Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

Mira Filzah Idam Babak Aksi, Tapi Kecewa Tudung Jadi Penghalang

6-8-2019 11:58 AM|Oleh: Saiful| Komen: 122

Sana Mira, sini Mira. Yang pasti sekarang ini, nama Mira Filzah tengah meletup-letup dan menjadi rebutan.

Pelakon ini sebenarnya teringin nak memegang watak yang memerlukannya melakukan babak aksi.



Tapi, sayang kerana tudung menjadi penghalang katanya.

"Saya ada keinginan nak buat babak aksi. Tapi, sebab imej bertudung bukan semua watak sesuai.

"Contoh kalau watak fighter wanita, tak sesuai pula sebab saya bertudung. Kalau ikut hati memang minat sangat, tapi terpaksa letakkan had dari segi pemilihan watak," jelasnya kepada mStar Online.




Mira kata, dah banyak sangat dia menerima tawaran karakter wanita yang baik-baik sebelum ini.

"Sebelum ini saya pernah cuba watak jahat dan seorang psiko tapi mungkin orang hanya nampak saya bawa watak yang sama sahaja," ujarnya.


Foto: IG

Tak mengapalah Mira. Takkan sebab nak kejar watak idaman sampai sanggup nak buka tudung kan? - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
1
Komen: 122
Komen

Previous : Samseng Pernah Diupah Cacatkan Muka Allahyarham Tan Sri P.Ramlee

Next       : Tahniah! Tokti Dan Fafau Dinobat 100 Usahawan Muda Paling Berpengaruh

Komen Terbaru

Quote Imel88 1-9-2019 02:22 PM
MF berlakon takder feel..knp ekkk

Lain-lain Komen

Quote kopiah 6-8-2019 12:07 PM
huhuhu komen ayat si mira filzah ni mcm semacam je
Quote Bumbu 6-8-2019 12:11 PM
Stop blakon lg bgus
Quote MISZZZ 6-8-2019 12:15 PM
aku pernah tgok MF berlakon watak psiko,.. hermmm kelaut dalam wehh.. x kena langsung
Quote mieymiey 6-8-2019 12:16 PM
Berlakon watak baik pun kayu balak, tak tau la kalau watak 'fighter' macamana.
Quote Abot 6-8-2019 12:17 PM
dlu mase aku jahil aku pun strrss knp kene tutp aurat..  tp bile da mule belajar aku da xde rase ape..  hidup hnye semntara.  nk kejar ape atas dunia ni...  {:run
Quote Kurex 6-8-2019 12:17 PM
Kau tak berbakat
Quote CardiGans85 6-8-2019 12:21 PM
Cer blakon gerak khas kejap,special collab. Ok ke idokk
Quote Boomibulat 6-8-2019 12:22 PM
Edited by Boomibulat at 6-8-2019 12:24 PM

[attach]460424[/attach]Kakak ni ok je..
Quote aammyy 6-8-2019 12:27 PM
Berlakon Gerak Khas lahh. Apa masalah??

Abby & Erra okay je aku tgk
Quote kechikchomel 6-8-2019 12:28 PM
ada kan sorg fighter pompuan pkai tudung.baru ni ada kuar news pasal dia.
diana 'phoenix' ke apa ntah nama dia
Quote MentariSenja 6-8-2019 12:28 PM
Boleh jer mira, pahlawan wanita acheh cut nyak dien pun berkerudung masa melawan penjajah. Girl yg menang mma / muaythai baru2  ni pun bertudung kan? Ikat tudung kemas2...pakai baju fighter yg longgar tapi bersesuaian....hahhh lawan jer lah. Lagi pun zaman sekarang, wanita memang perlu ada skill dlm martial art ni....so go for it. Tapi sebab chuols dah set imej ayu cute giteww...tu yg orang susah nak terima...
Quote fizamn 6-8-2019 12:35 PM
u lucky sebab pretty.. berlakon boring actually.. janji comel hias tv
Quote aemon 6-8-2019 12:35 PM
Dah ada bau-bau ni..ko jangan migha..biar fake asal ko tak dibenci macam kembung dengan ungka.oh..nyinya sekandar sekali.

Quote adeqo 6-8-2019 12:37 PM
Hello, bolehh jee.. cume jangan la lawannya lelaki. Amik pompuan.. klau boleh open minded dgan org bukan islam, nape tak boleh open minded dgan Islam. Ikutkann  pegang2 dgan pelakon laki wlupun berlapikk pun xbolehh..


Pendapat aku la, aku rasa dia ni pun kayu berlakonn dlm cite sweet dreams tu.. Tak sampai lakonan dia.. try la nak tgok sbb cite ni nampak cantik jahh mcm filem.. ben amir berlakon best. tapi hampa lakonan mira filzah nmpk dibuat2. Tak natural. Lagi best kawan dia tu yg berlakon Sape ntah perempuan tu..
Quote rocha 6-8-2019 12:40 PM
rezeki setiap org x sama
Quote amatur 6-8-2019 12:49 PM
So...slama ni kna paksa pkai tudung ke...pelik ayat ko mira...fishy sangat
Quote Asdan 6-8-2019 12:52 PM
Edited by Asdan at 6-8-2019 01:01 PM

arab dah pakai tudung sejak zaman jahiliah, jadi tudung budaya arab,memang ada ayat suruh labuhkan tudung tutup dada, tapi itu kerana pakaian zaman itu dada terdedah, jadi tudung perlu untuk tutup dada, tapi zaman sekarang pakaian tutup dada, tak lagi perlu tudung untuk tutup dada, betul tak, betulkan jika salah, maaf jika silap


Quote bakingsoda 6-8-2019 12:52 PM
pakai tudung tak membataskan ko amik watak geletis rebah di tangan jate berlapikkan beg pon sis? tak boleh amik watak aksi tiber salahkan tudung
Quote RatuDunia94 6-8-2019 12:52 PM
Then tanggal la tudung tu..
Sbb tu bila masuk bidang hiburan jgn bertudung dulu.. kurang2 masa ko free hair ko boleh buat mcm2.. then bila dh bertudung cuci tangan terus buat usrah jahh..

Lihat semua komen(122)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.286204s Gzip On
To Top