Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

Gadis Jelita Rancak Berzumba Dalam MRT, On Tak On?

14-8-2019 05:32 PM|Oleh: kal-el| Komen: 105

Sumber - Utusan.

Menari di dalam koc Transit Aliran Masa (MRT)? Memang lain dari lain! Tapi, lebih luar biasa apabila yang menari itu merupakan wanita berhijab.

Nurin, graduan Pengurusan Perniagaan Universiti Islam Antarabangsa (UIAM) jelita ini tidak menyangka bahawa videonya menari di dalam koc MRT mendapat perhatian netizen dan menerima pelbagai reaksi.

Ada sesetengah netizen memuji kelincahan dan tenaga yang diberi, malah ada juga yang meragui perkara dilakukan oleh gadis itu. 


Video yang tular di Twitter.

Menurut laporan Utusan, Nurin mempunyai minat yang mendalam terhadap aktiviti zumba. Malah, dia menjadi tular selepas satu rakaman untuk sebuah jenama pakaian menjadi perhatian. 


Sumber - Instagram

Nurin dikatakan hanya ingin menyebarkan aura positif melalui aktiviti zumba itu. 

Tambah Nurin, dia sedar bahawa perkara yang dilakukan akan mendapat perhatian netizen kerana wanita berhijab jarang menari di hadapan khalayak. 



Luahan hati Nurin mengatakan yang dia sedikit terasa hati apabila membaca komen netizen, tapi dia memilih untuk berdiam diri. 

Berikut merupakan video yang tular Nurin berzumba:


Amacam? On tak on berzumba dalam tren? - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
1
Terkejut
1
Sedih
1
Lawak
1
Bosan
3
Komen: 105
Komen

Previous : Adakah Gincu Anda Bertoksik? Jom 'Cek' Sekarang!

Next       : Tulang Rusuk 'Bergegar', Netizen Terpegun Kecantikan Polis Wanita Indonesia Ini

Komen Terbaru

Quote gideoncross 21-8-2019 07:25 PM
giyomi replied at 16-8-2019 06:57 PM
klu cantik and bertudung di pandang manis wlpon menari terkinja2 camne, cuba klu yg menari tak pakai ...

Adatnya cenggitu lh, klau muka yg xlawa buat, brbakul2 kna kutuk tpi klau muka lawa yg buat, rilek je org suka smbil yg llaki2 try nak masuk line.

Lain-lain Komen

Quote ainashiqa 14-8-2019 05:34 PM
Malu la sikit dik oi
Quote lkick2113 14-8-2019 05:41 PM
Cun dimaafkan..{:run
Quote sharlenetexas 14-8-2019 05:52 PM
Bila tren kosong bolehlah nak menari.
Quote Gumball 14-8-2019 06:00 PM
Cara untuk menambah followerss..
Dan jugak income..
Quote Boomibulat 14-8-2019 06:09 PM
Mmg la minat ko dik oii..tp tgk la tmpt jgk..mana la pgi kemaluan bdk zmn skrg..
Quote isseliparjepun 14-8-2019 06:24 PM
Berbuat apa apa pun malu tetaplah perlu diutamakan. Malu itu sebahagian iman. Baik lelaki atau perempuan.
Quote crazybeach 14-8-2019 06:25 PM
muka kau kat gambar baju pink tu macam tasah silah tekjuling. anyway dah berapa banyak buat ig review nok?

Quote EvieWanKenobi 14-8-2019 06:26 PM
nasib baik bukan sedara mara i..
Quote matchstick 14-8-2019 06:34 PM
lps ni boleh keluarkan produk timbang kilo...mek kelate ko nih
Quote krustykrab 14-8-2019 06:36 PM
Malu pulak aku tgk terkangkang mcm ungka mati laki
Quote otai_g 14-8-2019 07:16 PM
bodoh apa ni sial lanchow. Ko ingt cun ke buat mcm tu?
Quote sfrnna 14-8-2019 07:30 PM
Sorry. Dance Sgt x wow. Next time. Kalau nak rakam make sure dance to wow OK. Ni macam krik Krik Krik ke. Tp muka cun. Macam mix shila amzah + siti saleha.
Quote lily_downey 14-8-2019 07:54 PM
Zumba class kat melesia penuh acik2 kan
Quote lily_downey 14-8-2019 07:55 PM
Sowi.not impressed at all
Quote cikkittydiva 14-8-2019 08:18 PM
Adik beradik dgn shila amzah ke? Muka mcm nak sama..
Quote febreze 14-8-2019 08:28 PM
perasan cantik nye lahai
Quote myakayina 14-8-2019 08:29 PM
Lawa.. x kekok nampak dia menari tu.. tapi x perlu kt public la dik.. dlm studio ok lagi la..
Quote meisapoya 14-8-2019 09:29 PM
Tarian kejung
Quote noorhairiahma 14-8-2019 09:38 PM
Orang yang betul2 jelita (rupa jelita dan perangai pun sama jelita), tak akan buat benda entah apa2 macam tu.

Lihat semua komen(105)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

10 Terpanas
     CARI App
    Get it FREE Google play
     Twitter
     Instagram
    cari_infonet
    FOLLOW
    Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
    0.081038s Gzip On
    To Top