam Berpakaian Seperti Lelaki

Komen Terbaru

Quote Sachacha 21-8-2019 11:39 PM
Kesian pulak tgk anak dia tu

Lain-lain Komen

Quote little_sis 11-8-2019 09:05 AM
cumilnya anak diaaa... jeles akuuu..
Quote belilies 11-8-2019 09:47 AM
No. This is not right. Walaupun utk tujuan gurauan.
Quote riena3321 11-8-2019 09:51 AM
kejap jer dah besar ank dia
Quote umbut 11-8-2019 09:56 AM
Dah knp laki bini ni... buat anak macam tu. Gurau x gurau.. tak kena lah
Quote miznora 11-8-2019 10:28 AM
Kau nak gurau dengan anak jangan masuk socmed. Ni tak..sume nak upload. Memang ko kena nasihatlah dgn acik2
Quote rykall 11-8-2019 10:32 AM
dah ikat satu hal, lepas tu pergi upload...laknat betul perangai manusia skrg ni kan...kalau ko nak ikat ke, nak apa ke tak perlu upload, simple jer, jadi netizen/ follower tak tahu dan tak kena kecam...
Quote adm7 11-8-2019 10:39 AM
Edited by adm7 at 11-8-2019 10:41 AM

Nak bergurau takpayahlah upload kat media sosial lahanat. Warga internet ni bukannya tau apa niat ko dan kebanyakannya bodoh bebal semua benda nak komen tak fikir soal dosa pahala. Memang padan muka la kena komen mcm tu
Quote lazim 11-8-2019 10:39 AM
Bosannya life uols, semua x blh. Dh beso esok ank dia tgk pic ni mesto tnya peristiwa yg berlaku. Nnt maknye imbas kembali. Sweet okeh
Quote Piramida 11-8-2019 10:42 AM
Bila gila soc med.. semua benda up nak upload.
Quote aderaderker 11-8-2019 11:05 AM
Batak socmed camtu la,  semua nak hapload
Quote sambal_kicap 11-8-2019 11:08 AM
lazim replied at 11-8-2019 02:39 AM
Bosannya life uols, semua x blh. Dh beso esok ank dia tgk pic ni mesto tnya peristiwa yg berlaku. Nn ...

Itulah tu. Bergurau satu keluarga dia, biarlah macam tu. Bukannya dia ingat gantung anak dia tonggang terbalik
Quote mohdcrow 11-8-2019 11:10 AM
Laki bini gua tak kenal
Quote fliphair8 11-8-2019 11:19 AM
Aku suka reaction anak dia comel jek wat muka saya bersalah, netizen ni menda camni pun issue
Quote noraidil_06 11-8-2019 12:41 PM
Alamak Sian plak tgk
Quote cahaya_almas 11-8-2019 01:20 PM
Hiiii comelnya ank dia.....dia simpan tuk knangan kot....
Quote makcikgemuk 11-8-2019 01:42 PM
Buat polis report dia dera anak. Baru semua tak diupload sebab batak likes dan popular.
Quote buapakperut 11-8-2019 01:44 PM
sorry i dont find this cute at all. somehow demeaning and abusing , iols takde nak hsnozon, gurauan melibatkan budak2 kecik ni.
Quote matchstick 11-8-2019 03:31 PM
Gurau mcm ni x cute or funny.. Tp muka anak dia mmg comel nye..
Sekejap je rasa dh besar budak ni. Rasa mcm baru je elvina meroyan sbb laki curang masa tgh sarat pregnant
Quote boojaat 11-8-2019 03:35 PM
Dia nak org puji anak dia pandai buat muka kesian.. hahahhaha..  last2 kena kecam padan muka

Lihat semua komen(91)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
2.285917s Gzip On
To Top