Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

Elly Mazlein Nak Kahwin, Tak Sabar Tengok Muka Papa Awan Nano! Dengar Kata Kacak...

8-8-2019 05:09 PM|Oleh: Saiful| Komen: 120

Dah tiga tahun menjanda, akhirnya Elly Mazlein mengumumkan dia akan berkahwin tahun depan.

Kata Elly atau lebih dikenali sebagai Kak Lina Pom Pom, dia akan mengadakan sidang media serentak dengan majlis pertunangannya.



"Setakat ini, beberapa persediaan sudah dilakukan dan tarikh untuk majlis perkahwinan pun sudah ada. Tapi, saya akan kongsikan dalam satu majlis sidang media khas apabila semuanya sudah muktamad.

"Saya nak rakan media ada sama di hari bahagia ini dan ia umpama hadiah buat mereka yang sentiasa membantu sepanjang karier seni berlangsung," katanya kepada Harian Metro.



Tambah Elly, 39, dia bersyukur kerana rezekinya tidak putus-putus.

"Selama ini, hanya mendengar cerita mengenai rezeki orang yang bakal berkahwin dan sekarang, saya sendiri dah mula rasa.


Foto: IG

"Tawaran kerja pun tak henti-henti. Baik tawaran lakonan, nyanyian dan pengacaraan, semuanya datang serentak dan saya bersyukur kepada Allah atas rezeki yang dikurniakan," tambahnya.

8 Ogos ini, genap setahun Elly mengenali kekasihnya yang dikenali sebagai Papa Awan Nano itu.





Semoga semuanya dipermudahkan untuk Elly. Tak sabar nak tengok muka Papa, dengar kata kacak! - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
1
Komen: 120
Komen

Previous : Zizi Kirana Mahu Kahwin Lelaki Kelakar, Tidak Kira Tua Muda

Next       : "Sakit Teruk Dia Ni"- Pakai Skirt Pendek, Iqram Dinzly Menari Seksi

Komen Terbaru

Quote Denco 21-8-2019 08:58 AM
btw....aku suka lakonan lina pompom ni drama tv3 pkl 7, watak kak zaza tu mnjadi & kelakar x over

Lain-lain Komen

Quote mieymiey 8-8-2019 05:19 PM
Selama ini, hanya mendengar cerita mengenai rezeki orang yang bakal berkahwin


Bunyi macam pertama kali 'bakal' berkahwin
Quote Kurex 8-8-2019 05:23 PM
Laki tu ke boipren dia? Pahal aku nampak macam sesuatu??
Quote lasagna 8-8-2019 05:26 PM
tahniah kak lina pom pom.. berjodohan akhirnya.
tp awat gambo anak tak tunjuk? siap ada luv-luv plak.
Quote laksmanabentan 8-8-2019 05:27 PM
nak bersidang media bagai...
fofular sgt ker....
oppsss... mungkin strategi untuk dapatkan sponsor kan...
Quote miszclassique 8-8-2019 05:29 PM
Takde sape kenal ke bakal laki kak pompom ni
Quote sukacactus 8-8-2019 05:30 PM
Moga kali ni ok la ye
Ex laki dl duit hantaran pun hutang
Quote Boomibulat 8-8-2019 05:32 PM
Betul ke umur dia 32..bkn 40an dah ke.
Quote adorabelle1985 8-8-2019 05:34 PM
aku nampak dia dgn bf dia last week. bf muka budak bebenor..tak tau la maybe bf dia jenis babyface tp same age or muda dr dia..tp husband aku pun mengiyakan mmg muka budak sgt
Quote EvieWanKenobi 8-8-2019 05:38 PM
kenapa Awan Nano?
Quote awanysss 8-8-2019 05:40 PM
mcm helok laki dia.. tgk background gmbr mcm org kelate.. anyway, semoga berbahagia walaupun iols mcm tak percaya umur dia 32..
Quote riena3321 8-8-2019 05:52 PM
tahniah semoga till jannah.jdi wife cikgu kalini
Quote Buritan 8-8-2019 05:59 PM
mieymiey replied at 8-8-2019 05:19 PM
Bunyi macam pertama kali 'bakal' berkahwin

Eloklaa.. yg ni tak amik hak org.. suke tengok.. cam fasah dah temui bahagia dahhhh.. harap lps nii elli lak bahagia..
Quote pitera 8-8-2019 06:00 PM
Boomibulat: Betul ke umur dia 32..bkn 40an dah ke.


Itulah macam konfius pulak. Ke 42? Haha. Aku pun 33 tahun ni. Takkan muda dariku
Quote pitera 8-8-2019 06:01 PM
awanysss replied at 8-8-2019 05:40 PM
mcm helok laki dia.. tgk background gmbr mcm org kelate.. anyway, semoga berbahagia walaupun iols mc ...

Thread lepas ada ckp org kuala krai.

Btw takde sape tau ke nape dia taknak tunjuk muka anak dia dh skrg?
Quote ainashiqa 8-8-2019 06:10 PM
Ye ke umur dia 32?mcm bukan je.. Napa ek dia xnk tunjuk muka anak dia? Takut org culik ke
Quote lattehazelnut 8-8-2019 06:10 PM
Sebab dia selalu belakon mak2 camtu i ingat umur dah 40an ahaha..
Quote doubleA 8-8-2019 06:21 PM
Boomibulat replied at 8-8-2019 05:32 PM
Betul ke umur dia 32..bkn 40an dah ke.

Tula serius ke 32? Walhal dia start nyanyi lama dah. Ct nana pun bukan 32, takkan dia lagi muda dari ct nana? Ct nana tau la start karier dari umo 16 lagi

*malas nak google bio deme
Quote fahdramli 8-8-2019 06:33 PM
Dia born 1980 kot,,, tu pun tak tau lah kot2 dah ubah kat wiki, seingat aku dia spm 97 satu uitm dgn kazen aku dulu.  Uitm seri iskandar.
Quote Boomibulat 8-8-2019 06:39 PM
doubleA replied at 8-8-2019 06:21 PM
Tula serius ke 32? Walhal dia start nyanyi lama dah. Ct nana pun bukan 32, takkan dia lagi muda da ...


Mgkn jgk umur dia stop at 32.mcm che ta stop at 42

Lihat semua komen(120)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.103203s Gzip On
To Top