Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
CARI Infonet Portal Semasa Lihat artikel

Boleh Masuk Tekak Tak Ni?

9-8-2019 03:00 PM Komen: 59
Durian piza? Jika anda nak tahu bagaimana rasanya, nantikan penghujung September ini!

Memetik Utusan, Pizza Hut Malaysia memperkenalkan gabungan rasa keju dan raja buah itu dengan piza terbaru mereka iaitu Pizza Durian Cheese.


Kredit foto: Twitter Pizza Hut Malaysia

Loi Liang Tok, Ketua Pizza Hut Malaysia yakin ciptaan istimewa itu bakal mencetuskan fenomena.

Bagi yang ingin menikmati kelazatannya, Pizza Durian Cheese ini akan menemui peminat pada 30 September 2019 di semua rangkaian restoran Pizza Hut dan konsep penghantaran seluruh negara sehingga stok masih ada.

Pizza Durian Cheese boleh didapati secara la carte dan pilihan kombo di restoran dan penghantaran Pizza Hut.

Nikmati kelazatan Pizza Durian Cheese bermula RM44.50 la carte, katanya. - CARI




Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
0
Terkejut
1
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
Komen: 59
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote Foxey 15-8-2019 12:07 AM
blekkep replied at 10-8-2019 07:49 AM
blum start lg chuols...30sep bru start jual...nnti kasik review taw kalo dh try...aiols slalu x br ...

Dah ada la chuols. Iols baru je try malam kelmarin. Tapi satu size sahaja, i.e. regular size. Harga rm40.70. Iols dah buat review pendek kat atas ni ha

Lain-lain Komen

Quote lilbub 9-8-2019 03:13 PM
semua jenis makanan nak di hipsterkan. nak hipster sikit buat combination yg pelik2
Quote Artemesiaa 9-8-2019 03:22 PM
Tak minat nak cuba kalau yang ni
Quote ctaz 9-8-2019 03:40 PM
tak muntah ker....
chesee + durian.....
baik aku makan kuah derian jer....
Quote sarah82 9-8-2019 03:47 PM
Aku tgk.. Aku dah rasa nak muntah.. Maaf la aku makan durian mentah saja la
Quote saviour_09 9-8-2019 03:50 PM
aiyooo

dah durian ko cheese kan pulak lagi
Quote dubuk 9-8-2019 03:58 PM
tak cike ke..?
Quote CardiGans85 9-8-2019 04:12 PM
Smlm order online, benda ni sold out kot..
Quote Foxey 9-8-2019 04:14 PM
Teringin gak nak cuba. If it taste as good as durian cheesecake, then confirm boleh diterima anak tekak
Quote inspiro92 9-8-2019 04:22 PM
Hhm questionable ckit.x tau camne nak expect.tp kalau doninos banana kaya tu sedap giler.
Quote awanysss 9-8-2019 04:24 PM
Foxey replied at 9-8-2019 04:14 PM
Teringin gak nak cuba. If it taste as good as durian cheesecake, then confirm boleh diterima anak te ...

nanti bg review
Quote Sazida 9-8-2019 04:25 PM
First baca apsal ade tok ketua pizza hut malaysia. Rupenya ada koma. Xperasan. Hmm ape lah rasanya nanti. Mcm2 hal
Quote matchstick 9-8-2019 04:44 PM
Xde lah pelik sgt..selama ni org duk makan durian cheesecake ok je..

ni dia pakai cheese je kan..x de letak bolognese sauce mcm pizza biasa tu kan
Quote sitiselangor 9-8-2019 04:49 PM
matchstick replied at 9-8-2019 04:44 PM
Xde lah pelik sgt..selama ni org duk makan durian cheesecake ok je..

ni dia pakai cheese je kan.. ...

kan.........

kalau babi pun kau makan tarak rasa geli, apa la sangat durian keju ni semua


Quote lililen 9-8-2019 04:55 PM
Lambat lg nak jual. Bln depan.
Quote ms.mango 9-8-2019 04:59 PM
Lebih kurg mcm durian cheesecake la kot rasanya cuma ada rasa bakar skit.. Leh try {:spec
Quote diggerr 9-8-2019 05:03 PM
Boleh try nanti
Quote Foxey 9-8-2019 05:16 PM
awanysss replied at 9-8-2019 04:24 PM
nanti bg review

Kalau berjaya beli (ada forumer kata order online kadang sold out tadi), InshaAllah bagitau apa rasa
Quote matchstick 9-8-2019 05:22 PM
sitiselangor replied at 9-8-2019 04:49 PM
kan.........

kalau babi pun kau makan tarak rasa geli, apa la sangat durian keju ni semua

Semoga ko masuk neraka sbb fitnah aku makan babi
Quote sitiselangor 9-8-2019 05:25 PM
matchstick replied at 9-8-2019 05:22 PM
Semoga ko masuk neraka sbb fitnah aku makan babi

babi tu kau goreng ke kau buat sup babi ke kau buat babi golek??




Lihat semua komen(59)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.093477s Gzip On
To Top