Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
CARI Infonet Portal Semasa Lihat artikel

Kehilangan Remaja Ireland, Kumpulan Westlife Mohon Doa Peminat

9-8-2019 04:21 PM Komen: 26
Susulan kehilangan remaja Ireland di Seremban, kumpulan muzik popular Westlife yang mengadakan konsert di Shah Alam turut memohon rakyat negara ini agar bersama mencari Nora Anne. 

Mereka yakin kerajaan sedang berusaha dan melakukan yang terbaik untuk mencari remaja berkenaan, kata Nicky Byrne, salah seorang ahli kumpulan itu, memetik laporan Kosmo!

Kredit foto: carian internet

Kami berharap Nora akan segera ditemui dan pada sesiapa yang mempunyai apa-apa maklumat tentang kehilangannya, segeralah laporkan kepada pihak berkuasa, katanya. 

Kami pasti keluarganya akan sangat menghargai pertolongan anda, terima kasih Malaysia. ujarnya lagi.


Remaja Ireland, Nora hilang sejak Ahad ketika percutian bersama keluarganya sebuah resort di Seremban. 

Sehingga kini pihak berkuasa masih belum dapat menjejakinya dan terbaru difahamkan pencarian diteruskan dengan menggunakan enam dron.

Alat tersebut turut dilengkapi dengan tekologi thermal imaging bagi mengesan haba dari ketinggaan 1,500 pada waktu siang dan malam. - CARI 

Apa Reaksi Anda...

Bagus
2
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
1
Bosan
0
Komen: 26
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote mbhcsf 14-8-2019 10:07 AM
Depa dah tahu ke  mayat Nora dah dijumpai ?i mean depa dah diberi news feedback , ke?

Lain-lain Komen

Quote diggerr 9-8-2019 04:59 PM
Semoga jumpa
Quote shernazz 9-8-2019 05:04 PM
Nicky maseh encem
Quote kualibesi 9-8-2019 05:10 PM
xde apa2 update lagi yer? harap jumpa la. hilang anak di negara asing, very nightmare
Quote Foxey 9-8-2019 05:47 PM
Wajah Nora kat gambar tu macam pelakon Mayim Bialik sikit
Quote natrahn 9-8-2019 06:23 PM
Semoga Nora ni dapat dijumpai segera...n selamat.. n segala urusan pencari berjalan lancar dan dipermudahkan
Quote LadyCarefree 9-8-2019 06:56 PM
shernazz: Nicky maseh encem


Dan masih gay hehehehee
Quote kualibesi 9-8-2019 07:41 PM
LadyCarefree: Dan masih gay hehehehee

Bukan nicky yg gay kan. Die kawen ng adik cecilia ahern, novelist ps iloveyou tu. Mark yg gay kan
Quote gold_teeth 9-8-2019 10:26 PM
kualibesi: Bukan nicky yg gay kan. Die kawen ng adik cecilia ahern, novelist ps iloveyou tu. Mark yg gay kan

Haah btol, nick kawin ngn someone anak kenamaan xsalah...comey dia hehe
Quote Acikgomen 9-8-2019 10:54 PM
shernazz replied at 9-8-2019 05:04 PM
Nicky maseh encem

Acik nak bryan
Quote shernazz 9-8-2019 11:07 PM
Acikgomen replied at 9-8-2019 10:54 PM
Acik nak bryan

Tolong ya..
Bryan ngah bahagia tu..
Sila move on
Hahahaha
Quote munahminah 10-8-2019 12:06 AM
gold_teeth: Haah btol, nick kawin ngn someone anak kenamaan xsalah...comey dia hehe


RAsanya nicky kawin dengan ank bekas perdana menteri Australia
Quote munahminah 10-8-2019 12:07 AM
kualibesi: Bukan nicky yg gay kan. Die kawen ng adik cecilia ahern, novelist ps iloveyou tu. Mark yg gay kan


Yes, mark yg gay. Yg lain2 normal dah kwin ada anak
Quote munchkin 10-8-2019 05:18 AM
Mana lah adik ni pergi
Semoga dipermudahkan. Semoga dijumpai..kesian parents dan adik ni juga.
Quote kualibesi 10-8-2019 07:12 AM
gold_teeth replied at 9-8-2019 10:26 PM
Haah btol, nick kawin ngn someone anak kenamaan xsalah...comey dia hehe

Yeszaaaa. Anak pun da besar2. Bahagia smpi skrg. Wuuuu. Nmpk sgt msg2 da matangg; sbb knl westlife
Quote kualibesi 10-8-2019 07:13 AM
munahminah replied at 10-8-2019 12:07 AM
Yes, mark yg gay. Yg lain2 normal dah kwin ada anak

Smpi skrg kan. Yg lain da berbini, mark xrse nk ada anak ker? Haha
Quote anony-mous 10-8-2019 09:39 AM
LadyCarefree replied at 9-8-2019 06:56 PM
Dan masih gay hehehehee

Dia dah 16 thn kahwin. N smlm his anniversary. Mark sorang je gay
Quote bajusejuk 10-8-2019 01:49 PM
anony-mous replied at 10-8-2019 09:39 AM
Dia dah 16 thn kahwin. N smlm his anniversary. Mark sorang je gay

hahaha dl la ak suke mark. sbb dl suke suara dia yang sedap n besar2 gitu


And it's like flying without wings
Quote anony-mous 10-8-2019 05:29 PM
bajusejuk replied at 10-8-2019 01:49 PM
hahaha dl la ak suke mark. sbb dl suke suara dia yang sedap n besar2 gitu



Semua peminat westlife kecewa uols nasib baik shane straight
Quote munahminah 10-8-2019 06:19 PM
kualibesi replied at 10-8-2019 07:13 AM
Smpi skrg kan. Yg lain da berbini, mark xrse nk ada anak ker? Haha

Still together gether. Bhgia sgt kekdahnya

Lihat semua komen(26)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.161506s Gzip On
To Top