Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

"Balik 2, 3 Pagi Pun Dia Tak Kisah," - Syazwan Zulkifli Pilih Pramugari Jadi Isteri

8-8-2019 12:12 PM|Oleh: Saiful| Komen: 104

Syazwan Zulkifly akhirnya membuat pengumuman yang dia akan mengikat tali pertunangan pada 31 Ogos nanti.

Katanya, dia terdetik hati untuk berbuat demikian sementara ibu bapanya masih sihat.

Lagipun, umur Syazwan sendiri sudah menginjak 32 tahun, nak tunggu apa lagi kan?


Foto: IG

"Saya kenal dia dah lama, mak ayah dia pun saya dah kenal," katanya kepada mStar Online.

Pelakon ini berkata, bakal isterinya, Syawalriah yang juga seorang pramugari itu adalah seorang yang sempoi dan sangat memahami diri serta kerjayanya.



"Hampir 10 tahun kami dah kenal, dan asalnya hanya berkawan. Soal kreja atau gosip tentang saya semua dia tahu. Kalau saya balik pukul 2 atau 3 pagi pun, tak perlu nak jelaskan," katanya.

Bagaimanapun, Syazwan sendiri belum pasti berapa lama mereka akan bertunang sebelum melangkah ke fasa seterusnya.



Sebelum ini, dia pernah bercinta dengan bekas personaliti Astro, Shenty Feliziana tapi terputus tengah jalan.

Apapun, doakan sahajalah yang baik-baik. - CARI






Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
1
Terkejut
1
Sedih
1
Lawak
1
Bosan
1
Komen: 104
Komen

Previous : Zizi Kirana Mahu Kahwin Lelaki Kelakar, Tidak Kira Tua Muda

Next       : Elly Mazlein Nak Kahwin, Tak Sabar Tengok Muka Papa Awan Nano! Dengar Kata Kacak...

Komen Terbaru

Quote kakakko 17-8-2019 09:14 AM
pichee replied at 9-8-2019 06:40 PM
Bias nye forumer..

Bila syafie mohsin pukul, ckp sbb ada provokasi..so dimaafkan

Bila dah tak suka cam gitulahhhhhh.....

Lain-lain Komen

Quote chinta89 8-8-2019 12:20 PM
kjp lagi sebelum org komen pasal masa lalu dia bsama bekas awek, kutitip gmbr ex aweknya Shenty.

kang korang tanya lak Shenty tu sape.

Nah ni gmbr akhir hubungan di ambang retak.

shenty1.jpg

Quote EvieWanKenobi 8-8-2019 12:26 PM
masa ni semua wangi..
Quote keypochino 8-8-2019 12:28 PM
oo ada kes keganasan ke dlu? terbawak2 watak dlm drama kot..
Quote prettyuglybabe 8-8-2019 12:29 PM
chinta89 replied at 8-8-2019 12:20 PM
kjp lagi sebelum org komen pasal masa lalu dia bsama bekas awek, kutitip gmbr ex aweknya Shenty.

...

kaki pukul ke dia ni..
good luck je la pada future wife..
Quote EvieWanKenobi 8-8-2019 12:30 PM
prettyuglybabe replied at 8-8-2019 12:29 PM
kaki pukul ke dia ni..
good luck je la pada future wife..

haah.. kes dengan awek dulu..
Quote chinta89 8-8-2019 12:45 PM
prettyuglybabe replied at 8-8-2019 12:29 PM
kaki pukul ke dia ni..
good luck je la pada future wife..

yup, teruk jgk la dia angkat tgn kat awek dia.

another retis panas baran huhu.
Quote meteorspeed 8-8-2019 12:47 PM
takziah yer bakal tunang hehehe.. ex pukul kena mcm tue  so paham paham la
Quote MissVixen 8-8-2019 12:48 PM
Berani ye tunang dia. Nanti datang kerja, muka lebam2. Nak serve orang pun susah. Janganlah cari penyakit perempuan oiii. Dah ada anak nanti lagi susah. Nak tunjuk lebam2 dekat cahaya mata ke?
Quote Rob07 8-8-2019 01:10 PM
Kalau betol  nak bertunang .. congrats! Jaga lah bakal isteri mu baik2.. belai lah dia & jangan di tangan2 kan .. di tinggal2 kan kira ok lagi ..
Quote salamon 8-8-2019 01:28 PM
heols kalau bwk watak bad boy mmg menjadi nokss
Quote beta_carotene 8-8-2019 01:32 PM
pompuan baik untuk lelaki baik and vice versa

itu je meols nak cakap, bye
Quote kualibesi 8-8-2019 01:43 PM
herm baran die kn. scary makk.
Quote star_anisse 8-8-2019 02:11 PM
teringat lakonan dia dlm citer patah dgn faye & zul ripin tu.. ganasss
Quote bbbebeh 8-8-2019 02:24 PM
semoga bertabah la future wifey..
Quote diggerr 8-8-2019 02:35 PM
Moga bahagia yachhh
Quote aemon 8-8-2019 02:36 PM
muka bad boy mcm geli sikit nak tengok.rempit sangat.
Quote mieymiey 8-8-2019 02:39 PM
Kepada bakal tunang, harap chuols tak senasib dengan bini Ammar Alfian tu. Chuols dah tau perangai si Syazwan kan? Kalau chuols sanggup terima hakikat yang bakal tunang chuols tu panas baran dan pernah ada sejarah pukul perempuan, iols doakan yang terbaik untuk chuols.
Quote inspektoremos21 8-8-2019 02:40 PM
Kalau iols dah tau history lelaki tu jenis kaki pukul mmg iols tak ke fasa seterusnya lah kan.. tapi mana tau bila dah kahwin berubah ke kan. Mcm fahrin tu
Quote crazybeach 8-8-2019 02:45 PM
@Kurex chuols taknak baring celah peha syazwan ni ke

Lihat semua komen(104)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.164918s Gzip On
To Top