Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

Reza Hasbi Mohon Maaf Viral Video Bertumbuk Dengan Pak Guard Hospital

6-8-2019 11:13 AM|Oleh: LilRose| Komen: 31

Kecoh apabila tersebar video pelakon Reza Hasbi bergaduh dengan seorang pengawal keselamatan di Hospital Sungai Buloh, 16 Julai lalu.

Berikutan itu, Reza, semalam tampil memuat naik video permohonan maaf secara terbuka di Instagram dan Facebook.


Kredit foto: FB

Menurut Mohamad Ridzuan Hasbullah, 30, dia dan pihak keselamatan terbabit telah bersetuju untuk berdamai serta menyelesaikan perkara itu secara baik.

Katanya, dia meminta maaf kerana memviralkan video pertengkarannya dengan pengawal keselamatan berkenaan, Encik Ag Mohd Noh Ag Samat.

Selain itu, dia juga meminta maaf di atas kekasaran bahasa digunakan dan memaklumkan Encik Ag juga telah memohon maaf atas kekasaran sikap dan bahasa ketika kejadian.


Loading FB Post...

Video tular sebelum ini menunjukkan pertengkaran antara Reza dan seorang pengawal keselamatan di kawasan letak kereta di sebuah hospital.

Difahamkan, berlaku salah faham ketika pelakon itu menurunkan isterinya di ruang kecemasan hospital terbabit hingga tercetus pertengkaran mulut sebelum mereka bertumbuk.



Ketika itu, keadaan Reza tidak keruan kerana isterinya mengalami pendarahan teruk dan keguguran anak ketiga ketika usia kandungan mencecah 10 minggu.

Sementara itu, ruangan komen pula dipenuhi pujian warganet yang kagum dengan keberanian Reza mengenepikan ego membuat permohonan maaf secara terbuka. - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
1
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
1
Komen: 31
Komen

Previous : Zizi Kirana Mahu Kahwin Lelaki Kelakar, Tidak Kira Tua Muda

Next       : Mira Filzah Idam Babak Aksi, Tapi Kecewa Tudung Jadi Penghalang

Komen Terbaru

Quote fa1982 7-8-2019 10:32 AM
Viral ke? Viral celah mananya..

Lain-lain Komen

Quote miracle_forever 6-8-2019 11:30 AM
pehal dia ni? cubaan nak melobi job?
Quote masnona 6-8-2019 11:37 AM
Ptt la rezeki xmurah. Perangai hazabedah.
Quote azlinazakarya 6-8-2019 11:38 AM
Mcm percubaan meng up kan diri yg agak amateur...  
Quote nia_salina 6-8-2019 11:43 AM
cobaan meng up kan nama .cheap publisiti. padahal org dh lupa dh kot psl ni
Quote September14 6-8-2019 11:45 AM
Sedap jgk dia ni...
Quote MadameOnion 6-8-2019 11:54 AM
pegi la keja sapu sampah ke..buruh binaan ke..sebab ko create controversy camni pun tetap sendu..wajah desa tiada commercial value..sekarang ni ben amir menjadi dambaan wanita...ko dgn wajah desa sesuai buat keja2 kampung je..biawak..pemalas..bodoh
Quote awanysss 6-8-2019 11:55 AM

@Kurex u have a rival here
Quote chicozinn 6-8-2019 12:02 PM
reza hasbi ni yg dlu gaduh ngan nek aida tu kn?yg claim keje kampung tu..mati2 aku ingat radhi O tadi..huhu
Quote Xim 6-8-2019 12:06 PM
punyalah lame nk mntk maaf . lenkali mntk maaf tu dpn pak guard tu ye sambil bervideo . kalau blh secara live . haritu kemain kerek ko ye .
Quote capiloton 6-8-2019 12:09 PM
Quote aammyy 6-8-2019 12:28 PM
Err. Tak tau pun psl video ni. Viral mende...
Quote Kurex 6-8-2019 12:36 PM
Wowwwww!!!!! Oh reza!!!! Teringin nak meliang liuk bagaikan api atas badan mu
Quote Kurex 6-8-2019 12:39 PM
awanysss replied at 6-8-2019 11:55 AM
@Kurex u have a rival here

Dalam keresahan tengok gambar dia dekat gym tu. Ada sesutu yg menarik dekat dada dia..
Quote chinta89 6-8-2019 12:57 PM
who r yusssssssssss
Quote mizruncing 6-8-2019 12:59 PM
pls laaa perangai jgn sama dgn muka
Quote Boomibulat 6-8-2019 01:04 PM
Ada buat mcm ni tak...kasi kurex jeles
Quote diggerr 6-8-2019 01:07 PM
Cubaan mengupkan diri semula kah
Quote diss69 6-8-2019 01:11 PM
Boomibulat replied at 6-8-2019 01:04 PM
Ada buat mcm ni tak...kasi kurex jeles

Uishhhh....
Quote hyie 6-8-2019 01:32 PM
thank you, next! gittew

Lihat semua komen(31)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.131182s Gzip On
To Top