Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

Starbucks X Naelofar - Neelofa Jual Kopi Ke Sekarang?

8-8-2019 06:32 PM|Oleh: natrahn| Komen: 83

Pelakon dan pengacara cantik, Neelofa dianggap sebagai selebriti paling berjaya. Dari setahun ke setahun, langkahnya kian melebar. Selepas melancarkan brand sendiri Lofa Brand, Neelofa masih tidak melupakan bisnes tudungnya. 

Terkini, Neelofa merupakan selebriti kedua yang menjalankan usahasama dengan Starbuck telah membuat pelancaran koleksi tudung ekslusif, koleksi Starbucks X Naelofar. 
 
Kredit Foto - FemagoOnline
 
Koleksi tudung ini diilhamkan daripada  warna Starbucks Frappucino dan boleh didapati di kedai-kedai Starbuck terpilih. Koleksi ini menampilkan warna-warna lembut dan malar segar seperti warm brown, soft beige dan pastel green sebagai tribut kepada minuman signatur Starbuck Frappucino iaitu Chocolate, Caramel dan Green Tea. 
 
 
Koleksi ini turut didatangkan dengan pakej menarik iaitu dibungkus dalam replika bekas air Starbucks yang comel.  
 
 
 
 
Tudung ini mula dijual mulai 5 Ogos 2019 dengan harga RM75 sehelai dan dari setiap pembelian RM1 akan didermakan kepada badan amal pilihan Neelofa. Tahniah Neelofa dan selamat maju jaya. - CARI 

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
1
Terkejut
1
Sedih
1
Lawak
1
Bosan
1
Komen: 83
Komen

Previous : Zizi Kirana Mahu Kahwin Lelaki Kelakar, Tidak Kira Tua Muda

Next       : "Ya Allah, 'Melting'Nya.." - Peminat Disyaki Pecah Ovari Tengok Lakonan Ben Amir Dalam Sweet Dreams

Komen Terbaru

Quote MatDeghem 15-8-2019 09:49 AM
anishmn replied at 15-8-2019 08:32 AM
Errr iol terbacaa komen kt fb.....scarfbucks neh da lame kot..hurmm hajahh mentiruuu ke?? {:smil ...

Ohh... Copycat idea dorang tapi hajjah buat dgn pokcik Vincent. Jadi beza lah....

Lain-lain Komen

Quote crazybeach 8-8-2019 06:58 PM
rm 75 sehelai? kat gambar tu tulis rm78 sehelai? rm3 tu service charge ke? harga tu termasuk sekali tumbler tu lah ek?
Quote crazybeach 8-8-2019 07:04 PM
anyway tudung yang tengah2 tu colour soft beige eh. yang sebelah kanan tu tak nampak warm brown pun more to purple jah
Quote Perawankota 8-8-2019 07:15 PM
Bijak.. nak collaborate pon dgn brand yg hebat
Quote September14 8-8-2019 07:15 PM
Pndai sheols buat duit...
Quote matchstick 8-8-2019 07:18 PM
Sblm ni selebriti mana yg collaborate dgn Starbucks jual tudung.. Xperasan pun
Quote Orix 8-8-2019 07:19 PM
sheols ni bab bisnes iols mmg puji la. sejenis tak give up
Quote cikkittydiva 8-8-2019 07:25 PM
Ingatkan beli tudung free frappe starbucks..
Quote rotijohanz 8-8-2019 08:40 PM
Edited by rotijohanz at 8-8-2019 08:44 PM
Orix replied at 8-8-2019 07:19 PM
sheols ni bab bisnes iols mmg puji la. sejenis tak give up


bkn sheols tp team sheols mamatin nabila saradina.ore kelate key.mmg bijok bniago.hukaloh demo.
Quote Lalalili66778 8-8-2019 08:42 PM
Aku serius kagum dgn neelofa ni. Bagi aku dia ni org kecam teruk pun sikit pun dia x terkudis.. lsgi dia nk maju ke depan.. tgok srkrg apa dia mmpu buat.. aku x heran pun kalau satu hari nnti neelofa ni akan jadi one of the most wealth sebaris dgn bill gates. Mungkinla.. kalau aku mahu aku meroyan sorang2 even aku di pihak yg betul sbb ramai kot yg kecam.. tp haraplh lpas dh berjya jgn sombong naa
Quote emera 8-8-2019 08:43 PM
Cemana rupa tudungnya? Kat tumbler ada nama dia.. xnak laa beli.. tumbler tu akak suka..  simple..
Quote Carcosa 8-8-2019 08:49 PM
Aku kan, tak brp berkenan dgn si Lopak ni. Lebih2 lagi time mengacara Meletop, sbb muka dia selalu mcm downgrade org yg dia interview.
Tapi, masa aku nmpk news ni kat FB, aku mcm agak ternganga lah jua. Sbb collaborate dgnbrand yg bkn calang2 lah. Starbucks wei. So disitu Lopak, you've won a little bit of space in my heart
Agichewwwwwww
Quote natrahn 8-8-2019 08:50 PM
matchstick replied at 8-8-2019 07:18 PM
Sblm ni selebriti mana yg collaborate dgn Starbucks jual tudung.. Xperasan pun

Sebelum artis yg kolaborasi dengan Starbucks Arianna Grande, buat minuman baru.. Starbucks Malaysia n Lofa buat biz tudung ni
Quote MekConkey 8-8-2019 08:59 PM
Sejuk je baca thread ni....
Quote MekConkey 8-8-2019 09:03 PM
Carcosa replied at 8-8-2019 08:49 PM
Aku kan, tak brp berkenan dgn si Lopak ni. Lebih2 lagi time mengacara Meletop, sbb muka dia selalu m ...

X kenal maka x cinta... Lopak ni nampak diva kt depan2 tapi blkg dia lain...

Dia bukan acah2 baik mcm sstgh selebriti..dia unik sikit, acah2 diva n kekwat kat depan tapi kat blkg yg rapat je tahu dia mcm mana...ah gitteww

Apa2pun tq la ada sikit space utk dia.. jadila daripada x de
Quote armin 8-8-2019 09:26 PM
Kosong je design tumbler at least ada design la sikit
Quote natrahn 8-8-2019 09:29 PM
MekConkey replied at 8-8-2019 09:03 PM
X kenal maka x cinta... Lopak ni nampak diva kt depan2 tapi blkg dia lain...

Dia bukan acah2 ba ...

betul la... saya makin suka tengok dia especially lepas dia bersin kat meletops tu.. nampak la dia ni jenis jenis sempoi n selamba je sebenarnya
Quote MekConkey 8-8-2019 09:46 PM
Edited by MekConkey at 8-8-2019 09:50 PM
natrahn replied at 8-8-2019 09:29 PM
betul la... saya makin suka tengok dia especially lepas dia bersin kat meletops tu.. nampak la dia ...


Dah lama dia mcm tu..dia ni mmg jenis x cover..what you see is what u get gittew..x fake (haters jegil mata je baca ni..haha)

Mcm Mek ckp, dia ni unik..sbb tu org nampak dia seolah Penunggang Agama padahal mmg dia suka belajar ttg agama, solat tak tggal, suka berzikir dll.. tapi apa yg ditonjol tu lain..imej yg dia tonjol nampak sebaliknya..org selalunya nak tonjolkan diri kita ni baik kan kt depan org? Tapi Lofa ni vice Versa.. Dia ni x try hard pun nak tunjuk dia ni baik ke apa..Mcm dia x kisah apa org nak anggap dia sbb dia tahu yg penting Allah swt tahu siapa dia.

Btw, now dia baru keluar Tafsir Quran di MuslimPro.. i suggest you to download and subscribe Premium Version..then boleh dgr bacaan Tafsir by Lofa...i recommend..hehe

Quote MekConkey 8-8-2019 09:52 PM
Lalalili66778 replied at 8-8-2019 08:42 PM
Aku serius kagum dgn neelofa ni. Bagi aku dia ni org kecam teruk pun sikit pun dia x terkudis.. lsgi ...

Wow..tingginya harapan tu.. sebaris Bill Gates.. x mustahil.. hehe... insyaAllah...Mek nak Aminkan....Amin..Amin
Quote Lalalili66778 8-8-2019 09:55 PM
MekConkey replied at 8-8-2019 09:52 PM
Wow..tingginya harapan tu.. sebaris Bill Gates.. x mustahil.. hehe... insyaAllah...Mek nak Aminkan ...

Bukn harapan tapi aku kata tak mustahil.. mung doakn aku juga jgan ayik saing mung ja!

Lihat semua komen(83)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.124686s Gzip On
To Top