Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

"TMJ Gemuruh Tengok Darah Banyak"- Che Puan Khaleeda Dedah Fobia Suaminya

7-8-2019 09:47 AM|Oleh: HakirRahman| Komen: 29

Semua orang tahu betapa berani dan lantangnya Tunku Mahkota Johor (TMJ), Tunku Ismail Sultan Ibrahim dalam memperjuangkan pelbagai isu dan pendiriannya. 

Tetapi, rupa-rupanya sekeras-keras putera selatan ini ada juga perkara yang digeruninya. 

Menurut isterinya, Che Puan Khaleeda Bustamam, suaminya itu tidak pernah menemaninya di dalam bilik bersalin kerana baginda "gemuruh darah". 


TMJ gemuruh darah
Foto: Instagram

Che Puan Khaleeda berkata demikian ketika menjawab soalan netizen yang bertanyakan pengalaman bersalinnya di Instagram. 

"Saya yang tak nak dia (TMJ) ada dalam bilik bersama semasa saya melahirkan anak-anak saya.
 
"Dia akan berasa sangat gemuruh dan tidak tenang apabila melihat darah yang banyak ketika proses bersalin. Saya sangat particular dengan calm energy yang ada bersama saya ketika proses melahirkan anak-anak saya," katanya. 


Che Puan Khaleeda dan TMJ
Foto: Instagram

Walaupun begitu, katanya, TMJ adalah suami yang sangat penyayang dan memahami, malah sangat "supportive". 

Itulah kan, sekeras manapun lelaki, bila tengok darah isteri bersalin pasti ramai yang hendak pitam sebenarnya. 

Ada yang pernah pitam tengok isteri bersalin tak? - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
2
Marah
2
Terkejut
2
Sedih
2
Lawak
4
Bosan
2
Komen: 29
Komen

Previous : "Bukan Mudah Jadi Mak Nyah"- Viviana Abdullah Dedah Tak Dibayar Buat Kerja Halal

Next       : "Kritik Drama LGBT, Tak Sedar Diri Mereka Sendiri Tengok Tumblr Malam-Malam"- Azhan Rani

Komen Terbaru

Quote Nurza 18-10-2019 12:54 AM
Anak2 CPK ni mmg helok2 rupanya..

Lain-lain Komen

Quote Cpkay 7-8-2019 10:07 AM
takut pulak nak komen pasal TMJ ..
Quote LadyCarefree 7-8-2019 10:11 AM
Wowwwwww humblenyaaaa beranak kt sepital kerajaan. Baby pon dlam bassinet sepital je. Wow wow wow seorang tengku mahkota relek je macam tu tanpa dikeliligi bodigad pon. Patot la rakyat johor semua sayang.
Quote jejaka_hensem 7-8-2019 10:39 AM
Musim helang2 terbang rendah skrg niAlhamdulillah,
Quote chicozinn 7-8-2019 10:44 AM
LadyCarefree replied at 7-8-2019 10:11 AM
Wowwwwww humblenyaaaa beranak kt sepital kerajaan. Baby pon dlam bassinet sepital je. Wow wow wow se ...

FYI, kat HSA tu memang ade wad diraja..tiber meollss mode pembaris ni

Quote bawangkecik 7-8-2019 10:57 AM
laaa.. (malas nak komen lebih nanti kena ketuk pintu)
Quote natrahn 7-8-2019 11:13 AM
jejaka_hensem replied at 7-8-2019 10:39 AM
Musim helang2 terbang rendah skrg niAlhamdulillah,

deeeppp............................
Quote Meiizu 7-8-2019 11:19 AM
laaa ada jeerr news diorang ni...penjlat mahu helang pipit kekal relevan kah??
Quote diggerr 7-8-2019 11:27 AM
Yang ni simpan dalam hati je. Tak boleh komen
Quote manehnya 7-8-2019 11:52 AM
aa gitu la ngan laki aku, nmpak keras n manly

time bersalin, doctor tnya aku nk pge laki x potong tali pusat?

masa tgh kontraksi dia teman, masa active labor aku suh dia blah kt tepi langsir je,

aku ckp x yah, nti dia pengsan, jd kisah lain pulak, nk nengok aku ka nk nengok dia

Quote kualibesi 7-8-2019 12:03 PM
laki iolls xmo lepaskan peluang. tp xdk plk die ckp byk ke idokkk kuo darah
Quote LadyCarefree 7-8-2019 12:56 PM
chicozinn replied at 7-8-2019 10:44 AM
FYI, kat HSA tu memang ade wad diraja..tiber meollss mode pembaris ni

Hehehehehee meols pulak mode husnuzon on tahap anjing
Quote sharlenetexas 7-8-2019 02:09 PM
jejaka_hensem replied at 7-8-2019 10:39 AM
Musim helang2 terbang rendah skrg niAlhamdulillah,

Rajawali tetap terbang tinggi
Quote jejaka_hensem 7-8-2019 03:06 PM
sharlenetexas replied at 7-8-2019 02:09 PM
Rajawali tetap terbang tinggi

Kan..
Quote star_anisse 7-8-2019 03:11 PM
apa2 je lah.. no komen..
Quote azimodin 7-8-2019 04:07 PM
manehnya replied at 7-8-2019 11:52 AM
aa gitu la ngan laki aku, nmpak keras n manly

time bersalin, doctor tnya aku nk pge laki x potong ...

Sama la kita. laki iouls duduk tunggu sampai habis, siap tolong tolak belakang masa nak meneran. tapi disebalik kegagahan itu mak iouls cakap masa i dipindahkan ke wad (husband jalan dulu) laki iouls muntah sampai terduduk tepi toilet bowl. Rupanya dia x tahan tengok darah bercampur dengan lendir
Quote buapakperut 7-8-2019 04:35 PM
andai kau gemuruh dan merasa lemah, kurex sedia menongkah mu dari belakang, jatuhkan dirimu dalam belahan dada yang gebu ibarat gula kapas, sehangat hembusan nafas helang margastua.
Quote ch3ngkoy 7-8-2019 04:48 PM
1st time suami memg kena teman seeloknya.. atok den posan ekau anak jantan 3  cabaran bondo kono lopeh dulu..1. sunat 2. akad nikah 3. toman bini besalin anak petamo..

aku berani tengok, pitam tak pitam belakang cerita.. Nah..sebaldi darah+lendir.. Insaflah.jpg terus..

Quote Megikari 7-8-2019 05:11 PM
Teringat peristiwa masa nak bersalin 4 tahun lepas.. Laki orang tetiba lari terjah masuk bilik orang sebelah yg tengah meneran sebab panik tengok kepala baby keluar dari cikpet bini dia. Melatah2 nurse kat sebelah tu terkejut. I yg tengah separuh mati tahan contraction pun boleh terhibur
Quote 311gurl 7-8-2019 05:19 PM
Megikari replied at 7-8-2019 05:11 PM
Teringat peristiwa masa nak bersalin 4 tahun lepas.. Laki orang tetiba lari terjah masuk bilik orang ...

I tak faham bab ni

why laki kena diri belah kaki tu? mmg nampak la baby keluar

tak leh ke dia diri sebelah wife, pegang her hands ke?

sorry i tak ada anak so xleh nak relate

Lihat semua komen(29)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.099686s Gzip On
To Top