Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

"Ya Allah, 'Melting'Nya.." - Peminat Disyaki Pecah Ovari Tengok Lakonan Ben Amir Dalam Sweet Dreams

7-8-2019 10:38 AM|Oleh: intan| Komen: 124

Drama terbitan dan diarah oleh Michael Ang, 'Sweet Dreams', telah mula ditayangkan di saluran televisyen berbayar malam semalam. 

Drama yang diangkat dari karya novel popular penulisan Acik Lana itu merupakan gandingan pertama aktor kacak dan cantik, Ben Amir dan Mira Filzah.

Melihatkan daripada teaser sebelum tayangan sebenar, nampaknya ramai memang sudah menantikan penampilan dua pelakon tersebut dalam drama itu kerana jalan cerita yang kelihatan agak menarik untuk ditonton.


Namun yang lebih menarik perhatian, netizen macam dah 'pecah ovari' melihat kekacakan pelakon utama, iaitu Ben Amir. Tapi, memang kacak pun kan?






Melting 'siak' tengok Ben Amir..





Selain Ben Amir dan Mira Filzah, antara pelakon lain yang membintangi drama tersebut adalah Sean Lee, Datin Seri Nina Juren, PU Azman, Yusuf Bahrin dan ramai lagi. 

Saksikan drama 'Sweet Dreams' ini di Astro Ria setia hari Isnin hingga Khamis jam 10 malam. - CARI 


Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
Komen: 124
Komen

Previous : Zizi Kirana Mahu Kahwin Lelaki Kelakar, Tidak Kira Tua Muda

Next       : Murah Hati, Remy Ishak Sedekahkan Lembu Ke Kemboja

Komen Terbaru

Quote Sachacha 22-8-2019 09:02 AM
Gadis2 bbnu suka la set set mcm ni over ngat sampai pecah ovari bagai

Lain-lain Komen

Quote keretapilaju 7-8-2019 10:40 AM
So gossipnya? Peminat melting? Peminat pecah ovari smpai masuk hospital?
Quote chinta89 7-8-2019 10:48 AM
yg sibuk bae bae melting siap siak2 bagai tu deos sbnrnya muke pecah, bakal jd acik kepam je. so tpksa hidup dlm angan2 nk ada jantang sweet2 mcm nih dlm life diorg.

so, ak x mrh kalau lelaki puja puji prmpuan lain / retis lawa, sexy etc. sb? Korang yg prmpuan x segan silu tunjuk garit kat socmed!
Quote duri_durians 7-8-2019 10:51 AM
ada kaitan dgn lisa surihani ke? muka seiras kot.
dah la semalam baru tengok flem Dendam Orang Mati zaman tok kaduk Lisa dulu.
Quote yayasbs 7-8-2019 10:51 AM
Hensam lagi laki iolss
Quote tupperwarepink 7-8-2019 10:54 AM
rambut curl tu ok
Quote lola_manja 7-8-2019 11:15 AM
Rambut tu suits him well
Quote diggerr 7-8-2019 11:20 AM
Flowy rambut nyahhh ni
Quote luluaurora 7-8-2019 11:21 AM
Ciri ciri jejaka idaman di zaman dara dahulu kala.. Melting angatt tawww..that jaw line.. Renungan mata.. Smile.. Rambutt.. Auuwwwww

Skrg???  Mk budak sudahh.. Lelaki chubby comel buncit sejemput idaman kolbu.. {:shy ailebiuu B

Hahahhaa tiberrrr
Quote electricopop 7-8-2019 11:38 AM
Handsome lah dgn rambut camtu. Dulu x sangat. Hehe.
Quote buapakperut 7-8-2019 11:51 AM
kening ok, rambut ok kulit ok. yapi iols rasa belum ganteng dimata iols. mungkin mata dan kumis kurang tasty kot
Quote violetungu 7-8-2019 11:52 AM
Ada sorang kawan gaya dan penampilan sama mcm ben tp dh meninggal
Quote kualibesi 7-8-2019 11:59 AM
ekkk. jgn bini org plk duk pecah ovari bagai
Quote mesmerize 7-8-2019 11:59 AM
ai takde perasaan je tengok ben amir ni. kalau nafiz muaz tu lain la
Quote Y-Nots! 7-8-2019 12:00 PM
tak kenan betul aku laki rambut panjang
Quote fushimi 7-8-2019 12:02 PM
rembes gak ar tengok ben ngan style cam gini

sesuai ngan heols
Quote kiyudi 7-8-2019 12:09 PM
nk sgt pecah ovary.....moga Allah makbul kan...
Quote Kurex 7-8-2019 12:14 PM
Semoga dapat menggenggam 'senjata' ben amir & sean lee lama2
Quote bambimbom 7-8-2019 12:33 PM
merembes  gak ben ni kalau nak compare dgn remy bangla tua tu...
abes la bam remy mira ade sparring lg wow dr ko..
Quote bambimo 7-8-2019 12:36 PM
sapa suggest si ben amir buat rambut gini..baru nmpak menyerlah dia

Lihat semua komen(124)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.116653s Gzip On
To Top