Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

"Wow Sexynyaaa" - Dayana Roza Tampil Seksi

9-8-2019 10:23 AM|Oleh: Myeonir| Komen: 47

Siapa tidak kenal Dayana Roza, mula menceburkan diri dalam bidang lakonan menerusi program Anak Wayang dan kini namanya sudah utuh dalam industri seni.

Ramai peminat juga tahu yang Dayana merupakan antara anak didik kesayangan Sheila Rusly. Bukan sahaja rapat di tempat penggambaran, bahkan Dayana sudah biasa dengan selok-belok rumah Sheila Rusly kerana sudah biasa ke sana.

Terbaru, Dayana ada berkongsi sebuah video yang melihatkannya sedang menjalani sesi fotografi untuk produknya sendiri iaitu Nodaki Soap di bawah jenama Dermaganic.



Penampilan wanita berusia 28 tahun ini kelihatan seksi dengan hanya memakai baju putih bertali halus serta seluar panjang hitam. Separuh daripada sesi fotografi itu, dapat dilihat dia menurunkan tali baju tersebut.

Sheila Rusly, mentor kesayangan Dayana juga turut meninggalkan komen pada video itu.


Kredit foto: Instagram

Para peminat juga tidak ketinggalan untuk meninggalkan komen memuji kecantikan aktres ini. Siap ada yang memuji Dayana kelihatan seperti artis Korea, Song Jihyo dan artis Indonesia, Bunga Citra Lestari.


Kredit foto: Instagram
Seksinya! - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
1
Komen: 47
Komen

Previous : "Berambus Aku Nak Main Game"-Watak Selamba PU Azman Geletek Hati Penonton

Next       : "Lutut Lupa Nak Berus Ke" - Habis Gambar Haneesya Hanee Kena Kecam

Komen Terbaru

Quote Mizlyn 22-8-2019 04:38 PM
Harga yahudi tak?

Lain-lain Komen

Quote bawangkecik 9-8-2019 10:38 AM
fotografer kat situ nonok tak keras ke

#sekadarbertanya
Quote mieymiey 9-8-2019 10:45 AM
Nodaki? Memula baca ingatkan terinspirasi dari jenama jepun, rupanya No Daki.
Quote jijilaaa 9-8-2019 10:49 AM
popuan ni kesian kat dia...xberapa nak popular kan...mostly jd kwn2 kepada heroin je...sejak baik2 dgn sis ni je nampak mcm dia ada job sket
Quote prettyuglybabe 9-8-2019 11:17 AM
gambar edit boleh la nak serupa korea jepun hindustan bagai..
cuba tengok kat tv, terserlah kedesaannya..
Quote makton 9-8-2019 11:20 AM
gigih menyeksikan diri utk glamer. klu tak, mesti org igt ko tu scha
Quote laksmanabentan 9-8-2019 11:21 AM
ok la tu nak up kan diri...
kontroversi la sikit baru orang nak kenal kan.....
Quote duradanis 9-8-2019 11:24 AM
mengundang betul..
Quote kualibesi 9-8-2019 11:33 AM
seksi seksi nk p mne? nk tunjuk xde daki?
Quote manehnya 9-8-2019 11:38 AM
suami nya restu, apa nk kesah..
Quote lilbub 9-8-2019 11:44 AM
manehnya replied at 9-8-2019 11:38 AM
suami nya restu, apa nk kesah..

Dia dah kawin ke?
Quote mizzmimi 9-8-2019 11:45 AM
Hai saya jual sabun.. Sabun saya adalah

nodaki

Iaitu

Noda hitam + Daki ketiak
Quote kaklong32 9-8-2019 12:04 PM
berlakon x bpe pemes dia ni
terpaksa la menunjuk badan sket
Quote LadyCarefree 9-8-2019 12:16 PM
bawangkecik: fotografer kat situ nonok tak keras ke#sekadarbertanya



Keras je klau terangsang tp mostly pandai cover atau take a break la. Sebenarnya klau private photoshoot lg daring la dari ni. Bogel pon ada.
Quote kiah_mai_pulak 9-8-2019 12:24 PM
Tetappp kampung dot com
Quote Eliadaisy83 9-8-2019 12:36 PM
Muka kedesaan sungguh dia ni..edit n filter 7 tingkat nampak la cerah. cuba kalau muka sebenar, berkeraknya kalah kita yg bukan retis ni.
Quote lasagna 9-8-2019 01:07 PM
xpe lah ketet kecik.. kot ketet selambak.. haaaa nayaaaaa...
Quote September14 9-8-2019 01:12 PM
Nama mcm nyah je

Quote LemakPetai 9-8-2019 01:15 PM
Nak jugak tunjuk lurah sipi2. Kot2 nama blh meletop top top lps ni
Quote Kancilkering 9-8-2019 01:20 PM
Asam pedas untuk dia....best drama dia...
Dia ok je berlakon
Seksi tang mana....belakang bahu pun nak teruja....apa
Ke pervert org org ni
Small small don’t die big big trouble people

Lihat semua komen(47)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.100808s Gzip On
To Top