Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

Berbalas Kod Rahsia, Betul ke Luna Maya dan Faisal Nasimuddin Bakal Bernikah?

9-8-2019 11:20 AM|Oleh: Sang_Pencinta| Komen: 260

Dah tercium bau nasi minyak ke?

Hubungan di antara Luna Maya dan ahli perniagaan Faisal Nasimuddin sememangnya sudah diketahui oleh kalangan rakan rapat mereka walaupun tidak didedahkan secara umum kepada media. Mereka dikatakan bertemu selepas diperkenalkan oleh sahabat Luna dan adik Faisal sendiri.





Bagaimanapun, setelah sekian lama digosipkan bercinta dalam diam, berita kini sedang hangat bertebaran di media negara jiran yang mengatakan pasangan sejoli ini bakal melangsungkan pernikahan dalam masa terdekat.

Salah seorang artis yang dikatakan membocorkan rahsia itu adalah Millane Fernandez, kawan rapat Luna Maya sendiri. Dalam sebuah postingannya di Twitter, Millane sempat mengunggah sebuah puzzle dengan pertanyaan 'apa kata-kata milikmu'?



Kredit foto: Instagram


Setelah dijawab oleh Luna Maya dengan 'money, love connection', Millane menjawab 'Ini kerana kamu bakal bernikah!'. Perbualan dua orang rakan rapat ini mendapat respon yang positif deripada peminat Luna Maya dan ramai yang mengucapkan tahniah kerana sudah mendapat pengganti. 


Kredit foto: Carian Google


Umum mengetahui Luna Maya pernah bercinta dengan ahli perniagaan kacak Rieno Barack selama beberapa tahun tetapi putus di tengah jalan selepas Rieno memilih penyanyi seksi Syahrini sebagai isterinya kerana hubungan dengan Luna dikatakan tidak direstui keluarganya.

Apa pula respon Faisal Nasimuddin?

Seakan mengiyakan gosip pernikahan tersebut, Faisal pula telah mengunggah semula sebuah posting Luna Maya dengan tulisan 'I love you', lengkap dengan tanda pagar #happiness #bliss #romania #sharewithsmf.

Kredit foto: Instagram


Kredit foto: Instagram


Sejauh manakah hubungan kedua pasangan sepadan ini akan berpanjangan selepas kontroversi mereka sebelumnya? Umum masih teringat kisah panas perceraian Faisal di mahkamah tetapi nampaknya peminat Luna Maya tidak kisah, malahan berharap mereka berdua akan disatukan secepat mungkin. - CARI 


Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
2
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
1
Komen: 260
Komen

Previous : Zizi Kirana Mahu Kahwin Lelaki Kelakar, Tidak Kira Tua Muda

Next       : "Isteri Pun Tak Tutup Aurat, Ada Hati Ahya Rosli Nak Bagi Pesan Agama"

Komen Terbaru

Quote me_nns 15-8-2019 10:16 PM
Acikgomen replied at 10-8-2019 08:29 AM
Donlod je la hola vpn tuh
Setakat nak tgk bontot heshe boleh la
Totey tak nampak sbb ...

hadoiiiii....

Lain-lain Komen

Quote fliphair8 9-8-2019 11:23 AM
yindon siler claim smf, kami tak kisah. nanti naik mahkamah jangan kaitkan ngan mesia.
Quote kualibesi 9-8-2019 11:23 AM
die ni kan yg ex kena pukul tu?
Quote NadaDeafah 9-8-2019 11:27 AM
lepasni kena pukul pulok..
Quote laksmanabentan 9-8-2019 11:28 AM
ok la tu kan...
sesuai sgt.... dua2 'hyper' gitu kan....
Quote bambimo 9-8-2019 11:31 AM
Wow...
So kira dh dpt better dr ex lama

Quote friedfishsoup 9-8-2019 11:32 AM
Well prefer her with Ariel again.. tapi dah jodoh.. hmmm good luck je la Luna.
Quote fushimi 9-8-2019 11:34 AM
kesian aunty leha
Quote natrahn 9-8-2019 11:35 AM
kualibesi replied at 9-8-2019 11:23 AM
die ni kan yg ex kena pukul tu?

ye.. betul la tu..lebam2 ex wife kena pukul
Quote Cpkay 9-8-2019 11:37 AM
bambimo replied at 9-8-2019 11:31 AM
Wow...
So kira dh dpt better dr ex lama

ex lama dia pelakon Puteri aishah tu kan ?

Quote awanysss 9-8-2019 11:38 AM
semoga berbahagia..
Quote manehnya 9-8-2019 11:39 AM
elokla tua sama tua
Quote mizzmimi 9-8-2019 11:39 AM
laksmanabentan replied at 9-8-2019 11:28 AM
ok la tu kan...
sesuai sgt.... dua2 'hyper' gitu kan....

Itu lah.. Dedua nampak wild and dangerous.. Lhu belasah ghuwe.. Ghuwe belasah lhu.. Sampai abang jamil mamposs..
Quote makton 9-8-2019 11:42 AM
pasni boleh abam faisal buat bideo luar tabii dgn acik luna..
Quote kualibesi 9-8-2019 11:46 AM
natrahn replied at 9-8-2019 11:35 AM
ye.. betul la tu..lebam2 ex wife kena pukul

viral jgk kn sekejap. siap bertebaran transkript dr mahkamah yg bini die bgthu kne pukul sbb sekian2  . ehe scaryyy wild sgt
Quote kualibesi 9-8-2019 11:47 AM
Cpkay replied at 9-8-2019 11:37 AM
ex lama dia pelakon Puteri aishah tu kan ?

bukan sis. maybe tu tuk geli2 kot. or memang kawan sje ex wife die nme ntah, emylia ke apa
Quote Sang_Pencinta 9-8-2019 11:47 AM
Sepadan lah dari segi usia, sejarah silam begitu

teringat kes 'sofa merah'  
Quote anony-mous 9-8-2019 11:49 AM
Awww ni match made in hell. Mmg sesuai sgt
Quote kaklong32 9-8-2019 11:50 AM
gudluck luna
Quote mimi77 9-8-2019 11:51 AM
laksmanabentan replied at 9-8-2019 11:28 AM
ok la tu kan...
sesuai sgt.... dua2 'hyper' gitu kan....

buku dan ruas

Lihat semua komen(260)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.112992s Gzip On
To Top