Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

'Fuh! Terserlah Kejantanan Sajat Tunggang Ducati'

8-8-2019 10:12 AM|Oleh: HakirRahman| Komen: 29

Ahli perniagaan yang kerja kuat siang malam, kadang-kadang mahu juga "release stress" melakukan pelbagai aktiviti digemari kan?

Begitu juga dengan Nur Sajat, ahli perniagaan yang cantik manis dan kaya raya ini. 

Di Instagramnya semalam, dia memuat naik dua video pendek menaiki motosikal berkuasa tinggi. Katanya, mahu menjadi gadis litar. 

Seronok betul ketawanya mengilai membawa motosikal besar. 



"Bila Nur Sajat bawa motor Ducati... ok tak korang? Macam gadis litar giteww!  Ada yang berani nak lumba dengan Sajat di litar? Kalau ada, sila pm bawah ya," tulisnya. 



Gelagatnya itu menarik perhatian netizen yang menyifatkan "terserlah kejantanannya". 


Jantan lah Sajat!
Foto: Instagram

Ada juga netizen berpesan, kalau perempuan kena duduk di belakang motosikal besar.


Sis, perempuan kena duduk belakang. 


Jangan kena tahan polis ronda kawasan perumahan!
Foto: Instagram. 

Sesekali Sajat hendak bawa motosikal besar keliling taman, apa salahnya kan. Jangan kena tahan polis sebab tak pakai topi keledar sudah!  - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
5
Bosan
0
Komen: 29
Komen

Previous : "Berambus Aku Nak Main Game"-Watak Selamba PU Azman Geletek Hati Penonton

Next       : "Jadi Tak Tentu Arah.." Wanita Mat Salleh 'Rembes' Tengok Lakonan Zul Ariffin Dalam Filem Sangkar

Komen Terbaru

Quote ReginaGeorge 17-8-2019 11:02 AM
Disgusting ya konek tecik

Lain-lain Komen

Quote hyie 8-8-2019 10:26 AM
pic yang kedua tu dah macam a.aida pulak...tapi memang terserlah aura jantan sheols khuen...nasib baik ketet labuh
Quote chinta89 8-8-2019 10:41 AM
uols x leh ke psl sajat ni buh satu thread je. menyampah la thread dia bersepah2. asal ade je isu baru, ada la thread baru. oleh sb dia ni pemes, akan ada je benang, helok himpunkan saje satu thread.
Quote mizruncing 8-8-2019 11:22 AM
hahaha bru npk jantan. mmg jantan pn kan
Quote coconico 8-8-2019 11:35 AM
tak bertimbangrasa betul main press2 minyak moto kat kawasan perumahan. malam2 lak tu
Quote ketambangkang 8-8-2019 11:37 AM
ape lg la si jantan ni nk cuba buktikan
Quote manehnya 8-8-2019 11:41 AM
jantan sungguh jantan nih
Quote MelZ_Eulalia 8-8-2019 11:47 AM
terserlah kejantanan
Quote KakPahJ 8-8-2019 12:11 PM
hahaha mana tau sebab motor ni tetibe dia jadi jantan
Quote ikanmasin 8-8-2019 12:19 PM
...seramm dgr dia gelak tu..
Quote Artemesiaa 8-8-2019 12:20 PM
Terserlah lengan jantannya tu
Quote EvieWanKenobi 8-8-2019 12:20 PM
suara Sajat lagi kuat dari bunyi motor..
Quote BoongaKertas 8-8-2019 12:45 PM
ni baru betul aura abam abam sikit bangjat.
Quote bebayang 8-8-2019 12:56 PM
ni baru kelua peluh jantan ...
Quote intan_smsb 8-8-2019 02:03 PM
eh boleh ke sajat kangkang tu
Quote diggerr 8-8-2019 02:53 PM
Muhammad sajad
Quote syakuntala 8-8-2019 03:03 PM
kat rumah tala ada gak bw motor besar.. dia vroom2 dpn rumah kita, nk dkt rumah dia, dia gelek jer motor.... mmg hari2 tala bg 'hadiah' kat dia
Quote awanysss 8-8-2019 03:29 PM
back to nature gitu
Quote lily_downey 8-8-2019 08:18 PM
Sooooo masculine.Go go Abam Jat!!
Quote makita 8-8-2019 09:31 PM
Punggong sajat mcm bantal terendam air.

Lihat semua komen(29)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.119556s Gzip On
To Top