Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

"Conteng Muka Suami Sendiri, Isteri Izzue Islam Ni Memang Biadab"

7-8-2019 05:13 PM|Oleh: Saiful| Komen: 87

Semua dah tahu rasanya Izzue Islam dan isterinya, Awin Nurin sedang berusaha untuk mendapatkan anak.

Walau belum dikurniakan zuriat pun mereka berdua memang bahagia dan saling menyakat, bergurau senda antara satu sama lain. 



Tengok saja di Instagram, penuh video-video suami isteri ini. 

Ada satu yang menarik perhatian bila Awin menconteng muka Izzue ketika dia tidur.

Memang tergelak-gelak Awin ketika merakam Izzue yang tidak menyedari mukanya sudah penuh dengan contengan pen.



Kapsyen Izzue, "Andai kata ade rezeki dapat anak, biarlah anak aku ni perangai sama macam @awinnurin . Biarlah dia nak conteng muka ke kereta ke baju ke atau ape2 je lah yg ade pada aku."

Di ruangan komen, ramailah yang kata mereka berdua ni sangatlah comel dan sweet.


Foto: IG

Tapi, ada juga yang meluat dan menyampah. Tambah teruk bila ada yang menuduh Awin sebagai seorang isteri yang biadab!


"Elok sangatlah aibkan suami sendiri macam tu. Memang masuk neraka sebab derhaka"


Aduhai! Kan dah kena dengan kecaman 'acik bawang'.

Bukan semua boleh terima gurauan macam ni. Betul tak? - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
1
Komen: 87
Komen

Previous : Samseng Pernah Diupah Cacatkan Muka Allahyarham Tan Sri P.Ramlee

Next       : Mira Filzah Dituduh Juling, Ramona Zamzam Tampil 'Basuh' Makcik Bawang

Komen Terbaru

Quote innocentsangat 23-8-2019 04:17 PM
Bodonye. Sendiri butthurt sbb tak dpt laki dia ke

Lain-lain Komen

Quote merahrose 7-8-2019 05:21 PM
yg komen biadap ni elok stay dlm gua je...laki dia x ksah org lain yg lbih2
Quote belilies 7-8-2019 05:48 PM
I wonder lah.... Masa izzul ni sakat awin dikunci luar kete aritu, ada tak deyols ni fikir tu gurauan kasar? Ada tak marah awin? Double standard eak..... Bertabahlah awin. Aku rasa pasni trus dpt anaklah deyols kalu netizen ni ngutuk je kejenye. Takpun.... Pishang tak jumpa karipap?
Quote unguaurora 7-8-2019 05:56 PM
Netizen jeles....booooo
Quote matchstick 7-8-2019 06:05 PM
"Elok sangatlah aibkan suami sendiri macam tu. Memang masuk neraka sebab derhaka"


ada ke yg komen mcm ni...ke TT yg saje tokok tambah. terus kasi hukum masuk neraka tu
Quote emmet_23 7-8-2019 06:07 PM
aku kenal diorg ni personal..mmg sweet n sempoi jer...baik both of them
Quote aurorayasmeen 7-8-2019 06:08 PM
Netizen ni Pon..bia je la dorg sweet2..bkn kacau Korg Pon..
Quote keys 7-8-2019 06:10 PM
merahrose replied at 7-8-2019 05:21 PM
yg komen biadap ni elok stay dlm gua je...laki dia x ksah org lain yg lbih2

Kan..dok nempel kat Insta retis pastu kata meluat bagai. Hidup sendiri yang sedey, sebok dok cari buruks orang.

Quote rynamarina 7-8-2019 06:14 PM
biar la nk sweet-sweet dgn laki dia.. bukan dgn laki ko kak.. makcik bawang makcik bawang... ish3x..
jeles ka..
Quote rotijohanz 7-8-2019 06:21 PM
dulu iols rs mcm ok sweet gk la kapel ni.tp lama lama sbb byk sgt video dk show off,lepastu mgarut smua tu iols rs mcm fake.mcm video ataih ni la.nmpk sgt fake dbuat buat.ade ke org conteng muka ms tdo uols xsedar dn xrasa apa apa?ade ker?iols kalau org sntuh pipi ms tidur pn iols dh tkezut oh mak kau.nampak nau nipunye yedok

kapel ni mcm tdesak sgt nk prhatian netizen ke ape? kalo nk suh org doa dpt ank uols buat la video berpekdah sikit. ah gitu
Quote haisanor 7-8-2019 06:22 PM
jeles la tu acik bawang.. ntah2 laki sendiri tak pernah pun bawa bergurau.. bini sapa la dok berkisahkan bini orang tu..
Quote berakit2kehulu 7-8-2019 06:36 PM
Iolls tak caya pon video2 cmni, kot dah diplan. Bangun tido pon muka segar bugar, xde tanda2 deep sleep yang tak sedar muka diconteng gituh..hehehe{:smile
Quote ReginaGeorge 7-8-2019 07:02 PM
So sheweeeettttt
Quote September14 7-8-2019 07:15 PM
Nmpk ensem lak dia buat rambut ke bawah gtu
Quote haruslah 7-8-2019 07:58 PM
Kecoh macik bawang btandang kat socmed retis
Xde keje ehhhhhh
Btw awin izzue ni dulu2 slalu buat bideo gini?
Quote prizadane 7-8-2019 08:01 PM
Eh, overnya netizen ni. Relax la.. awin tu surely kenal izzue camne. Sebab tu dia berani gurau camtu. Izzue pun tak kisah.. apa perkahwinan ni tak boleh gurau langsung ke camne?
Quote tuttt 7-8-2019 08:09 PM
Adoiii netizen ni. Laki dia tak kesah yg engko terlebih kesah kenapa. Biarla dorg happy macam tu
Quote diggerr 7-8-2019 08:34 PM
Tu cara dorang nak bergurau..
Quote bezita60 7-8-2019 08:35 PM
Ngerinya dengar dia gelak.
Kalau mlm2 mesti ingat itu cik langsuir.

Batak perhatian sungguh.
Sorry, x sweet pun. Nyampah.
Quote MissVixen 7-8-2019 08:38 PM
Orang muka biasa2 ni, semua salah. Cuba kalau bini awin ni comel, mesti orang kata dia cheeky and cute.

Lihat semua komen(87)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.132568s Gzip On
To Top