Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

Mira Filzah Dituduh Juling, Ramona Zamzam Tampil 'Basuh' Makcik Bawang

8-8-2019 10:21 AM|Oleh: Myeonir| Komen: 104

Seperti biasa, apabila menjadi artis, pasti setiap imej yang dibawa akan diperhati ramai. Kadang-kadang, fizikal semula jadi artis pun boleh jadi bahan kritikan mak cik bawang.

Terbaru, Ramona Zamzam telah berkongsi sekeping gambarnya bersama pelakon wanita terkenal pada masa ini iaitu Mira Filzah yang kini sibuk dengan penggambaran drama "Sweet Dreams".

Ramona telah menzahirkan rasa rindunya kepada Mira kerana sudah lama tidak berjumpa dengan gadis comel itu.


Kredit foto: Instagram

Pun begitu, ada sahaja yang cuba merosakkan entri 'sweet' berkenaan dengan komen negatif.


Kredit foto: Instagram

Walau bagaimanapun, Ramona tidak mendiamkan diri dan memberi komen 'pedas' kepada individu itu.

Ibu kepada dua anak itu menegur individu terbabit yang mempunyai penampilan sopan dan tertutup litup, tapi meninggalkan komen berbaur penghinaan.


Kredit foto: Instagram

Kan dah kena marah! - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
1
Bosan
1
Komen: 104
Komen

Previous : Zizi Kirana Mahu Kahwin Lelaki Kelakar, Tidak Kira Tua Muda

Next       : "Balik 2, 3 Pagi Pun Dia Tak Kisah," - Syazwan Zulkifli Pilih Pramugari Jadi Isteri

Komen Terbaru

Quote anastasia7 11-8-2019 01:29 AM
Ramona ni kat gambar nampak mcm fafau plak

Lain-lain Komen

Quote Kurex 8-8-2019 10:22 AM
Terserlah kejendulan migha
Quote lasagna 8-8-2019 10:24 AM
haaa amek kau sedas kena..
yg bertya tu plak bonggok kehape.
Quote LolaRosa 8-8-2019 10:25 AM
Nampak lain pulak muka mira kat sni
Quote rhea85 8-8-2019 10:28 AM
juling lite2 tu cantik lah
Quote fushimi 8-8-2019 10:37 AM
aku dah lama nampak si mirah pijah ni juling

tapi bukan juling banyak

juling sikitttttttttttttttt je
Quote fliphair8 8-8-2019 10:43 AM
again, netizen ni mmg riso betul pasal retis kan?
Quote kikuri 8-8-2019 10:45 AM
tanya pun tak boleh ke?
Quote hatikudus 8-8-2019 10:45 AM
yg pasti ada taik lalat ujung mata
Quote nazzse 8-8-2019 10:53 AM
Banyaknya baby hair ramona..
Nak jugak {:shy

Quote nazzse 8-8-2019 10:53 AM
Banyaknya baby hair ramona..
Nak jugak {:shy

Quote jelitayu 8-8-2019 10:57 AM
part2 benda ciptaan Allah ni cuba lah jangan gatal mulut sangat nak komplen itu, nak tanya ini. busuk betul hatinya kan....
Quote bellaa 8-8-2019 11:03 AM
pernah teserempak ramona & huby kat klcc
tengah tolak beby stroller.

such an adorable couple. nampak such in love deols

Quote jijilaaa 8-8-2019 11:05 AM
si mf ni juling2 air..si fafau pun juling jgk..tp nampak x nampak gitu
Quote mizruncing 8-8-2019 11:20 AM
ada forumer penah ckp kan mf ni juling air. tak sgka acik bawang slumber komen kt ig. kan dh mendapat
Quote LadyCarefree 8-8-2019 11:25 AM
Lek la klau ya pon benda juling je. Dh jd mcam juling adalah benda hina pulak nk sentap mentap.
Quote miracle_forever 8-8-2019 11:29 AM
hahaha indirectly dia mengiakan yg migha tu juling! eh anak pn ramona ni baru sorang kan. pehal reputz tulis ibu dua anak pulak
Quote mieymiey 8-8-2019 11:30 AM
Sheols memang juling curi sikit.
Tapi yer la, dah diciptakan sedemikian kan.
Quote minahmanja 8-8-2019 11:33 AM
dia mmg juling air la kan..
Quote ReginaGeorge 8-8-2019 11:36 AM
Oh juling air

Lihat semua komen(104)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.117357s Gzip On
To Top