Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

Adira Selamat Melahirkan Anak Perempuan, Datuk Red Timang Anak Ke-10

9-8-2019 10:36 AM|Oleh: Top 5| Komen: 42

Tahniah diucapkan untuk suami kepada Adira, Datuk Adnan Abu bersyukur kerana isteri keduanya kini selamat melahirkan anak ketiga pada 1.20 petang, Khamis.


Msn Entertainment melaporkan bayi perempuan mereka itu dilahirkan dengan berat 3.35KG dan dia merupakan anak yang ke-10 untuk Datuk Red bagi kedua-dua isterinya. Syukur kepada tuhan bayi itu sihat dan Adira terpaksa melahirkan melalui kaedah pembedahan.

Datuk Red berkongsi berita gembira itu menerusi laman Instagram semalam dengan gembira sekali.

"Alhamdullilah.. Aku bersujud kepadaMU Ya Allah. Aku sujudkan wajahku ini kepada yang menciptanya serta membentuk rupanya dan membuka pendengarannya dan pengelihatannya."


Rata-rata netizen memberikan ucapan selamat kepada kedua-dua mereka. 

Untuk pengetahuan anda, mereka berdua telah berkahwin secara sah di Songkhla, Thailand pada 3 Disember 2015 dan dikurniakan dua cahaya mata dan kini tiga.- CARI 


Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
Komen: 42
Komen

Previous : Zizi Kirana Mahu Kahwin Lelaki Kelakar, Tidak Kira Tua Muda

Next       : Berbalas Kod Rahsia, Betul ke Luna Maya dan Faisal Nasimuddin Bakal Bernikah?

Komen Terbaru

Quote CikRoyanners 12-8-2019 01:15 PM
Congrats adira yayang
Anggrek
Asan
Anggun

Lain-lain Komen

Quote kokocrunch 9-8-2019 10:47 AM
tahniah adira & suami
Quote Boomibulat 9-8-2019 10:52 AM
Semoga dato murah rezeki blh buka cawangan baru..
Quote gigi 9-8-2019 10:55 AM
asik2 menganyam ketupat je
Quote prettyuglybabe 9-8-2019 10:58 AM
tahun depan no 4
Quote aemon 9-8-2019 10:58 AM
sorry adira..aku mcm zizik membayangkan dato red.sbb aku terbaca gosip kt previous thread.10 dah ank ye..mmg dia buat isterinya seperti kilang...
Quote afie_m 9-8-2019 11:07 AM
tahniah.....
Quote mamaneesa 9-8-2019 11:08 AM
aku je ke yg perasan birthday anak dia ni, 08/08/1986?

haha...cik misi mamai kah?
Quote uori 9-8-2019 11:13 AM

awal tahun taww
Quote sweetgirl 9-8-2019 11:15 AM
mamaneesa replied at 9-8-2019 11:08 AM
aku je ke yg perasan birthday anak dia ni, 08/08/1986?

haha...cik misi mamai kah?

aa dah perasan dah... ingatkan birthday adira yg 1986 tu... hahahaha

Quote dineyta 9-8-2019 11:15 AM
aemon replied at 9-8-2019 10:58 AM
sorry adira..aku mcm zizik membayangkan dato red.sbb aku terbaca gosip kt previous thread.10 dah ank ...

10 orang anak tetapi 3 isteri kan?
Quote laksmanabentan 9-8-2019 11:16 AM
gossippp cerai tu kira tak betul la ekkk....
Quote meow_tompok 9-8-2019 11:22 AM
semua perempuan ke anak adira ni
Quote kualibesi 9-8-2019 11:27 AM
meow_tompok replied at 9-8-2019 11:22 AM
semua perempuan ke anak adira ni

xsilap selang bunga, perempuan, lelaki, perempuan - next year beranak lg
Quote berakit2kehulu 9-8-2019 11:28 AM
Smlm gosip2 cerai arini dh beranak rupanya..tahniah
Quote lilbub 9-8-2019 11:33 AM
Gosip artis hamil anak ke 3 bercerai tu bukan adira la ye. Apa pun tahniah & selamat berpantang
Quote meow_tompok 9-8-2019 11:37 AM
kualibesi replied at 9-8-2019 11:27 AM
xsilap selang bunga, perempuan, lelaki, perempuan - next year beranak lg

tahun depan beranak lagi? oh nope... dah 3x caeser kan....mohon bawak berehat, aku plak yg rasa seram



Quote kualibesi 9-8-2019 11:44 AM
meow_tompok replied at 9-8-2019 11:37 AM
tahun depan beranak lagi? oh nope... dah 3x caeser kan....mohon bawak berehat, aku plak yg rasa se ...

hahaha laki die xrasa serammmmmm dont worry. kita nie ajeeeeee yg rse serammmmmm dibelah perutnya
Quote duradanis 9-8-2019 11:46 AM
tahniah.. murah rezeki dpt bby girl
Quote tuttt 9-8-2019 11:58 AM
Gosip cerai tu bukan adira ngn tokred la eh

Lihat semua komen(42)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.082004s Gzip On
To Top