Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

"Berambus Aku Nak Main Game"-Watak Selamba PU Azman Geletek Hati Penonton

14-8-2019 06:01 PM|Oleh: Myeonir| Komen: 26

Drama "Sweet Dreams" baru sahaja ditayangkan minggu lalu. Drama ini memang dinantikan ramai kerana tugas pelakon utamanya digalas oleh iaitu Mira Filzah dan Ben Amir.

Walaupun nama-nama besar ini, satu lagi watak lain telah mencuri hati penonton kerana karakternya yang kelakar dan selamba. Watak tersebut tak lain tak bukan ialah watak Tuan Fadil yang dibawa oleh PU Azman.

Sinopsis pendek, Puteri yang merupakan seorang gadis bisu juga adalah sangat kelam-kabut sehingga kadang-kadang menyusahkan lagi bosnya iaitu Tuan Fadil.



Dalam babak ini, setelah menyerahkan sejumlah wang kepada Puteri kerana menyiapkan kerjanya, Tuan Fadil ingin mengarahkan gadis itu keluar daripada biliknya. Yang kelakarnya, apabila dia menggunakan alasan ingin bermain game bagi menghalau Puteri.

Netizen yang menonton sedutan babak ini rata-ratanya tergelak melihat watak Tuan Fadil yang selamba dan kelakar yang tak dipaksa-paksa. Mereka juga memuji PU Azman kerana berjaya membawa watak ini.

Kredit foto: Instagram
Kena tengok drama ini.-CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
2
Bosan
1
Komen: 26
Komen

Previous : "Bukan Mudah Jadi Mak Nyah"- Viviana Abdullah Dedah Tak Dibayar Buat Kerja Halal

Next       : "Kritik Drama LGBT, Tak Sedar Diri Mereka Sendiri Tengok Tumblr Malam-Malam"- Azhan Rani

Komen Terbaru

Quote rayray28 18-8-2019 02:08 PM
I suka minah yg free hair rambut karat pakai spec tu..mmg suke dia berlakon lawak2

Lain-lain Komen

Quote Rob07 14-8-2019 10:22 PM
Satu2 nya ustaz moden yg aku suka tengok.. sempoi  dan lawak !
Quote diggerr 14-8-2019 10:22 PM
Buat penyeri drama
Quote chicozinn 14-8-2019 10:54 PM
Mntap la pu azman..so far dia antara yg ok slain imam muda ashraff
Quote cicicumel 14-8-2019 11:06 PM
sibuk je nak berlakon PU PU ni.. sori x minat.
Quote beatgirlX 15-8-2019 12:56 AM
chicozinn replied at 14-8-2019 10:54 PM
Mntap la pu azman..so far dia antara yg ok slain imam muda ashraff

Selama ni respect Iman Muda Ashraf jugak..Mmg ada nampak dia ni..tp biasa je buat x kisah tp bila tengok citer ni mcm..eh..best lak dia..
Sempoi dan not bad lakonan...
Cuma part kena tampar tu camera trick kAh?
Quote Cpkay 15-8-2019 09:04 AM
hebat uztaz.. sempoooooiii
Quote azimodin 15-8-2019 09:58 AM
yep, i pon suka PU Azman & Imam muda Asyraf sebab pendekatan dorang modern tapi x BBNU (if u get what i mean). xde la nak acah2 hipster ke hapa.
Quote duradanis 15-8-2019 10:00 AM
kelakar juga la PU azman ni berlakon..
Quote FY08 15-8-2019 10:04 AM
Buang jelah PU dkt dpn nm tu..
Quote xtahumenahu 15-8-2019 10:06 AM
slalu dah dia ni berlakon kannn?
tp selalu pgg watak ustaz laa
pehtu berlakon citer lawak
Quote ItisDD 15-8-2019 10:12 AM
Iols suka tgk pu ni blakon... x kayu
Quote Noraniza_Iblis 15-8-2019 10:31 AM
cicicumel replied at 14-8-2019 11:06 PM
sibuk je nak berlakon PU PU ni.. sori x minat.

dh ko rengsa sgt dh kenape..
bukan die belakon paksa ko suruh tengok pun...
Quote nia_salina 15-8-2019 10:55 AM
i like pu ni sbb dia sempoi. dia dh belakon lama dh pun.watak serius dia dlm tanah kubur ada 1 episode tu pun ok and dia tk la poyo mcm pu yg lain tu
Quote Duta lover 15-8-2019 10:59 AM
Aku suka sesi soal jawab dia kat ig. Mmg mengena n menjawab sgala urban legend msykt melayu.
Quote beta_carotene 15-8-2019 09:47 PM
Yg kena tampar tu mmg mira filzah tampar heols betul2 ke..
Quote maeye 15-8-2019 11:52 PM
Tp iols suka lakonan nina juren dalam ni. Compare dengan watak2 mak datin dia sebelum ni, dia boleh bawak watak mak yg kerek tp sebenarnya baik hati. Bagus lah Michael abg, menyerlahkan kembali bakat nina juren. Sebelum dia kawen, x silap iols, ramai org ckp dia boleh pegi jauh. Tp lepas kawen x aktif. La ni, 2 3 4 thn ni aktif balik.
Quote aaz 16-8-2019 06:44 AM
maeye replied at 15-8-2019 11:52 PM
Tp iols suka lakonan nina juren dalam ni. Compare dengan watak2 mak datin dia sebelum ni, dia boleh  ...

Betul. Watak2 dia sebelum ni agak kayu. Watak kali ni menonjolkan bakat terpendam dia
Quote hatikudus 16-8-2019 03:52 PM
maeye replied at 15-8-2019 11:52 PM
Tp iols suka lakonan nina juren dalam ni. Compare dengan watak2 mak datin dia sebelum ni, dia boleh  ...

Aku mmg minat lakonan nina juren dr zaman dia single dulu...selamba je
Quote hatikudus 16-8-2019 03:52 PM
maeye replied at 15-8-2019 11:52 PM
Tp iols suka lakonan nina juren dalam ni. Compare dengan watak2 mak datin dia sebelum ni, dia boleh  ...

Aku mmg minat lakonan nina juren dr zaman dia single dulu...selamba je

Lihat semua komen(26)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.648417s Gzip On
To Top