Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

"Jambunya, Lahai" - Kamal Adli Throwback Gambar Zaman Remaja, Netizen Terhibur

13-8-2019 10:21 AM|Oleh: Myeonir| Komen: 128

Siapa sahaja yang tidak mengenali Kamal Adli, pelakon lelaki paling laku keras untuk tahun ini. Dua dramanya iaitu "Setelah Terlafaznya Akad" dan "Utusan Cinta Buat Adam" berjaya menambat hati penonton selain sentiasa trending di Twitter setiap kali ditayangkan di kaca televisyen.

Baru-baru ini, Kamal berkongsi beberapa keping gambarnya sewaktu mula-mula menceburi industri seni selepas memenangi pertandingan Hero Remaja 2008/2009.



Kredit foto: Facebook

Kebanyakan netizen yang melihat gambar throwback Kamal tidak menyangka bahawa lelaki tampan ini mempunyai imej 'jambu' suatu ketika dahulu.


Kredit foto: Facebook

Nampak lain betul muka Kamal dulu dan sekarang. - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
Komen: 128
Komen

Previous : Zizi Kirana Mahu Kahwin Lelaki Kelakar, Tidak Kira Tua Muda

Next       : Mira Filzah Dikecam Kurang Menguasai Bahasa Isyarat

Komen Terbaru

Quote salmon-suki 18-8-2019 07:59 PM
Muka muda dia tu boleh bawak p jepun jd otromen..

Lain-lain Komen

Quote kualibesi 13-8-2019 10:27 AM
haha muka Innocent sgt
Quote September14 13-8-2019 10:35 AM
Aku suka muka dia ni mmg taste aku...
Quote diggerr 13-8-2019 10:38 AM
Innocent betul
Quote Cpkay 13-8-2019 10:43 AM
KA ni mmg sejenis idaman lah.. kelakar.. muka tak hensem sgt tapi acceptable..
Quote natrahn 13-8-2019 10:45 AM
memang jambu...budak sangat muka dia time nih
Quote awanysss 13-8-2019 10:47 AM
semoga kurex dpt bersandar di lengan KA.
Quote kechikchomel 13-8-2019 10:51 AM
yesss...KA ni takde la hensem mana. tapi sedap mata memandang


dia ni orang mana ehh?
Quote susukambingbest 13-8-2019 11:00 AM
kechikchomel replied at 13-8-2019 10:51 AM
yesss...KA ni takde la hensem mana. tapi sedap mata memandang



Mak ayah dia tggl phg klau xslh. Mak ayah org phg n kedah
Quote VirusDetected 13-8-2019 11:03 AM
dl lg ok dr skang
Quote mieymiey 13-8-2019 11:04 AM
Awat sekarang heols nampak busuk? Sejak couple dengan Timoh.
Quote kopiah 13-8-2019 11:09 AM
wow jambu nya kamal ni
Quote rose_weedy 13-8-2019 11:09 AM
love sgt dia...
Quote Kurex 13-8-2019 11:21 AM
Yg komen pun jenis acik2 suka nasihatkan pasal aurat, tapi dia paling kuat membirah. Kemam bibir tengok jantan.. Semoga bangla mengusap pulak acik2 & @jazaa100 @makcikgemuk
Quote Kurex 13-8-2019 11:25 AM
awanysss replied at 13-8-2019 10:47 AM
semoga kurex dpt bersandar di lengan KA.

Kalau boleh biar dia masa muka, jangan katakan bahu, seluruh tubuh pun aku sanggup.. Hahahaha @jazaa100
Quote caramello 13-8-2019 11:26 AM
Apsal dulu bersih n cerah, skrg belemoih
Quote biozipstar 13-8-2019 11:52 AM
dia menarik bagi aku....
Quote helena82 13-8-2019 11:55 AM
suka tgk dia berlakon natural sgt. mcm ada watak2 org di sekeliling kita je
Quote imransulaiman 13-8-2019 11:56 AM
Kamal Adli ni kalau buat gigi lagi nampak hensem. Tapi jangan buat gigi macam Mike Ang tu...dah macam mentos bersusun dalam mulut rupa kejadian
Quote kakyungpilah85 13-8-2019 12:17 PM
masa dulu wangi...sekarang kepamssssss

Lihat semua komen(128)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.080048s Gzip On
To Top