Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

Kaya Tapi Tak Riak! Netizen Dakwa Jam Tangan DS Siti Nurhaliza Berharga Lebih RM600 Ribu

9-8-2019 01:24 PM|Oleh: Saiful| Komen: 223

Datuk Seri Siti Nurhaliza, nama gah yang jarang-jarang menunjukkan kemewahan yang ada padanya.

Walaupun terkenal, tapi tetap rendah diri. Mungkin sebab itulah penyanyi nombor satu Malaysia ini dipuja ramai.


Foto: IG

Kalau orang dah kaya, tak payah beritahu harga barang yang dipakainya pun orang lain tahu!

Di Twitter, kecoh bila ada netizen mendakwa harga jam yang dipakai Siti harganya lebih kurang ASD100,000 hingga ASD150,000.


Kredit foto: Twitter

Cuba teka berapa dalam Ringgit Malaysia? Ya ASD150 ribu lebih kurang RM628,000. Wow! 

Bukan itu saja, harga tayar basikal dan kasut Siti pun orang gigih mencari harganya. Tengok sendiri:


Kredit foto:
Kredit foto: Twitter

Walaupun pakai barang beratus ribu, tak pernah langsung nampak penyanyi ini sombong atau riak betul tak?

Ada yang kata, contohilah Datuk Seri Siti. Bukan macam sesetengah tu, baru beli stroller harga RM3,000 pun dah kecoh satu dunia. - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
4
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
1
Bosan
0
Komen: 223
Komen

Previous : Zizi Kirana Mahu Kahwin Lelaki Kelakar, Tidak Kira Tua Muda

Next       : Mira Filzah Dikecam Kurang Menguasai Bahasa Isyarat

Komen Terbaru

Quote cocokerunch 19-8-2019 01:05 PM
cocokerunch replied at 19-8-2019 12:50 PM
Byk kali.. antara yg i ingat:
Maybelline
Pepsi (yg ni kecoh org speku ct dibayar sejuta or lebih ...

Tambah lg:

Olay
Astro
Vivo (latest)

Lain-lain Komen

Quote belon 9-8-2019 01:41 PM
Humble...salah satu sebab Kenapa dia mampu bertahan lama
Quote prettyuglybabe 9-8-2019 01:43 PM
hang nak kena saman ke cerita stroller ni?
Quote RumiMenari 9-8-2019 01:47 PM
Edited by RumiMenari at 9-8-2019 01:48 PM

Cari reputz petik psl stroller ni nnt dikatenye tokti  tumpang glemer diorg
Quote mesmerize 9-8-2019 01:59 PM
siapa yg stroller mahal tu?

tudia jam tangan n tayar beskal dia.. mahal bole beli rumah + kereta siap..
Quote fliphair8 9-8-2019 02:04 PM
walopun aku x minat tokti, tapi aku respek work ethic and daya tahan dia dalam industry, keje kuat belanja pun kuat kan tokti.
Quote kucingitam 9-8-2019 02:07 PM
apa yang dia ada sekarang hasil apa yang dia kerjakan dulu.. zaman remaja hilang sebab muda lagi dah jadi artis..
Quote awanysss 9-8-2019 02:10 PM
wahhh murah rezeki sheols.. janji tak riakk.. rakyat sukaa
Quote mieymiey 9-8-2019 02:12 PM
Iols berkenan makeup Tokti, tapi shade tu tak sesuai yach terlalu cerah untuk tona kulit sheols.
Quote fushimi 9-8-2019 02:13 PM
tokti adalah retis yang tak pernah pakai barang fake mengikut kata kakak meols
Quote meow_tompok 9-8-2019 02:15 PM
mcm ni baru dikata tak riak, tuan punye badan2 senyap... netizen yg CSI


Quote bungarose 9-8-2019 02:18 PM
mesmerize replied at 9-8-2019 01:59 PM
siapa yg stroller mahal tu?

tudia jam tangan n tayar beskal dia.. mahal bole beli rumah + kereta  ...

Sebab tuh orang gelak ajer nengok peel meriak walaupun riakkan itewww tak ler setara maner pun

Quote Nham22 9-8-2019 02:19 PM
Banyakk. Duittt tuuuu... Non stop kerje...
Quote TabletSusu 9-8-2019 02:22 PM
aku minat pouch dia tu. ada sekali tu dia ride, dia pakai gucci, cantik sgt aku tgk. tp aku mapu tgk dan berangan je lah
Quote aemon 9-8-2019 02:23 PM
prettyuglybabe replied at 9-8-2019 01:43 PM
hang nak kena saman ke cerita stroller ni?

nanti cik buah ngamuk pula kheenn..
Quote Ferr_Remy 9-8-2019 02:37 PM
So mana acik2 pprt yg ckp siti toron smua projek sbb nak support family? Hahahaha
Quote meteorspeed 9-8-2019 02:42 PM
Iosl teringin nak pakai mahal mahal tp tak mampu.. Tgk jer la whuahhh.
Quote MISZZZ 9-8-2019 02:48 PM
satg kena samaniah baru tau hahaha
Quote Miawlover 9-8-2019 02:48 PM
Biarlah.. Dia berhak utk rewards diri sendiri. Start keje umo 16thn kot.
Quote boojaat 9-8-2019 02:49 PM
I tengok gambar tu mcm joy ex midon tu... Hahahhaha...

Lihat semua komen(223)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
5.653176s Gzip On
To Top