Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

"Dia Menyalak Semula" - Kemelut Nina Iskandar, Bekas Isteri Lan Bersambung?

7-8-2019 03:08 PM|Oleh: LilRose| Komen: 207

Pelakon Nina Iskandar sekali lagi menafikan tuduhan yang mendakwa dia menjadi punca suami dan bekas isterinya bercerai apabila isu itu dibangkitkan semula selepas majlis resepsinya, baru-baru ini.


Kredit foto: IG

Dakwa pemilik nama Nur Akmalina Iskandar, 28, itu, menjelaskan dia mula menjalin hubungan serius dengan Azlan Adzanan atau Lan Rebah setahun selepas Lan berpisah dengan bekas isterinya.


Kredit foto: IG

"Sumpah demi Allah semua dakwaan itu tidak benar.

"Suami dan bekas isteri sudah berpisah hampir setahun. Mereka dah lama ada masalah rumah tangga.

"Saya dan suami menjadi rapat dan kami serius hanya selepas semuanya terjadi," ujarnya yang kecewa difitnah menjadi punca keretakan rumah tangga suami dan bekas isterinya.

Tambahnya, dia telah menghantar notis untuk menyaman beberapa pihak dan salah seorang daripadanya merupakan jurusolek.

"Tapi dia sendiri mengaku telah diarahkan untuk membuat kecoh oleh bekas isteri suami saya.

"Kalau dia seorang yang betul, dia takkan keluarkan kenyataan seperti didakwa, kemudian membuat kenyataan kedua yang menafikan saya perampas dan ada salah faham.

"Selepas majlis resepsi, dia buat kecoh balik," katanya.


Kredit foto: IG

Kata Nina, wanita itu kini berdiam diri selepas menerima notis saman berkenaan.

"Saya rasa kami sudah cukup bertolak-ansur, tapi dia nampaknya mula menyalak balik.

"Hati-hati dengan manusia macam ni," katanya.


Kredit foto: IG

Menurut mStar Online, Nina dan Lan sudah berkahwin empat bulan lepas dan mengadakan majlis resepsi di Forest Valley Hall, Cheras pada Ahad lalu.

Nina mencetuskan kontroversi panas pada Mac lalu apabila didakwa menjadi punca rumah tangga pengarah itu sebelum mengadakan sidang media bagi menepis tuduhan berkenaan.



Sebelum ini, Lan pernah mendirikan rumah tangga dengan seorang pramugari, namun bercerai pada Februari lalu.

Aduhai, tak putus-putus kisah selebriti dengan masalah rumah tangga menjadi kontroversi. - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
Komen: 207
Komen

Previous : Samseng Pernah Diupah Cacatkan Muka Allahyarham Tan Sri P.Ramlee

Next       : "Conteng Muka Suami Sendiri, Isteri Izzue Islam Ni Memang Biadab"

Komen Terbaru

Quote MatDeghem 18-8-2019 07:51 PM
Ujung2 salahkan takdir....dah jodoh tak boleh buat ape. Laki orang pun laki orang lah.
Muka laki  macam trompah.... handsome kat mana tah






Lain-lain Komen

Quote meteorspeed 7-8-2019 03:25 PM
Pencaras dan play vicitm berpisah tiada hehehe.
Nie ayat general ek tuk semua dapa rasa dia pencaras
Quote pngky 7-8-2019 03:27 PM
nak tau jugak caner rupa ex wife tu
Quote Orix 7-8-2019 03:27 PM
kehkehkeh.........................
Quote fushimi 7-8-2019 03:28 PM
akhirnya ayat ayat pencaras dah keluar

rapat lepas cerai konon
Quote manehnya 7-8-2019 03:31 PM
typical answer from a whore
Quote mieymiey 7-8-2019 03:32 PM
Gigihnya ko Nina. Siapa yang menyalak siapa ni?
Quote ciwelireng 7-8-2019 03:34 PM
tinggal tunggu balasanya saja kak
biasanya apa yg kita tanam apa j7a yg kita petik
Quote mizzmimi 7-8-2019 03:38 PM
Apeni.. Panjang lebar eksplenesyen..? Kawan menyamar feminats tanya betoi idak..? Pastu jawab laa kunun feminats tanya..?

Hehehe.. Iols pun takut kena hangkut pc. Matilanakk
Quote chinta89 7-8-2019 03:45 PM
mana pic ex wife dia?

dia ni boleh la bkawan  ngn Hanez Suraya. Putar alam punya jawapan perampas!

Cuba tgk Presiden Agung Pencaras Retis, helok je caras dan x pernah keluarkan kenyataan. Bahagia sampai skg noks.

Mcm tu la baru btl presiden, ignore semua kata2 netizen. Ni tak, dh caras tu mau kecoh sama play victim!
Quote indenial 7-8-2019 03:49 PM
Panjangnya replies dia. Gigih
Quote bbbebeh 7-8-2019 03:51 PM
what goes around cames around...
Quote Mata.kucing 7-8-2019 03:52 PM
Wahh Nk saman la..ade rase lg ker harga diri tuh
Quote anony-mous 7-8-2019 03:52 PM
Ko toksah menipu la. Xkn la cerai januari , april kahwin??? Gilang gemilang pulak tu. Ko ramcang majlis sehari sblum kahwin ke setan?? Eh sundal???
Quote diggerr 7-8-2019 03:53 PM
Hehehehehhehehe
Quote Cekla 7-8-2019 03:53 PM
selalunya dipihak lelaki diam membisu seribu bahasa..yg banyak bunyi org pompuan la aka pencaras
Quote namieamuro 7-8-2019 03:55 PM
pjg btl justification die

nk tnjuk die bkn pencaras..sheols hadir dikala keduanye bermasalah dan dlm process bcerai? gitu? so mane die salakan ex wife laki sheols?
Quote lasagna 7-8-2019 03:56 PM
ntah laa tak tau nk percaya sape sbrnya..
Quote epuepy 7-8-2019 03:57 PM
jawapan standard pencaras " sy kenal dia lepas mereka bercerai".  
Quote LostStar 7-8-2019 03:58 PM
Edited by LostStar at 7-8-2019 04:03 PM
pngky replied at 7-8-2019 03:27 PM
nak tau jugak caner rupa ex wife tu

google ex wife lan lebah ni.. elok jaaaa rupa.. manis ja..

Lihat semua komen(207)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.121852s Gzip On
To Top