Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

"Bila Izrail Datang Memanggil" - Usikan 'Pedas' Wany Hasrita Kepada Norreen Bikin Netizen Tergelak

6-8-2019 08:26 AM|Oleh: Myeonir| Komen: 41

Nama Wany Hasrita memang tidak asing lagi dalam dunia seni. Walaupun masih muda, bakat menyanyinya memang tidak dinafikan lagi. Wany memang mempunyai pakej lengkap sebagai artis di samping wajahnya yang cantik itu.

Tapi, ramai yang tidak tahu bahawa Wany juga merupakan seorang yang sangat merendah diri dan kelakar. Lihat sahajalah dia memberikan usikan 'pedas' kepada Norreen, seorang Instafamous semasa temu ramah pendek mereka.



Norreen yang menyuruh Wany mendendangkan satu lagu untuknya akhirnya 'tersentap' apabila artis comel itu mula menyanyikan lagu Nasyid, "Bila Izrail Datang Memanggil".

Dan lagi lawak apabila Norreen bertanya sama ada dia cantik, terus terpadam lampu set!

Para netizen yang melihat sedutan video ini rata-ratanya terhibur dengan gelagat kedua-dua selebriti ini dan tidak menyangka bahawa Wany ini lucu orangnya.


Kredit foto: Twitter

Kelakar betul! - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
2
Bosan
1
Komen: 41
Komen

Previous : "Dahlah Tengah Mengandung Pula" - Pergi Haji Tanpa Suami, Warganet Kagum Dengan Shahida Dherbs

Next       : Bakal Tamat Zaman Bujang. Rizman Nordin Dan Nurida Suraya Anjur Parti Bujang

Komen Terbaru

Quote Itzy 2-9-2019 04:09 PM
damian_lee: Aku baca ID bila baca komen koIngat kurex dah straight....

Haah aku pun ingat kurex sebab ayat semoga tu hahahah

Lain-lain Komen

Quote matbad 6-8-2019 08:29 AM
{:dot{:kill
Quote wadiunong 6-8-2019 08:30 AM
iols antara Wany dgn Mira Filzah, iols prefer Wany lagi
Quote tulanglampai 6-8-2019 08:58 AM
wany mmg kelakar dan sweet dia bukan dibua buat
Quote mieymiey 6-8-2019 08:58 AM
Benang apakah ini?
Quote paralyzedMind 6-8-2019 09:13 AM
ok la dia ni
masuk air yg x annoying
Quote Boomibulat 6-8-2019 09:22 AM
Semoga dapat berbaring sambil mengusap pipi wani yang gebu..
Quote damian_lee 6-8-2019 09:24 AM
Boomibulat replied at 6-8-2019 01:22 AM
Semoga dapat berbaring sambil mengusap pipi wani yang gebu..

Aku baca ID bila baca komen ko
Ingat kurex dah straight

....
Quote Betara_Indera 6-8-2019 09:25 AM
wany bole try apply jadik pengacare?.. btw, icsyv.. bole tukar jihan muse tu ngan wany?
Quote awanysss 6-8-2019 09:35 AM
wadiunong replied at 6-8-2019 08:30 AM
iols antara Wany dgn Mira Filzah, iols prefer Wany lagi

wany ni soft je kan cara dia.. gurau2 pun tetap nmpk sopan..
Quote Y-Nots! 6-8-2019 09:40 AM
wadiunong replied at 6-8-2019 08:30 AM
iols antara Wany dgn Mira Filzah, iols prefer Wany lagi

dua2 tak suka
Quote mizruncing 6-8-2019 10:05 AM
bru jmpa dia ari tu kt ikea ngn mak dia. laju je jalan smbil smbng ngan mak dia. mcm laa ade org nk serbu
Quote olezzeli17 6-8-2019 10:18 AM
Boomibulat replied at 6-8-2019 09:22 AM
Semoga dapat berbaring sambil mengusap pipi wani yang gebu..

Dh kena virus Kurex jugak ekk.. Hahaha..
Quote fizamn 6-8-2019 10:23 AM
wany hasrita suka make up org kawen..
Quote Y-Nots! 6-8-2019 11:15 AM
Hahahahahaha
Quote miracle_forever 6-8-2019 11:28 AM
damian_lee replied at 6-8-2019 09:24 AM
Aku baca ID bila baca komen ko
Ingat kurex dah straight


hahaha sama la. selalunya kurex yg buat statement senget mcm tu!
Quote aminsaniah 6-8-2019 12:23 PM
noreen ninstafemes kan..ke dh upgrade jd retis
Quote ezacbee 6-8-2019 12:52 PM
Wany.. wany.. tengok ko teringst si Thomas
Quote diggerr 6-8-2019 01:09 PM
Wany ni okay okay sajeee
Quote ikanmasin 6-8-2019 01:21 PM
eh ada geng kurex yg baru yer

Lihat semua komen(41)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
1.354048s Gzip On
To Top