Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
CARI Infonet Portal Semasa Lihat artikel

'Nak Tunggu Orang Mati Baru Ada Akal?'

8-8-2019 04:07 PM Komen: 35
"Cuba bayangkan kalau terkena kepala. Tunggu ada orang mati baru nak ada kesedaran agaknya."

Penduduk Flat Sri Penara, Bandar Seri Permaisuri, Cheras kesal apabila terdapat pihak tidak bertanggungjawab sengaja membaling bongkah bata dari tingkat atas perumahan itu.


Kredit foto: FB Banturaz Media

Kejadian itu menyebabkan sebuah kenderaan yang diparkir di situ kemek teruk di bahagian bonet depan.

"Penduduk dah banyak kali alami kejadian seperti ini. Kereta pon boleh kemek akibat hentakan kuat ini.

"Lepas ni jangan letak kereta di tepi flat kalau sayang kereta," katanya kepada Banturaz Media. - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
Komen: 35
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote Itzy 9-8-2019 09:15 PM
wajaman replied at 9-8-2019 04:28 PM
bkn sofa..kusi office..
mentality ummah PPR,buang sampah main campak je kebawah..alasan sbb lif r ...

Ntah aku pun dah lupa sofa atau krusi office hihi Ni la jadi bila malas jadi budaya dan kesedaran sivik tiada dalam diri.

Lain-lain Komen

Quote Modngengade 8-8-2019 04:10 PM
amalan biasa ummah pprt kan?
Quote Kurex 8-8-2019 04:10 PM
Sebab tu aku akan elak nak parking bawah rumah orang. Tetaplah setinggan perangai doranb
Quote saviour_09 8-8-2019 04:15 PM
ada lagi monyet macam ni

haaiihh!
Quote kemaruk 8-8-2019 04:16 PM
Semalam member bangkem update status kasut timberland dia kena curi dekat masjid sebelah tu..

Kesian member tu, datang masjid nak dapat kebenaran berkahwin.. ujung2 kasut hilang hahhahaha
Quote Boomibulat 8-8-2019 04:19 PM
kemaruk replied at 8-8-2019 04:16 PM
Semalam member bangkem update status kasut timberland dia kena curi dekat masjid sebelah tu..

Kes ...

Semoga Allah menggantikan dgn kasut yg lebih baik...
Quote prettyuglybabe 8-8-2019 04:24 PM
ramai-ramai penduduk tu wat apa..
cari la orang gila tu kasi cepuk sepam dua..
ikat dia kat parking pastu lempar bata tu..
Quote ReginaBeauty 8-8-2019 04:28 PM
perangai budak2 flat
Quote JunkMail 8-8-2019 04:29 PM
Haramkan je lah flat2 ni...bina rumah dalam tanah je untuk sakai2 pprt ni
Quote lkick2113 8-8-2019 04:32 PM
JunkMail replied at 8-8-2019 04:29 PM
Haramkan je lah flat2 ni...bina rumah dalam tanah je untuk sakai2 pprt ni

Dalam tanah? Bagus jugak idea tu
Quote Melorqe 8-8-2019 04:33 PM
kemaruk replied at 8-8-2019 04:16 PM
Semalam member bangkem update status kasut timberland dia kena curi dekat masjid sebelah tu..

Kes ...

sekarang ni nak gi masjid pakai selipar jah
dlm masjid/surau pun ada pencuri yg kita tak sedar
kami kalu singgah masjid, keluar kereta pakai selipar jah.
kalau pegi mall pun pakai sandal saja.
Quote palmolive 8-8-2019 04:43 PM
kalo tak jahanam harta benda org bukan flat namanyer...
Quote kemaruk 8-8-2019 04:50 PM
Melorqe replied at 8-8-2019 04:33 PM
sekarang ni nak gi masjid pakai selipar jah
dlm masjid/surau pun ada pencuri yg kita tak sedar
k ...

Member bangkem tu bukan kaki masjid pon

Datang sebab nak dapat kebenaran nikah je.. so ingat kejap2 je gitu.. tengok2 hilang dah..
Quote berakit2kehulu 8-8-2019 04:59 PM
Teruknya perangai macam tak berakai
Quote rosevelvet 8-8-2019 05:09 PM
lkick2113 replied at 8-8-2019 04:32 PM
Dalam tanah? Bagus jugak idea tu

Rumah kedalaman 6 kaki
Quote Itzy 8-8-2019 05:17 PM
Dulu kan ada kes sorang budak india mati sebab kena hempap sofa yg dibuang dari tingkat atas flat. Kenapa la masih ada syaitan bertopeng manusia ni???
Quote kaklong32 8-8-2019 05:24 PM
jakun dok rumah tinggi ke apa budak2 camni
Quote miszclassique 8-8-2019 05:32 PM
iols lagi berminat dgn komen tu haha terlebih minum ketum ke apa...takde nya polis beria sampai nak trace cap jari bagai
Quote EvieWanKenobi 8-8-2019 05:41 PM
stressnya.. sapelah main campak2 batu bata ni??
Quote Artemesiaa 8-8-2019 05:42 PM
Biasalah bila ada kejadian barulah kecoh nak pasang jaringlah cctv ke hapa lepas tu krik krik krik semula macam tu ler berulang siar ceritanya

Lihat semua komen(35)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.313206s Gzip On
To Top