Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
CARI Infonet Portal Fokus@CARI Lihat artikel

Gadis Dirogol 4 Lelaki, Tunangnya Tetap Setia Bersama

Oleh: HakirRahman|8-8-2019 10:34 AM Komen: 21
Bercerita perbuatan jahat, jenayah paling jahat boleh dibuat lelaki terhadap wanita adalah rogol. Bukan sahaja cedera fizikal tetapi juga rosak emosi dan mental mangsa rogol itu. 

Ramai mangsa rogol terus dipersalahkan kerana stigma masyarakat, sampai ada kes yang perogol pula yang disokong. Itu tak termasuk lagi dengan pelbagai "gurauan" dan "lawak" rogol. Tak kelakar ok?

Seorang peguam di Twitter menceritakan kes yang pernah dikendalikannya melibatkan seorang gadis yang dirogol empat lelaki selepas pulang dari kerja.
 
Gadis Dirogol 4 Lelaki, Tunangnya Tetap Setia Di Mahkamah

Motosikal mangsa dilanggar dari belakang, sebelum dia diculik, dimasukkan dalam kereta, dibawa ke kebun pisang, dirogol dan diliwat, dicuri duit dan barang kemas, akhirnya ditinggalkan tanpa pakaian dalam kebun itu. 

Mangsa terpaksa berjalan kaki mendapatkan bantuan, memberi keterangan kepada polis selama empat hari, menjalani pemeriksaan di hospital dan memberi keterangan di mahkamah.

Gadis Dirogol 4 Lelaki, Tunangnya Tetap Setia Di Mahkamah

Ketika kes sedang dibicarakan, punyalah kuat semangat mangsa untuk mendapatkan keadilan, ceritanya tentang apa yang dibuat 4 lelaki itu kepadanya cukup teliti bagi memastikan mereka dihukum seberatnya. Dan sepanjang kes itu berjalan, tunangnya setia bersama, memberi sokongan moral dan fizikal. 

Gadis Dirogol 4 Lelaki, Tunangnya Tetap Setia Di Mahkamah

Rata-rata netizen memuji perangai dan sikap tunang aka suami mangsa itu. Susah hendak jumpa lelaki yang sanggup mengharungi semua itu kan? 

Ada ke lagi lelaki macam tunang itu? Foto: Twitter

Ada juga netizen yang beri nasihat kepada lelaki, yang gurauan, lambaian atau apa sahajalah kepada wanita yang berseorangan sangat menakutkan mereka.



Kepada wanita, jaga diri. Kepada lelaki, jangan merogol!  - CARI 


Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
1
Terkejut
1
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
1
Komen: 21
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote Foxey 10-8-2019 12:05 AM
Takutnya la sekarang ni, kena selalu berhati2 dan waspada sebab tak kira di mana, macam dah kurang selamat. Semoga rapists tu semua mendapat hukuman yang sangat berat, dunia akhirat

Lain-lain Komen

Quote Kurex 8-8-2019 11:15 AM
Takde cerita lain ke selain korek dari twitter? Kau memang pemalas eh?????
Quote ifanonline 8-8-2019 11:20 AM
masyarakat kena cari the root cause of raping ni? adakah pengaruh filem2 porno? pakaian wanita zaman kini yg menimbulkan syahwat? etc...

dlm islam, menutup aurat itu wajib, melihat aurat adalah haram, bersunat itu wajib, etc...cuba lihat balik guideline dlm al quran...

Quote Asdan 8-8-2019 11:46 AM

punca rogol = nafsu = tenaga

ada 2 cara untuk hapus rogol: 1) pusat pelacuran 2) aktiviti tukar tenaga sex kepada tenaga lain
Quote Andyscenes 8-8-2019 01:59 PM
Asdan replied at 8-8-2019 11:46 AM
punca rogol = nafsu = tenaga

ada 2 cara untuk hapus rogol: 1) pusat pelacuran 2) aktiviti tukar ...

Pusat pelacuran? Apa bodohnya cadangan kau ni. Klu mak kau, adik kau, anak kau jd pelacur, kau suka tak? Mesti suka sbb ni cadangan kau. Bercakap guna otak.
Quote Asdan 8-8-2019 02:04 PM
Andyscenes replied at 8-8-2019 01:59 PM
Pusat pelacuran? Apa bodohnya cadangan kau ni. Klu mak kau, adik kau, anak kau jd pelacur, kau suk ...

import   
Quote CiliPadiSedap 8-8-2019 02:23 PM
Senangnya laki2 baik tlg lah nikah perempuan yang ada ni atau paling malas sekalipun belajar protect wanita yang ada.

Contoh :
Kalau nampak perempuan jalan sorang, buka tingkap kereta cakap nasihatkan saya teman awk dari belakang. Jalan cepat sikit .

Kalau nampak sis vokuru tepi sungai? Hanyutkan rumah rakit dia lepas tu simpan rahsia
Quote diggerr 8-8-2019 02:53 PM
Lagi kisah macam ni...
Quote Modngengade 8-8-2019 03:01 PM
Andyscenes replied at 8-8-2019 01:59 PM
Pusat pelacuran? Apa bodohnya cadangan kau ni. Klu mak kau, adik kau, anak kau jd pelacur, kau suk ...

habis tu jika tiada pusat pelacuran, ciknek yg sangap nak churr dgn saper?  itek?

Quote awanysss 8-8-2019 03:23 PM
Modngengade replied at 8-8-2019 03:01 PM
habis tu jika tiada pusat pelacuran, ciknek yg sangap nak churr dgn saper?  itek?

kan. org2 yg keje pelacur tu pun mmg sedia berkhidmat je.. atleast takde lah merogol org innocent..

tp still, berdosa and bahaya penyakit etc.. ofcourse tak digalakkan..
Quote Modngengade 8-8-2019 03:34 PM
awanysss replied at 8-8-2019 03:23 PM
kan. org2 yg keje pelacur tu pun mmg sedia berkhidmat je.. atleast takde lah merogol org innocent. ...

kondom kan ada....

Quote awanysss 8-8-2019 03:47 PM

lupa ke ade kes sistur buat report nigga cabut condom
Quote Andyscenes 8-8-2019 04:02 PM
Modngengade replied at 8-8-2019 03:01 PM
habis tu jika tiada pusat pelacuran, ciknek yg sangap nak churr dgn saper?  itek?

Mod? Seriously? Kita ada agama tau sistur. Cuba kau balik pada agama.
Quote Modngengade 8-8-2019 04:03 PM
awanysss replied at 8-8-2019 03:47 PM
lupa ke ade kes sistur buat report nigga cabut condom

kalau dah buka kondom cepat2lah cabutkan btg tu dari pookey dan mengadu pada mak hayam

Quote Modngengade 8-8-2019 04:04 PM
Andyscenes replied at 8-8-2019 04:02 PM
Mod? Seriously? Kita ada agama tau sistur. Cuba kau balik pada agama.

Sayugia di ingatkan churr adalah profession yg tertua di dunia

Quote Modngengade 8-8-2019 04:06 PM
Andyscenes replied at 8-8-2019 04:02 PM
Mod? Seriously? Kita ada agama tau sistur. Cuba kau balik pada agama.

Apa yg akak nk cuba katakan ialah, daripada merogol lebih baik langgan churrr....boleh pilih nk indon ker..vietnam ker...thai ker.....

Quote Andyscenes 8-8-2019 06:16 PM
Modngengade replied at 8-8-2019 04:06 PM
Apa yg akak nk cuba katakan ialah, daripada merogol lebih baik langgan churrr....boleh pilih nk in ...

Hmmm... sy kecewa dgn akak
Quote sarah82 8-8-2019 11:32 PM
CiliPadiSedap replied at 8-8-2019 02:23 PM
Senangnya laki2 baik tlg lah nikah perempuan yang ada ni atau paling malas sekalipun belajar protect ...

Tersedak sistur vokuru sbb kaka cilipadi asyik sebut nama dia.
Quote namieamuro 8-8-2019 11:37 PM
hmmm i nak tau end up perogol2 tu ape jd..didakwa atau bebas?
Quote stania83 8-8-2019 11:54 PM
lagi dibendung lagi meletupp..ce tgk puak liberal boleh dapat s anytime. kalau nak adventure boleh la buat roleplay tayah rogol rogol. tgk negeri yg kuat agama.. rogol sana sini

Lihat semua komen(21)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
2.364817s Gzip On
To Top